Rica ediyorum çok dürüst bir şekilde yorumunuzu yapın içinizden geleni dürüstçe söyleyin ama nolur aşağıda yazdıklarımı okuyun?

Bizim sınıfta bi çcouk var üni 1. Sınfıta bana instadan istek atıp 1 saat sonra çekmişti ben kabul etmedim çünkü 1 saat içinde , o da geri çekti. Neyse o gün bugün 2. Sınıfa gçetik sürekli göz göze geliyoruz bana baktığını görüyorum işte hep böylr bi hissediyorum yakınlarımda olunca ses tonu artıyo işte ayakta beklerken falan mesela heo benim yakınlarıma gelir yakınlarımda duruyor, geçen bana uzaktan uzun uzun baktığını gördüm sonra yine göz göze geldik bakışları devam etti çok uzun baktı bende çok utandım bakamadım. Sürekli uzun zamandır bu durum böyke bir şey olduğu kesin yani direkt belli oluyo sınıftan rastgele biri değil bir şey var ama o şeyin ne olduğunu anlamıyorum ne yaptığını anlamıyorum hoşlanıyor mu, dikkat çekmeye mi çalışıyor, benim mi hoşlandığımı düşünğyo bilmiyorum. Ben çok çekingen biriyimdir mesafeli dururum soğuk dururum böyle şeyler olunca o yüzden çocukla çok fazka sohbetimiz de yok benden kaynaklı. Yani ne olup ne bittiğini anlıyamıyorum dürüstte yardım edersen çok sevinirim.

Rica ediyorum çok dürüst bir şekilde yorumunuzu yapın içinizden geleni dürüstçe söyleyin ama nolur aşağıda yazdıklarımı okuyun?