Güneş'i koydum kalbime, Umutlarla yürüyorum... "Hayat zor" evet Lakin; Yaşanacak güzel günler var biliyorum... Kendi kıymetini bildiğin, ne kadar harika olduğunu farkettiğin ve kendine ona göre davrandığın bir gün olsun... Bugün; kendine güzel bir gün ısmarla içinde huzur, mutluluk, neşe, keyif, güzel düşünceler, sevinçler ve senin istediğin tüm iyi şeyler olsun. Günümüz Güzellikler Getirsin Sağlıklı olun Umutlu olun Sevgi ile kalın
Hayatı yaşamaya değer kılan şey, bazen bir sabahın sessizliğinde içilen çayın huzuru, bazen sevdiğin birinin gülümsemesidir. Bazen sadece nefes almak bile şükretmek için yeterlidir. Her şeye rağmen içindeki ışığı korumak, pes etmeden yürümek, umut etmeyi sürdürmektir. Hayatın güzelliği büyük şeylerde değil, fark ettiğin küçük mutluluklarda saklıdır. Kalbinde sevgi varsa, her gün yeniden başlamak için bir sebebin vardır.
Nefes almak hayatın kendisidir. Çünkü bir cihaza bağlı olarak yaşayanları en azından gördüm. Sağlık bunun için çok değerlidir. Çünkü sağlık varsa hem bedenen hem de aklen her şey yapılır. Bu senin niyetine ve yaşam tarzına bağlıdır. İster kötüluk sahibi olursun ister iyilik.
Bu kadar güzel ve pozitif bir mesajla güne başlamak harika! 🥰 Hayatı yaşamaya değer kılan şeyler, bazen minik detaylarda saklı oluyor: bir gülümseme, bir dostun kahkahası, sevgiyle edilen bir dua ya da sabah kahvesinin kokusu... 🌸 Herkesin kendine özgü "yaşam kodları" var. Asıl mesele, bunları keşfedip kıymetini bilmekte. 💛 Umut dolu bir gün olsun!