Kızlar yardım alabilir miyim sizden?

3 aydır evliyim kocam benden 3 yaş küçük benle evlenmeyi çok istedi ben diğerleri gibi değilim dedi ne istersen yaparım senin için dedi kabul ettim çünkü onla çok iyi hissediyorum ama bazen kalbimi kırıyor benim hakkımda "isterse ayrılsın" şakadan diyor, annene sahip çıkıyorsan onla git, ona 2 gün önce sarıldım elimi itti ben başka kızdan hoşlanıyorum sonra ben sıkıldıkça böyle yaptığıma bilmiyor musun diyor dün ise eski kocamın ona yazdığı şeyi aklına gelmiş ve benden şüpheleniyor oysa ben hiç bir zaman yalan söylemedim ve yine bir tarafa dönüp ağlamaya başladım sonrasında evet sarılıyor gönlümü alıyor ama artık ne Zaman kirdiysa beni ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annesine de söyleyemiyorum çünkü hem annesi bak 3 aydır evli hemen bıktı oglumdan der kocam gene her şey anneme söylüyor diyip düşmanım gibi görecek beni 😔

Güncellemeler
7 ay
Ya herkes ayrıl diyor başka çözüm yok mu ya belki ayrılmak istemiyorum ama ona ders vermek onu öğretmek istiyorum alıp kaçmak en kolaydır zaten ama ben artık kaçmak değil bir çözüm bulmak istiyorum bu kadar mu zor ya biri mantıklı bir şey demesi
Kızlar yardım alabilir miyim sizden?