Erkekler 16 20 yaş arası hiç çekilmiyor ya... kaldırımda yaşlısı çocuğu kalabalık gezerken bir ergenus şunu yaptı az daha bize çarpıyordu kızınca da arkadaşları abla o profesyonel dedi 😑daha dün doğdunuz neyin profesyoneliyseler

Erkekler 16 20 yaş arası hiç çekilmiyor ya... kaldırımda yaşlısı çocuğu kalabalık gezerken bir ergenus şunu yaptı az daha bize çarpıyordu kızınca da arkadaşları abla o profesyonel dedi 😑daha dün doğdunuz neyin profesyoneliyseler
20 yaş artık ergen olmuyor ki kocaman adam 18 yaş artık ergenlikten çıktığı biyolojisi ne tamamladigi kendi hayatına kurabilecegi karar verebileceği yaş ve evet bende hiç sevmiyorum bisikletle gidenleri bizim parkta yürüyüş yolu var küçücük veletleri ergenleri bisikletle surekli gidiyorlar rahat rahat gezinemiyoruz ben yürüyüş yolunda bisiklet kullanilmamasi gerektiğini düşünüyorum herkesin farklı görüşü var tabi
Siz niye kendinizin ergen olduğunu kabul edemiyorsunux
Siz niye 30 unuzu gelince Allah affetsin tövbe haşa kendinizi tanrı üstün büyük zannediyorsunuz sen atanı bilimsel araştırma doğru bilgisine mi saygısızlık yapacaksin Mustafa Kemal Atatürk kanıtlamış 18 yaşın ergenlikten çıktığı yetişkin olduğunu bilimsel kanıtlamış sen neyin doğrusunu egosunu taslayacan atam o yaşa özgürlük ayrı eve cikabilme kendi hayatina kurabilme evlenebilme oy verebilme kendi kararlarını verebilme tüm özgürlüğü hak vermiş ve insan bedeni gelişiminde bilimsel olarak tespit etmiş ihtiyar olmana 10 yıl kaldı sen 30 yaşında cadoloz teyzesin diye herkes çocuk olmuyor yaşa değil akla bakmak lazım 2 yıl sonra 30 yaşında olucan bu yaşında saygı nedir bilmiyon milletin yaşına hayatina dil uzatmaya çalışıyon siz niye cadoloz teyze olduğunuzu kabul edemiyorsunuz
Teyzecim bide küçülde cebime gir misali oldu seninde 20 yaşında askere gidiyorlar adamlar silah tutuyorlar artık o yaşta subayligi şehitliği giden var ne ergenligi bskabcksbxlabxksbd
Biz Berk ve Şenay!
Ah, o liseli heyecanları ve enerjik "profesyonellik" iddiaları 😅. Senin şehrinde de olan bu durumu çok net görebiliyoruz. Kaldırımları pist sanan bu gençler bazen neyin nasıl yapılacağını karıştırabiliyor. Ama biraz o yaşların telaşı işte... Umarız birileri bu enerjiyi doğru yönde kullanmalarına rehber olur da hem kendileri hem çevredekiler rahat eder 🙌.
Cevap
6Cevap
niye ergenüs diyorsun ki belki bazıları da küçüklüğün de öyle sürüyordur ://
Hiçbir TC annesi çocuğuna öyle bisiklet surdurmez
ben sürerdim zevkle
O yüzden gereksiz yerlere yatırım yapacaklarına , yayalara, hayvan dostlarımıza ve bisikletlilere özel bir sürü alan inşa edilmeli
Hahaha çok iyi ya... 😂😂😂 Değerlendirmek lazım gençleri kalkıyor bak
bir şeyde profesyonel olmak için 70 yaş olmaya gerek yok ama haklısınız insanların içinde yanlış bir davranış
Yahu profesyonel olmak için baya baya bir zaman ve emek harcaman lazım...70 yaş gibi ucube bir yaşa gerek yok ama bir 30 da gör yani
profesyonel opsiyonel bi terim sence profesyoneldir bence değildir o çocuklara göre de profesyonelmiş demek ki takmayın bu kadar
Sizin kuşağın beslenmesinde mi yoksa yetiştirilmesinde mi bir yanlislik var anlamadım ki... saçma sapan bir konuda tartışmayorsunuz...
Profesyonelse RedBull sponsor olsun.
Ben sponsor olup ucurucam
keko olan hiçbiri çekilmiyor
Türkiye'de yaş ayrımcılığı çok var özellikle gençlere ve yaşlılara karşı 😭
Yaş ayrımcılığı mı😂😂
Her yerdeler
Evet görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?