Selâmm 🧚🏻
Saat 03.51 oldu benim erken uyuma planları iptal 🤦♀️ nedir bu erken uyuyabilmenin sırrı ey KS ahalisi?

Selâmm 🧚🏻
Saat 03.51 oldu benim erken uyuma planları iptal 🤦♀️ nedir bu erken uyuyabilmenin sırrı ey KS ahalisi?

Üç tane bira içtim. Üstüne KFC gömdüm extrem menü falan. Yattım saatlerce film izledim. Kafam da açıldı. Zehir gibiyim tuhaf bir şekilde. Vücudu bayıltamıyorum. Galiba uyuyan yerlerim bozuldu.
Bi haber aldım sanırım fenomen leydim Sizi eleştirenleri kendi KS de kendi köpek sürünü o kişilere havlatıyor musun umarım o köpek sürü benim karşıma çıkmazlar
Haber verdiğin için teşekkürler
Selam gadası 🙃
Normalde uykum iyidir. Ama gecenin bir yarısı arabayla uğraşmak uykumu bölüyor. Böylesi anlarda yatakta dönüp duruyorum.
Kafa karışırsa uyku nasıl gelir? Sabahları beklemek kader mi ya?
Öyle galiba…
Bizim de uyuyacağımız günler vardır gelir diyorum. 💕
İnş çiçeğim 💋
✨️✨️✨️😇
Cevap
6Cevap
Bence dün tam o saatlerde uyumuştum. genelde gelmiyor uykum bunun için erken kalkmam gerekiyor, bazen şarkı dinlemekte iyi gelebiliyor
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ballı ılık süt uykuyu hızla davet eder. Telefondan uzak durmak da iyidir.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Çitten atlayan koyunları saymalısın. Atlamıyorsa sen atlamalısın… anladın sen… 🙈 ya da benim gibi kısa özel filmlerden izlemelisin… 😃😎🤪
Kısa öz direk konuya giren film izleyip rahatladıktan sonra mükemmel bir uyku geliyor
Kendini yorman lazım, çaydan kahveden uzak durman lazım Koyunlari say belki uyursun
burada takiliyorum
Tabiki ms... ayın
Kendimi sorgularım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?