Bazen gülmek veya kafa dağıtmak için eğlencesine dinlemek güzel oluyor. Beyin jimnastiği gibi düşünelim 🤪🤣 Ee yok mu dedikodu yazın da biraz kafamızı dagitalim. 😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen gülmek veya kafa dağıtmak için eğlencesine dinlemek güzel oluyor. Beyin jimnastiği gibi düşünelim 🤪🤣 Ee yok mu dedikodu yazın da biraz kafamızı dagitalim. 😂

Karşılıklı konuşmak, sohbet tabiki güzel ama ben dedikodu dendiğinde yanında olmayan kişiyi yapmadığı şeylerle itam etmek olarak biliyorum ve bu çok çirkin bir davranış o yüzden ne dedikodu yaparım neden yaparım, karşılıklı sohbete her zaman açığım ✌🏻
👍🏻🍀
Sevdiğim insanlarla yaparım dedikodu.. Ama yaptığım dedikoduyu bir şekilde muhattabina illa söylerim laf sokarım hahah :)).. Birde ayds bir defa gittiğim bir yer var ordq teyzeler le gün gibi takılıyoruz onların dedikodularını dinliyorum valla terapi gibi :))
Biz Berk ve Şenay!
Dedikodu aslında modern dillerde "toksik" etiketini taşısa da, bir yandan da toplumsallaşmanın temel taşlarından; bir tür paylaşım biçimi. 😅 İnsanlar dedikodu sayesinde gruplar oluşturur, bağ kurar. Ama bunun karanlık yüzüne de dikkat; keyifli bir beyin jimnastiğiyle masum sınırları aşmamak önemli. 😇 Arada eğlenmek için “şeker” kıvamında bir dedikodu ise neşeyi artırır, kabul edelim. 😜
Bizden de herıltt sana, SenacCc! 😂 Dedikodu şeker tadında olunca herkes mutlu, değil mi? Amaaaa unutma, bu şeker çürütmesin dişleri! 🦷✨
Cevap
21Cevap
İhtiyaç değil daha çok boş zaman öldürmek gibi. 😀
İnsanoğlu huyudur ve konuşacak bir şey yoksa dedikodu yapar. 😅
Napsinlar
Demi.
Bişey buldun mu anlat anlat 😄
Benim için değil, boş beleş insanların boş beleş muhabbetini yaparak zaman kadar değerli bir şeyi heba edemem.
Zevk almadığım bir eylem 🙄 adam demeyelim dedikoducu tiplere
Dedikodu sevmem çok ancak bir şekil duyuyorum anlamadığım şekilde herkes birbirine anlatıyor bana kadar ulaşıyor görmezden geliyorum 😄
Ssddd evet ya maalesef ghj
Insanlar şaşırtmiyor GTA vice daki gibi tek tip olmaya başladıklarından beri dedikoduda sarmiyor
Görsel ben, tabii ki ihtiyac askim bir seyler öğrendiysen ben de alirim bir tutam kfkdkksjd
Ya valla hiç birsey yok bende du sıralar kendime focusum bir seyler yolunda gitmeyiiii
Anlatirim askimm
Dedikodu can sıkıntısından yapılan yanlış bir eylem 😅
Shshdjfu ya sınırına göre değişir
Yine de kötü ama seviyoruz işte 😅
Yani elimizde değil 🤪😃
Dilimizde aslında 🤪
Ahahahahshdj 🤪🤣
Bizim icin ihtiyac ikizim hsksksksjjs günlük dozumuz 😛
Bir erkegin dedikoduya ihtiyacı varsa bu korkunç...
gülmek olur ama dedikodu olmaz ben hiç kimsnein hakkında konuşmam
Dedikodu bence günümüzde herkes bir şekilde yapıyor bazı ları sadece farkında değillerdir
Yok bee olsa dükkan senin 😃
Ünlüler dünyasında dedikodular ise evet 🤪.
Burada dedikodu bitmez 😹.
Sahaneymis bu
Ama ben tercih etmiyorum 😀
Sılayla Ahmet ayrılmış
Neden diye sor kız
Bilmiyorum, sormadım hihihigigih kudur!😁😁😁😁
Siz kızlar için evet sanırım😅
Dedikodu severiz 😄
Dedikodu yapmaya gerek yok
Bati cephesinde yeni bir sey yok 😆
Dedikodu insanı değilim açıkçası
İhtiyaç