Lütfen akil verir misiniz cok kizginim?

3 senedir sevgilim ile birlikteyiz ve birbirmize cok düskünüz aslinda.. bugün tartistik konu bu: benim kuzenim yakinda evlenecek nisanli, kuzen dedigime bakmayin ablam gibi ve nisanlisi da enistem oluyor.. nisanlanmadan önce hep birlikte Ben kuzenlerim yeni eniste görüntülü konusuyorduk ama artik konusmiyoruz hepimiz mesguluz vs. O zamanlarda sevgilimle bu konu hakkinda kavga ediyoduk Yok Niye eniste varken sende konusuyorsun ne isin var vs sonra sakinlesti. Arada enistem yaziyor veya ariyor hal hatir sormak icin sevgilim de sevmiyor böyle seyleri. Bugün aradi acmadim dersdeydim diye sevgilime de Haber verdim eniste aradi mesajlastik az diye sevgilim de öyle bi sinirlendi ki „ne isi düsmüs seni ariyor“ dedi Bende „ne isi düsebilir?“ dedim vay Efendim Sen misin bunu diyen öyle sinirlendi ki „git Konus ozaman, baskalari icin beni kirdin, yaptigin yanlis“ vs.. Bende „dogru düzgün konusmadan bana yazma“ dedim artik konusmiyoruz. Ayrica hasta kac gündür. Simdi Napsam? Yazmayip yazmasini mi beklesem? Yazsammi hasta diye alttan mi alsam? Kim hakli sizce?
Lütfen akil verir misiniz cok kizginim?