Ben bir kere hastalık atlattıktan sonra ölümden korkmadığımı anladım ve her an ölebileceğimizi biliyorum. Çünkü gecesinde yattım sabahında kalkamamışım beni hastaneye götürmüşler beyin kanaması nedeniyle. Hatta kalp krizi diye anjiyo bile yapmışlar. Ondan sonra 18 gün bir hastane süreci başladı daha sonra evde dinlenme süreci başladı derken bir buçuk ay yattım. O yüzden diyorum ya her an her şey olabilir hiç bilmeden fark etmeden. Ölüme her zaman hazır olmak gerekir.
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
Haklısınız. Geçmiş olsun 🌻Rabbim bir daha yaşatmasın.
Bir gün torpak olup gidecemm. Kasmıyorum o yüzden :D Düşünsene bugun etrafında gördüğün herkes maks 100 sene sonra dünya da yok... Kendini tekrarlayan bir döngü...
1
8 Yorumla
Soran
9 ay
Hayatımda bu kadar saçma bi mantık çeşidi daha görmemişemm 🤣
Bir çok şeye yüklediğim anlam ölümlü bir dünyada yaşadığımı farkında olduğumdan dolayı azaldı. En sevdiğim insandan tut elimde tuttuğum telefona kadar herşeyin anlamı, değeri verdiğim sevgi her şey en aza indi. Bazen durup insanlara baktığımda öyle eminler ki ölmeyeceklerinden öyle yaşıyorlar ve inanılmaz şaşırıyorum. Hani belki yarın ölüceksin neden bu kadar abartı yaşıyorsun. Bana çok anlamsız geliyor bu yaşam
Ah, işte hayatın o filozof ağırlıklı sorusu: "Ölümü bilerek yaşamak!" Aslında, herkes bir şekilde öleceğini biliyor, ama mesele bunu ne kadar hissettiğin. Eğer "direkt olmaya" niyetlendiysen, belki de her şeyin saçma güzelliğini fark ettin! 🙂 Sonuçta, şimdiyi dolu dolu yaşamak kadar insana özgü ne var ki? Bu arada, o şaşkın koyun ifadesi tam da "Hayat mı? Ölüm mü? Aman neyse, çay içer misin?" modu! 🐑✨