O yukarı yazdıkların senin zihnine zarar. Bunlara beyninde fazla yer vermemek koyundur ne yapsa yeridir diyip geçmek gerekiyor. Yoksa hayattan keyif alamaz testosteron da salgılayamazsın 🙃
Ana Sayfa > Diğer > Anketler > Küfürlere, kavgalare, türlü hırsızlıklara ses etmeyen izleyen ama öpüşmeye laf eden en @di, ikiyüzlü, ahlaksız ve ş@refsiz midir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evett
tek kelimelik Barış teşekkürler
İşin ironi tarafı da hepsi de kendilerini "müslüman" olarak tarif etmeleri. Oysa ki kendileri ile çelilen bir sürü davranışları ve söylemleri var.
tam da öyle ve çok ikiyüzlüler. kendilerinden başka kimseyi kandıramayacak kadar çok ikiyüzlüler.
Şu söz tam olarak onlara göre.
"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche
güzel sözmüş. teşekkürler. not ettim
Sevgi ve hoşgörü dini diyorlar ama hiç de öyle olmadığı aşikâr
tarihteki en büyük ve en vahşi katliam ve cinayetler din adına yapıldı ve yapılacak
Dinlere inanmıyorum zaten
yukarıda konuştuğumuz acılar ve sebepleri gerçek maalesef
Din ve inançları zalim kişiler tarafındam toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler olduğunu düşünüyorum
Koyundur
uygulama mı yazdığını değiştirdi sen mi cidden koyun yazdın :D
Hee koyun bildiğin 😂
tamam çok yumuş yumuş bir hayvan seçip yumuşatmışsın asjhahjaha
Yaa güldürme beni 😂
sen beni güldürdün ben yukarıya neler yazmışım sen ponçik hatta pembe ponçik ponçik yazmışsın koyunun tüyleri de pebiş mi asjhah yaşın 40 falan mı
36 sana kaç lazımdı?
O yukarı yazdıkların senin zihnine zarar. Bunlara beyninde fazla yer vermemek koyundur ne yapsa yeridir diyip geçmek gerekiyor.
Yoksa hayattan keyif alamaz testosteron da salgılayamazsın 🙃
bana kaç lazımdı demen kırıcı oluyor asjhaha
ben öyle biri miyim asjhaha aşkolsun :D
Evet..
nasıl bir profilsin varsın ama yoksun