Diğer Gece boyu sıkılmadan yaptığınız bir şey var mı? fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Günaydın fıstık tanelerim,Bugün de sabahladikk şükür. Aynı bu vaziyette 😆 Gece boyu sıkılmadan yaptığınız bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 8 ay Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Müzik dinlemeyi severim gadası 1 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 8 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece boyu uyumak diyecem de onu da gece değil sabahın erken saatleri yapıyorum.Oturmaktan da sıkıldım, ne yapayım işte. 1 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% 8 ay Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Almanya'nın bilimde prime olduğu çağın büyük dehalarini ve Ufuk açan vizyonlarini arastirmak."Einstein, Planck, Bhor, Hubble, Bose" 1 0 Yorumla
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Sıkılmadan yaptığım bişey var ama burada diyemem 1 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Var tabi. Uyumak uyumak uyumak. Zaten günde ortalama 4-6 saat arası uyuyorum 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aa çok şey var tabii ama en başta tabii ki telefon var 🤭🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 8 ay Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saçma sapan Türk filmleri izlemek 😂😂 1 3 Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Ben bıraktım artık eşref tek 😂 Yorumla MrConfused 8 ay Hahaha bırakamıyorum ben Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay İzle izle sjsjsj Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay İnternetten böyle Zeki oyunları falan filan var onlarla çok zaman geçiriyorum en uzun süre orada kalıyorum 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyumak ve uyumak jsjd 1 0 Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. YouTube dan yeni şarkılar bulmak 1 0 Yorumla
planZ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% 8 ay Diğer konusunda 859 cevap paylaştı. Sıkıla sıkıla sabahı gördüm yine. 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 8 ay Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seks oyun gezerken sabahlama ws ws 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 7 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Filmmm 1 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 8 ay Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. Senin göğüs 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 8 ay Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Uyumak nxndnx 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Uyumaktan sıkılmam 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı. İşte sabahladim ben 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 8 ay Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Uyumak ahahaha 0 17 Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Ben sana uyu dedim mi Yorumla Besiktas7834 8 ay Demiş ol ya 😁 Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Bana biraz uyku ateşlesene ya , ben de yokta Yorumla Besiktas7834 8 ay Konum at , yolda geliyor Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Karabük tokilere bırak ben alırım Jsjsksks Yorumla Besiktas7834 8 ay Üniversitenin oradakiler mi Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Benim teyzemin oraya bırak yok ln karabuk girişin konutlarına Yorumla Besiktas7834 8 ay He, kanlıca mantarıda birakayim mi Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Pek mantardan anlamıyorum, sen bana mantarlı börek yap 😋 Yorumla Besiktas7834 8 ay Kaç tepsi yapayım Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Ayy ayy 999 tepsiiii Yorumla Besiktas7834 8 ay Kopegin olsun hemen başlıyorum yapmaya ahahaj Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay YaA yirimm bakk , yapicakmisin ay 😂😂 Yorumla Besiktas7834 8 ay deli geçen de söyledim bana bir market ismi bir şey ismi ver internetten satın alayım bıraksınlar oraya borcumu ödeyeyim en azından 😂😂 Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Sağ ol düşünmen yeter, gönlünün güzel olduğunu biliyorum. Aslında amaç yemek değil kalbinin verdiği güzelliği tatmak.☺️🤍 Yorumla Besiktas7834 8 ay 🫶🏼🫶🏼 Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay 🫶🏻 🤍 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 8 ay İçmek 0 1 Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Yarasınn. Yorumla
Paresetamoool Takip Et Xper 5 Yaş: 25 8 ay Beyin küçültmeye devam diyorsun yani 0 6 Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Evett Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Evett. Yorumla Paresetamoool 8 ay go girl Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Evett.. Yorumla Paresetamoool 8 ay evet... Yorumla fıstıklı_kurabiye 8 ay Evet... Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oyun oynamak 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 7 ay Diğer konusunda 773 cevap paylaştı. Göğüslere like 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yook 😂 0 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Müzik dinlemeyi severim gadası
Gece boyu uyumak diyecem de onu da gece değil sabahın erken saatleri yapıyorum.
Oturmaktan da sıkıldım, ne yapayım işte.
Almanya'nın bilimde prime olduğu çağın büyük dehalarini ve Ufuk açan vizyonlarini arastirmak.
"Einstein, Planck, Bhor, Hubble, Bose"
Sıkılmadan yaptığım bişey var ama burada diyemem
Var tabi. Uyumak uyumak uyumak.
Zaten günde ortalama 4-6 saat arası uyuyorum
Aa çok şey var tabii ama en başta tabii ki telefon var 🤭🤭🤭🤭
Saçma sapan Türk filmleri izlemek 😂😂
Ben bıraktım artık eşref tek 😂
Hahaha bırakamıyorum ben
İzle izle sjsjsj
Bende aynı canım🤭
İnternetten böyle Zeki oyunları falan filan var onlarla çok zaman geçiriyorum en uzun süre orada kalıyorum
KS bağımlılık yapıyor çıkamıyorum.
Çok uykum olmazsa dizi izlerim
Uyumak ve uyumak jsjd
YouTube dan yeni şarkılar bulmak
YouTube'da pintipanda izlemek
Sıkıla sıkıla sabahı gördüm yine.
Seks oyun gezerken sabahlama ws ws
Sohbet etmek uyumlu bir arkadaşla
Müzik dinlemek...🖤
Kitap okumakk
Filmmm
Uyumak
Senin göğüs
Uyumak nxndnx
Uyumaktan sıkılmam
Seks
İşte sabahladim ben
Uyumak ahahaha
Ben sana uyu dedim mi
Demiş ol ya 😁
Bana biraz uyku ateşlesene ya , ben de yokta
Konum at , yolda geliyor
Karabük tokilere bırak ben alırım Jsjsksks
Üniversitenin oradakiler mi
Benim teyzemin oraya bırak yok ln karabuk girişin konutlarına
He, kanlıca mantarıda birakayim mi
Pek mantardan anlamıyorum, sen bana mantarlı börek yap 😋
Kaç tepsi yapayım
Ayy ayy 999 tepsiiii
Kopegin olsun hemen başlıyorum yapmaya ahahaj
YaA yirimm bakk , yapicakmisin ay 😂😂
deli geçen de söyledim bana bir market ismi bir şey ismi ver internetten satın alayım bıraksınlar oraya borcumu ödeyeyim en azından 😂😂
Sağ ol düşünmen yeter, gönlünün güzel olduğunu biliyorum. Aslında amaç yemek değil kalbinin verdiği güzelliği tatmak.☺️🤍
🫶🏼🫶🏼
🫶🏻 🤍
İçmek
Yarasınn.
Beyin küçültmeye devam diyorsun yani
Evett
Evett.
go girl
Evett..
evet...
Evet...
Günaydın