sizi hayata bağlayan nedir? şu sorunun dewamını getirebilir misiniz? bu hayatı yaşamam gerek çünkü... çünküden sonrasını tamamlayınız :D
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü.. sızlanacak, kahırlanacak onca şeye rağmen bir çiçeğin filizlenmesi bile beni hayata bağlar..
Bir salıncak misali gelgit li ömürde, kollarımı açıp sarıldığım dostluklar yaşatır beni.
Gözünü karanlığa açan bir kör dense, görüp, işiten, konuşan, koşan ve en güzeli de atan bir kalp için Allah'a şükür için yaşamak gerek.03 Yorumla- +1 yıl
çiçeğin filizlenmesi bile? oooww fazla mutluluk gördüm sende birazını da bizle paylaş :D
En İyi Cevaplar
Çünkü her gün güzel bir gün, güzel bir hayattır.
@funda_k değil mi iyi niyetli Fundam :)
Her gün kalkmak,
Dışarıdaki her tür havayı içine çekmek,
Yeni insanlarla tanışmak,
Sevdiklerine sarılmak.
Sevdiğini düşünmek...
Bunlardır hayatı güzel kılan.19 Yorumla- +1 yıl
ne güzeeelll... sanırım bu güzel düşüncelerde fundanın da paydası var :)))
- +1 yıl
@soran , Funda çok iyi biri. Bu siteden tanıştım. Karakteri mükemmel bir insan. Kariyer sahibi. İdealleri var.
Ve ileride birini çok sevecek. Sevdiği de onu sahiplenecek. Güzel bir işi ve güzel bir yuvası olacak.
Ve çok iyi bir arkadaş belki daha üstü bir kardeş. Her kızın harcı değildir hem çalışıp hem güçlü bir karaktere sahip olmak.
Takdir edilesi bir arkadaş benim için.
@funda_k Rica ederim. Bu yazdıklarıma inandığında daha da güçlü olacaksın güzel arkadaşım ;) - +1 yıl
ne güzel anlaşıyorsunuz yahu :D belkide mutlulugu birbirinizde bulursunuz belli mi olur :)
- +1 yıl
daha ne olsun :D saygı ve güven varsa olay bitmiştir :))
- +1 yıl
fundaya övgüler yagdırırsan başka bir sevdiginin oldugunu düşünmemen gayet normal tabiki. hayata baglayan kişi sevdigin değilde funda yani? bir ilginç
Bu hayati yasamaya değer kılan bir çift gözdür. yeri geldiğinde sana şefkatle bakar yeri geldiğinde aşkla yeri geldiğinde merhametle bakan bazense senden harçlık isteyen çocuğunun goeri olur bu bazen babanın bazen annenin bazense sevgilinin belki de belkide bazen senin...
25 Yorumla- +1 yıl
yaşına göre çok farklı ve anlamlı bu sözler önünde eğiliyoruuum :) ... insallah o bir çift göz hayatından eksik olmaz. :)
- +1 yıl
yazı yazıyormusunuz
+1 yılBu hayatı yaşamalıyım kendim için. Beni bu bağlıyor hayata şu bağlıyor dmek saçma çünkü hayat çok kısa..
14 Yorumla- +1 yıl
sadece kendini düşünüyorsun yani. doğrumu anladım?
- +1 yıl
Kendimi düşunmek değil. Hayatı yasamak için yaratılmışız. Başkasi için değil insan kendisi için yaşamalı iyi ya da kötü. Tabut bile tek kişilik :)
- +1 yıl
seni çevrendeki insanlar mutlu edebilir... mutlu edilmek içinde mutlu etmen lazım:D tek başına mutlu olamazsın bu bir gerçek. ama şu konuda hem fikiriz sanırım ''insan en çok kendini düşünmeli'' çünkü düştüğünde hep kendin kalkarsın .
- +1 yıl
Mutlu etmek farklı konu. Çevrendeki kalabalık tammen teferruat. İnsan kendi hayatinı kendisi yaşar ve yaşamalı da zaten. Sen hiç amcamin oğlu için ben hayati yaşıyorum diyen birisini duydun mu?
İnsanın hayatinda en sevdikleri, değerlileri vardir fakat onlar istedi diye yaşanmaz.. En azindan bana göre öyle. Kukladan bir farkimız kalmaz. Mesela falanca şu gülmemi söyledi dur gülüyüm. Sen bir bireysin ve teksin her zaman. :) öldüğün zaman bile tek gideceksin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
39Cevap
Bu hayat bana armağan bende bu hayatı doğrularıyla yanlışlarıyla yaşamalıyım tabih illaki kötü giden birtakım durumlar olcak ama bununda üstesinden gelip yaşamaya çalışmalıyım çünkü hemen hayatta en ufak şeyde zorlukla mücadele etmeyip pes edersem bu sefer günah işlemiş olurum ve bu durumda allah katında hiç iyi karşılanmaz onun için hayat zor diye kaçıp bırakıp gitmek olmaz!!!
11 Yorumla- +1 yıl
peki hayata bağlayan nedir? seni mutlu eden nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hayatı yaşamam gerek çünkü sevdiğim adamla ömrümü geçireceğim. Birsürü hayallerimiz var. Bu hayatı yasamam gerek çünkü Onu kimselere birakamam. Onu anneannesinden cok seviyorum ben. Kurdugumuz hayalleri yasayacagiz. Beni hayata bağlayan insan @Kireçtutmayanoda
12 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı. Annem o üzülmesin diye nefes alıyom ama yaşamıyom...
12 Yorumla- +1 yıl
anneni düşünmen çk güzel. ama yolun başındasın. inşallah karşına annenden başka da yaşama sebepleri çıkar. :)
+1 yılnefes alip yasiyorsam
yasamaya deger birseyler vardir
arayip bulmak gerek13 Yorumla- +1 yıl
arıyor musun? ya da buldun mu?
- +1 yıl
onun beni bulmasini bekliyorum hanimefendi
- +1 yıl
Bu görüş üzerine başka şey yazmaya gerek yok.
Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Bu can bana verilmiş ve hayatımı da canı veren sonlandıracak mecbur yasıyoruz :D
12 Yorumla- +1 yıl
yani sırf mecbur oldugun için mi? seni mutlu eden hiçbirşey yokmu?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu yasamayi deger kilan benimdir hayati zindan edende lanet olasi insandir
13 Yorumla- +1 yıl
sen insan değilmisin :))) hayatı zindan edenin insan oldugu kısmında haklısın. kişiyi üzen ya da mutlu eden çevresindeki insanlardır.
- +1 yıl
peki neden böyle düşünüyosun. insanları neden sevmiyosun?
+1 yılyaşama sebebımı bulmam gerek. yasamamın anlamını bulmam gerek. bulmadan ölursem heralde obur taraftada meraktan delırırım:)
13 Yorumla- +1 yıl
bulmak için aramakta lazım :D
- +1 yıl
hanı erde arıyoruz ama cevap yok goruyorlar ama cevap vermıyorlar
- +1 yıl
basıt goruyorlar belkıde ınsan olgunlugunla elde edemıyor kı hıc bırseyı
Çünkü hayatta öğrenmem gereken merak ettiğim çok şey var hayallerim var ve beni dünyaya getiren bugüne yetiştiren aileme sahip çıkmam gerek.
14 Yorumla- +1 yıl
ne öğrenmek istiyosun mesela? :D bu arada aileni düşünmen çok güzel. takdir ettim. :)
- +1 yıl
insan doğar büyür gelişir büyüyüp gelişince önümüze nelerin cıkacagını karşıma çıkacak insani evlenecekmiyim evlenmeyecekmiyim önümüzdeki yıllarda maddi ve manevi olarak nasıl bir hayatım olarak nerde olacağım belkide birileri için bişeyler yapacağım bilemezsin ki işte bilmediğim geleceğimi merak ettiğim için yaşıyorum
- +1 yıl
evet haklısın. peki gelecekten umutlumusun?
- +1 yıl
degişiyo psikolojim bizman oluyo umutluyum bir zaman oluyo umutsuzum o yüzden ne nasıl olacağını merak ederek yaşıyom yapcak bişey yok yinede umutla bakmaya calısıyom umutsuz bile olsam, çünkü güzel şeyler güzel şekilde yaşamak ister bende istediğim gibi düşünüp uygulamaya calısıyom, yani umutsuz bile olsam olumsuz degilim
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nefesi geri veriyorsam canıda veririm misali mecburi yaşam
13 Yorumla- +1 yıl
soruma cevap değil. seni bu hayata baglayan şey nedir?
- +1 yıl
tamam sormadım :D
+1 yılbu hayatın yaşamaya değer tek kısmı benim için, burada yapacağım şeylerle ebedi hayattaki cenneti kazanmak... sonuçta cehennemde bu dünyada yaşamaya değer gördüğün hiçbirşey aklına gelmeyecek
016 Yorumla- +1 yıl
hmm öbür tarafa yatırım yapıyosun yani :) anladım
- +1 yıl
aynen :) tavsiye ederim pişman olmazsın
- +1 yıl
diyosun... belkide açıklayamayacagım birşey vardır.
- +1 yıl
olabilir.. ben her türlü durumuna saygı duyarım.. benimkisi sadece iyi dilekler okadar.
- +1 yıl
belki inanmayan birisine bu lafı söylüyosundur :D
- +1 yıl
onada saygı duyarım :) benim inadığıma göre öbür tarafta zaten mecburen inanmak zorunda kalıcan :) ama umarım bişi olur ve oraya kalmaz bu iş :)
- +1 yıl
Allah razı olsun saol :D
- +1 yıl
inanmayanlarında Allah ı var mı :D
- +1 yıl
hadi be ordan :D dalga mı geçiliyorum şu an :D
- +1 yıl
dalga denizde olur :)))
- +1 yıl
yaaa hadiii beee :D keşke söylemeseydim. bu ne ya :D
- +1 yıl
yaşın daha genç öğrenicen öğrenicen :D
- +1 yıl
yaa hadi be ordan :D bişeyde diyemiyorum :D
- +1 yıl
intikam alıyon dimi benden :) sen söylediklerime cevap veremiyon diye mesajlara cevap vermiyon çakal :D
- +1 yıl
intikam benlik değil :D Allahından bul vefasız :D
- +1 yıl
Vefa semt adı ya da boza markası artık :D
+1 yılTam her şey bittiğinde bir merhaba ile yeniden başlıyor umutlar :) iyi ki var
14 Yorumla- +1 yıl
inşallah o merhabanın dewamı gelir o zaman :D
- +1 yıl
Malesef hata yaptım ama bir söz varya umut
- +1 yıl
o söz şöyleydi.. umut fakirin ekmeğidir :D haklısın insanın umudu da elinden alınırsa yaşamak için sebebi kalmaz
- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılSana göre ne değerliyse o. göreceli bişey. Bana göre annem
12 Yorumla- +1 yıl
göreceli oldugu için sordum zaten :) annene deger vermen güzel bişey. eminim senin gibi bir oğlu oldugu için çok mutludur :)
- +1 yıl
Tsk ederim. evet soruyu okuyarak yanıtladım :) bana göre demek istedim.
yaşamak güzel.. hele bir de sağlıklı isen o zaman daha güzel.. çok şükür ailem yanımda, akraba ve arkadaşlarım.. ha keza.. daha ne olsun? :)
02 Yorumla- +1 yıl
bundan iyisi şamda kayısı :D inşallah bir ömür sevdiklerin yanında olur :)))
+1 yılölümün tüm değerleri öldüreceğini bildiğim için öyle bir değer yok. Ne hayatta kalmayı ne ölmeyi düşünüyorum. Tıpkı nefes Alıp vermek gibi
08 Yorumla- +1 yıl
sorgulamıyorsun... ama bu çok tuhaf hayatta bir amacın da mı yok? ya da bir merak duygusu
- +1 yıl
Aslında tüm bunlar sorgulamalarım sonucu düşündüklerim. Ölmeyi düşleyen bir insandım Daha doğrusu düşlerim genelde Ölümle alakalı oluyor
- +1 yıl
aman diyim... peki seni bu kadar mutsuz eden ne?
- +1 yıl
mutsuzluktan dolayı değil aslında sadece uykuyu bu kadar seviye Ölümden korkmanın Saçma olduğunu. Düşünüyorum.
- +1 yıl
uykuyu bende sewerim ama uyanıyorsun sonuçta ölümde böyle birşey yok. rüya görmezsin hissetmezsin. doğmadan önceki zamana geri gitmişsindir. hiç varolmamış gibi.
- +1 yıl
Sence de muazzam bir durum değil mi
- +1 yıl
öldükten sonra sana muazzam gelmezki :D hiç birşey hissetmiyeceksn :D
- +1 yıl
Evet ben zaten su an için diyorum. Nasıl ki hayallerin sana su an tatlı geliyor onun gibi
güneş, ilkbahar da açan çiçekler, sevdiğim yiyecekler falan filan :d
00 Yorumla
+1 yılaşk kuracagm ailenin hayali yagmur sonrasi toprak kokusu pamuk seker papatyalar ve çikolata. d
00 Yorumla
+1 yılÇünkü yaşayacak daha çok acılarım var. Hak ettiğim acıları yaşamam lazım, ölmek kurtuluş olur.
03 Yorumla- +1 yıl
kendine düşmansın... neden?
- +1 yıl
Anlatmakla bitmez.
- +1 yıl
dene belki biter
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hayatı yaşamam gerek çünkü ölmekten korkuyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
evet bak buda bir neden :D topragın altında böceklerin bizi ısırması falan :D sanırım yaşamak daha iiyi
Cevap sahibi+1 yılÖbür dünyası var bu işin :)
Hayata bağlayan annem ve abim
12 Yorumla- +1 yıl
ne güzel o zaman onlar gibi ailen oldugu içn çok şanlısın. onlarda aynı şekilde snn gibi bir evladı ve kardeşi oldugu için şanslı:)
+1 yılbu hayatı yaşamam gerek çünkü okşanacak çok meme var
00 YorumlaAilem sevgilim arkadaslarim
11 Yorumla- +1 yıl
oooooo hayat sana güzeeel :))) inşallah böyle dewam eder.
+1 yılSizi seven değer veren yüreği güzel insanlar..
11 Yorumla- +1 yıl
şanslısın o zaman :))) çoğu insan merak için yaşıyor :D
HAYATI YAŞAMAK LAZIM... Boş gözlerle... Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
01 Yorumla- +1 yıl
hayata bağlayan şeyi söylememişsin ama. yaşamak lazım diyip kaçmamak lazım :)
çünkü: can tatlı yaaa :)
11 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D haklısın
+1 yılkul olmak eş olmak anne baba olmak ve
12 Yorumla- +1 yıl
anne olamazsın :D ama onun dışındaki cevaplarını begendim :D
- +1 yıl
anne olan sensin ben değil ya da olma ihtimali olan ilerid olacak olan
+1 yılAşk :))))
12 Yorumla- +1 yıl
ooooo :D Allah daim etsin :)
- +1 yıl
amin :)
+1 yıl7 Milyar köleydik biz ayakları prangasız
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Çünkü s. kilcek çok... gerisini siz doldurun.
01 Yorumla- +1 yıl
doldurmıyım ben gerisini sağolasın.
Devamını görme merakı
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikleee :) haklısın. ama sürekli acı çekecegini biliyorsan yinede o acılı hayatı görmeyi yaşamayı istermiydin?
amaçlarım, ideallerim ve yapacaklarım.
05 Yorumla- +1 yıl
neler mesela? :D bahset biraz
- +1 yıl
hiçte zor değilll... ama çabalamak lazım. çabalıyorsan zor değil ama yattıgın yerden diyorsan bunları hayal olmakla kalır.
- +1 yıl
ben sewiyorum öyle deme :D kabak tatlısı güzel oluyor :D
çok borcum var ödemem lazım canısı :)
01 Yorumla- +1 yıl
borç zaten bir intihar sebebi :D yaşama sebebi oldugunuda ilk senden duydum :D ayrıca o kdr borcu nasıl yaptın? :D
+1 yılgünün birinde baba olmak
05 Yorumla- +1 yıl
hmmmm gelecekten umutlusun... güzelll :D peki ya sonrasında çocuklar hayırsız çıkarsa? :D
- +1 yıl
ben cok iyi babayım onlara ettiklerimi bilsen
- +1 yıl
şu an babamısın yoksa babamı olacaksın :D
- +1 yıl
evli değilim ilerde baba olursam ona nasıl davranacağımı anlatır dururum mektup yazarım oldugunda kendisine vermek için. belkide olur bir gün.
- +1 yıl
hmmm duygusal ve düşünceli birisin. hem cinslerin genelde böyle şeyleri düşünmezler :D
+1 yıliki oğlum
14 Yorumla- +1 yıl
Allah bağışlasın.. :) ama o ikisini verende sevgili eşiniz... onuda atlamayın
- +1 yıl
amaan aman onun adını bile anmam allaha yakın bana uzak olsun
- +1 yıl
ay :S özür dilerim o zaman. inşallah kalan hayatınızda öylelerine denk gelmezsiniz.
- +1 yıl
aminnn cok saolun
Aile gersi yalan
12 Yorumla- +1 yıl
aileye deger vermen güzel. peki ailesi olmayanlara ne önerirsin? :D
+1 yılALLAH aşkı
Vatan aşkı03 Yorumla- +1 yıl
aile aşkı? sevgili aşkı? bu saydıklarım yok mu
- +1 yıl
Vatanın içinde hepsi var
- +1 yıl
ooowwww kapak ettin mutlumusun :D
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece ailem.
21 Yorumla- +1 yıl
ailen adına sewindim. :) onlar için yaşıyor olman büyük fedakarlık
Galatasaray oda olmasa çekilmez bu hayat :)
01 Yorumla- +1 yıl
ilk defa böyle bir cevap geldi :D değişik
insan dünyaya bir kere geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
oda doğru ama çoğu insan dünyaya bir kere geliyor diye b*kunu çıkardı hani :D
+1 yılÇünkü yaşanacak daha çok güzel şey var
00 YorumlaHiç bişey :)
04 Yorumla- +1 yıl
:D kötüymüş... umarım ileride bir nedenin olur :)
- +1 yıl
ölmeyi düşünmek için çok gençsin :D
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk. :)
06 Yorumla- +1 yıl
O aşkı beceremeyenlerin kuruntusu bence.
- +1 yıl
Herkes becerse bisiklet sürmek gibi olurdu.
- +1 yıl
aşık mısın yani? :D
Umut
04 Yorumla- +1 yıl
kısa ve öz konuştun. ama peki ya umutsuzluğa kapılırsan?
- +1 yıl
ama ya en umutsuz oldugun zamanda ummadıgın anda işler yolunda gitmeye başlarsa... gelecekten birgün diye bir film var. hayrettin oynuyor. tavsiye ederim :D
Kadın, para, suç
03 Yorumla- +1 yıl
suç derken? günün birinde azılı bir katil mi olmak istiyosun :D
- +1 yıl
günahlara mı boyanmak istiyorsun be adam yapma etme... ailenin başını öne egdirme
+1 yılHicbir sey
04 Yorumla- +1 yıl
neden? henüz hayata küsmek için çok erken değilmi
- +1 yıl
Bence yeterince gec bile kalinmis
- +1 yıl
ummadıgın anda hayatın değişebilir. nerdenn nereyeee diyebilirsin. kötü günleri geride bıraktıracak biri çıkabilir karşına. henüz kendinden vazgeçmen için çok erken.
- +1 yıl
Cikmasin allahini seven karsima iyiyim ben böyle :D az kaldi zaten defolup giderim kimse bulasmasin
vakit öldürmek için
01 Yorumla- +1 yıl
biraz çabayla hayatını değiştirebilirsin. daha çok başındasın yolun
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. benim için hiçbirşey
06 Yorumla- +1 yıl
aile bile mi?
- +1 yıl
üzüldüm. neden aile yok? görüşmüyormusun
- +1 yıl
bnmde ailem ayrı seni anlıyorum... ama henüz erken belkide hayata tutunmanı sağlayacak gelişmeler olur hayatında
- Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılSen :))
02 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim :D
- +1 yıl
Eyvallah yiyen
+1 yılöylesine
01 Yorumla- +1 yıl
yaran derin yaniii nickin gbii :) ama bir sebebin olmalııı ? illaki vardır. merak da mı yok
- Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılKadın, para, alkol..
02 Yorumla- +1 yıl
hmmm en azından dürüstsün :))
- +1 yıl
Herdaim :)
+1 yılSigara, viski.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten yok
04 Yorumla- +1 yıl
çoğu kişinin yok yalnız değilsin.. ama belki ileride olur henüz çok gençsin
- +1 yıl
Belkide olur abla ne bileyim :)