Varya kafayı yemek uzereyim bende midir sıkıntı ya kimseyle yakın olamıyorum sehirde yeniyim? Ne yapmam lazım artık?

Uni 1im ben. 1 ay oldu geleli ama arkadaşim yok..

Ben cok verici bir insanimdir. Arkadaşlarıma, aileme, yabancıya herkese karsi. Yani bisi yeriz onlara da alırım poğaça yerim bitane daha alırım. Evime çağırırım yemek yaparım. Markete cikarim ona da alirim. Yapım boyledir, benim icin yemenin lafi olmaz cunku alışık olduğum aile iliskisi eş dost ilişkisi boyle bütün sulalem çevrem böyle yani. Hani bunlari yapmam marifet degil kendimi anlatıyorum sadece yalnıs anlaşılmayayim gece gece.

Ve insanlar böyle değil. Üç kurusun lafını yapıyorlar. Ev arkadaşım 40 TL icin iban attı bana Kendi ibanini da degil sewgilisinin ibanini verdi. Erkek haliyle 40 lira aldı benden sevgilisi xd

Ben kendimi asagilik hissettim ben boyleyken bana neden böyle yapiyo ben 40 liralik miyim diye

aynı zamanda
Gel gor ki 1 buçuk ay oldu bile sehre geleli, herkes herkesle yakın oldu benim yakın olduğum bir tane arkadaşım yok ya. Kimle tanışsam devamı gelmiyor ya da bana ufak ufak kaziklar bi gondermeler gerçekten sinir oluyo inswn toplaninca. Ben napicam burada ya insan delirir

Okudugunuz icin teşekkür ederim 🩷
Varya kafayı yemek uzereyim bende midir sıkıntı ya kimseyle yakın olamıyorum sehirde yeniyim? Ne yapmam lazım artık?