Bana bir akil verin lutfen , olgun insanlar?

Biri vardi Temmuzdan beri aralikli olarak goz hapsindeydim aralikli diyorum cunku ayni sirketteyiz ama sık gordugum biri degil. Bu beni once linkedinden sonra instagramdan ekledi ama hicbir sekilde yazmiyor. İş yerinde karsilasinca da "Selam , merhaba , kolay gelsin..." bunlarla sınırlı sohbet.

Derken instagramdan onu ilgilendiren komik bir reels attim goreviyle alakali. Ondan sonra bu sazı eline bir aldi ALLAAAAAH sabah aksam durmaksizin yaziyor, 5 dk sussam baska bir sey soruyor filan. Birbirimize goreyiz sinyalleri cakiyor, bir an evvel kahve vs derken beni anksiyete basti ve love bombinge maruz kaldigimi hissettim. Bu kadar yuksek baslayan bir sey daha cabuk soner gibi geldi. Ben de geri cekildim biraz, gec cevap vermeye ve arkadasiz demeye basladim. Tanimaya calisiyordum cunku..

Sonra baktim o daha beterini yapiyor, yalan soyluyor. Uyuyorum diyip uyumuyor. Ben de mesajina cevap vermeyip ghostladim, is yerinde de su an gormemezlikten geliyorum. Basta daha iyiydik en azindan bir diyalog vardi, su an her sey b.. k

Kim toparlayacak bilmiyorum?

Bana bir akil verin lutfen , olgun insanlar?