Erkeklerin çoğu insanlıktan çıkmış canavarlardır?

Erkek düşmanlığı yapmıyorum üzerine alınan da umurumda değil ama gerçek bu erkeklerin çoğu insanlıktan çıkmıştır üstün olma merakı yüzünde çevrelerine zarar veren canavarlara dönüşmüşlerdir şimdi biri gelip bana kadınlar şöyle böyle demesin ben herhangi bir kadının başka bir erkeğe otobüste tecavüz etmeye kalkışıp sonra da yaktığını duymadım el kadar sabiyi kaçırıp istismar eden bir kadın haberi duymadım ya da genç bir insanın kafasını kesip surdan atan bir kadın haberine ya da tecavüz ettiği kişinin %99 felç olmasına sebep olan bir kadının haberine şahit olmadım siz oldunuz mu? Varsa söyleyin bilelim zorunuza giden bir şey varsa umurumda değil eğer bu yazdıklarım sitedeki bazı erkeklerin zoruna gidecekse onlara yazık demekten başka bir şey diyemem çünkü verdiğim örnekleri yapanların hepsi erkek eğer sen onlar adına utanmayıp benim yazdığım şeyler yüzünden sinirleniyorsan kendini hakarete uğramış hissediyorsan yazık derim böyle erkekler yüzünden adınızın kötüye çıkmasına üzülmüyor musunuz? Peki bunu geçtim sitedeki maço /sert erkek arayan kadınlara şunu sormak istiyorum eğer görüyorlarsa ve bu detayı okuma zahmetine girerlerse

Ülkede her gün kadınlar çocuklar hayvanlar şiddete maruz kalıyor bunları haberlerde internet sitelerinde görüyoruz sen bunları gördüğün bildiğin halde neden hala bad boy sert erkek arıyorsun? Yahu bunu yapanlar senin aradığın o bad boylar ile aynı kişi bir gün senin de başına geleceğini düşünmüyor musun?

Erkeklerin çoğu insanlıktan çıkmış canavarlardır?