Detayı okuyun kendinizi benim yerime koyun lütfen öyle yorum yapın?

Şimdi ben evliyim ve eşimden defalarca boşanmak istedim boşanma dilekçesi verdim boşamadı sebebi ise ilgisizliği ve şiddetiydi bana saplantılı bir adam var bunu eşimde biliyor ama hiçbir şey yapmıyor kıskanmaması sevmemesi zaten en büyük üzülme sebebim bu saplantılı olan adam ne yaptı etti benle iletişime geçti ve bi güzel kandırdı beni aşırı ilgisiyle üzerime düşmesi kıskanmasıyla falan sevgili olduk 5 ay dan fazla görüştük her şey çok iyi gidiyordu derken bir anda adam ortalıktan kayboldu ve bi süre sonra nişanlandığını sonra da evlendiğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı sonra karısıyla anlaşamamış bana geri dönmek istiyor ama bendeki gurur sevgimin önüne geçti bana bir daha ulaşmasına kandırmasına izin vermedim ve pes de etmiyor sosyal medyada sürekli takip atıyor birde komşum olduğu için hergün görüyoruz birbirimizi yine bakıyor sürekli ben tam unuttum derken tekrar tekrar karşıma çıkıyor İnstada ekleyip bana beraber dinlediğimiz söylediğimiz şarkıları ses kaydı atıp kafamı karıştırmaya çalışıyor ve başarıyor da hala istiyormuyum hayır ama bi yandan özledim bi kere telefonda konuşsam yüzleşsem içim rahat edecek ama yüzleşecek adam da değil sıkıştım kaldım hatıra bırakmadım onun adına tüm aldığı hediyeleri çiçekleri çöpe attım ama yaşadıklarımız anılarımız rahat bırakmıyor beni her yerde bir anımız var çok özledim onu hayatımda yaşamadığım mutluluğu yaşattı ciddi manada ne yapıcam ben? Unutamıyorum da...

Detayı okuyun kendinizi benim yerime koyun lütfen öyle yorum yapın?