Sizce bu sekreter halan mı söylüyor?

Proje için şehir dışındayım otelde kalıyorum şirket ayarladı ancak ben ödüyorum neyse otel sahipleri patronun falan tanıdık daha uygun bir fiyatlandırma yapıyorlar derken planlanandan uzun sürdü patronda sekreterine dediki ara oteli uygun fiyatlandırma yapsınlar bu da süper zeka güya aramış demişler ki son gün gelsin biz ona bir güzellik yapıcaz ben bi şaşırdım tabi hesap çıkarıp önden hemen para almak varken neden böyle dediler diye neyse cumartesi son ancak benim elime bugün nakit geçince dedim ki çıkış tarihi zaten belli şu otelin hesabını keseyim gittim ki ne otel sahibi ne müdür ne resepsiyon hiç bir şeyden haberi yok ben de bu süper zeka sekretere sordum ki kimle konuştun adı ne burdaki herkes haberim yok diyor. Bana bi cevap yazmış ki bunun peşine mi düştün kimle konuştum diye dedim ya sana sözüme nasıl itimat etmez sorarsın falan. Gittim patrona 2 patrona da ayrı ayrı şikayet ettim beş para etmez uslüpsuz bir saygısızla çalıştığınızın farkında mısınz dedim daha çook dedimde sinirden aklımda kalmadı ofis işçisine bak ya

Sizce bu sekreter halan mı söylüyor?