Aksine kızlar basit yaratıklar, ama içten pazarlıklı yargılarda veya imalı tavırlarda bulununca kendilerini çok komplike varlıklar sanıyorlar. İş romantikliğe sürprize maceraya gelince sanki kendileri bir şey hayal edip uygulamaya koyabiliyorlar partnerlerine liderlik öğretmenlik edebiliyorlar da biz yetişemiyoruz!
Bir de iletişim sıfır. Birlikte oldukları kişi huylarına giderse canım cicim derler, ugucubugucu yanaklarını sıkarlar, huylarına gitmezse de kızlar ancak tek bir şey yapar. Ne yapar? Eğer sen kendi halinde onların sinirine dokunacak bir şey yaparsan sadece susarlar... sonra da "bak sustum o kadar senin şuyuna buyuna bişey demedim ben" diye ansızın o sessizliklerinin bedelini talep ederler. Kim dedi size susmak zorunda olduğunuzu? Kim dedi ya pis laf sokmak ya da susmak hayattaki yalnız iki seçeneğinizdir diye? Neden bu iletişimsizliğin öbür tarafında kendine varsayımlarla rol biçmeler? E samimiyetsizliktir bu. Ben bunun için girmiyorum ilişkiye aga. Her saniye ağzından çıkabilecek en samimi en dürüst şey çıkacak, eğer üsluplar yerindeyse gerisi kolay, ortaya malzeme koyacaksın, masaya ortak malzeme koyacaz! Ortaya koy, susup susup ansızın kafama atma la! Karmaşık iç dünya bahanenizi yemiyorum la!
Dimi biraderler? Yeter ama dimi? Hadi dökün içinizi! 😆10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAklın yolu birdir, bu deyime erkeklerin düşünce yapısı ve karar verme mekanizması daha yatkındır, bana göre bir çok kadın, vesvese ve kuruntuyu, biz detaylı düşünen varlıklarız diye algılıyor ve bunu ayıramıyor, psikolojide, 2 şık arasında karar vermen gerekiyorsa buna 3. 4. 5. Şık ekleyemezsin bu tanım kuruntu halidir, olmayan şeyi düşünmektir. Tanımı böyledir.
buradan kimse kadınlara psikolojik deli dediğimi çıkarmasın, her cinsin eksi yönleri var biz iyiyiz kadınlar kötü veya tam tersi kimse diyemez. Herkes bir birini tamamlıyor.10 Yorumla
+1 yılŞu görsel, kadın ve erkek arasındaki farkı çok iyi özetleyen bir görsel bence. :D
bkz.
Bu anlamda sorunun cevabı evet, kadınlara göre basitiz.
Kadın ve erkek arasındaki farklar, biyolojik ve hormonsal yapılarımızın getirdiği farklar.
Kadın erkeksiz, erkek kadınsız olmaz nokta.13 Yorumla- +1 yıl
Görsel süper bir cevap olmuş")
- +1 yıl
Favori görsellerimden. :D
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim. :)
Herkese hayırlı ayarlar. :D
Kadınların ayarını tutturmak kolay değil malum. :D
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar detaycı, erkekler ise düz mantık.
Erkek ve kadın beyni daha baştan farklı. Erkekler beyinlerinin sol bölümünü, kadınlar sağ bölümünü ağırlıklı olarak kullanır. Bu nedenle erkekler az risk almayı tercih eder, farklılık arar, duygularını kontrol eder. Kadın ise estetik ve yaratıcı. Daha soyut ve duygusal, daha fazla risk alır. Erkekler bu nedenle doğuştan kendilerini ifade etmekte zorlanıyor. :)40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılTüremiş ve Birleşmiş Milletler misali bütünleşenleri de vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılBasit, işe yaramaz insanları.
Neden yaratıldık ki biz, kadınlar yeterdi dünyaya.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Erkekler kadınlara göre biraz daha düz mantıktır
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. evet basitler hiç ince fikirli değiller.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek basit canlıysa kadın aktif mi oluyor gadası
20 Yorumla
+1 yılbunlar basitlik değil gelişmişlik göstergesi. ayrıca bazı şeyleri doğrudan söylüyor olmamızın romantizm ile alakası yok. acıktığımızı ima eden şiir mi yazmalıyız romantik sayılmamız için?
biz erkeklerdeki mantık genetik kodlarımız sebebiyle kararlar alırken duygularımızdan daha etkilidir ama asla basit değiliz. iki tarafın da kendine özgü farklılıkları var ve bunlar üstünlük veya eksiklik kıstası olamaz. karşılaştırma yapmak bile çok abes.
son olarak; konu komplike olmak ise kadınlar bu konuda erkekler gibi aynı anda birkaç işi birden yapacak kapasiteye sahip değil. hatırlatırım10 Yorumla
+1 yılevet hata yapiyorsunuz bizler mekanizma olarak detaya girmeden direk yapan, söyleyen canlilariz.
https://www.youtube.com/embed/dpvLj_OB-Y0
durumu cok basit özetleyen bir vidyo varDisi aslan uygun zamani, en uygun avi secmekle mesgulken erkek aslan bodoslama daliyor ve birtanesini yakaliyor Erkek canlilarin cogu bu sekilde hareket eder.
11 Yorumla- +1 yıl
Trafikteki kadın ve erkek sürücü arasındaki fark gibi olmuş bu video") çok düşünmek iyi değil
+1 yılErkekler biz kadınlara göre daha düz mantık ve basitler fakat bu davranış ve duygu olarak öyle yoksa bazı erkeklerin film çevirmede üstlerine yok..
31 Yorumla
+1 yılErkekler basit canlılardır. Kadınlar gibi komplike ve çok detaycı değillerdir. Bir erkek kıyafet alırken bedenine bakar, az buçuk şekline bakar ve alır. Kadın desenlerine bakar, üstüne nasıl olur diye bakar, çevresine sorar, kumaşını inceler, blablabla bir sürü şeyi didikler. Doğrusunu yapar belki. Ama erkek böyle değildir:) Bu basit bir örnek olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadınların ayrıntılarının katalizörü. Erkekler ve kadınlar aynı gizemli yollardan birbirine yürüseydi ne ilişkiler nede evlilikler olamazdı.
Erkek: Nasılsın canım?
Kadın : Sevseydin anlardın.
Haydi erkekte aynı yoldan yürürse 10 dakikada dünyada insan kalmazdı. Bu yüzden bir ters bir düz modeliyle işlenen kazak gibi insanlar kenetlenerek yaşıyor. Ters düz kadın erkek demek zaten :)10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıra dışı şeyleri yaşamak doğru kişiyle mümkün olur.
Her adamla bunu yakalayabilseniz zaten bunun bir özelliği olmazdı.
Ve kadınlara nazaran her şeye daha düz ve basit bakarız. Ancak zamana, mekana, kişiye ve kişiden kişiye de bu durum değişkenlik kazanır.
cut.10 Yorumla Düz olduğumuz doğrudur ama basit demek yanlış olur. Düz olduğumuz için mutluyuz. Hem arkadaş ilişkilerinde hem başka şeylerde. Sizin gibi Gizemli olup aklımızdan bin bir tane farklı şey geçirmiyoruz. Siz Mesela bir kız arkadaşınız size bir şey sorduğunda genelde " Güzel olmuş canım" diyorsunuz. Bize sorduklarında açık açık söyleyebiliyoruz.
10 YorumlaOrtada gizemli olacak ne var? Kadınlar nedense yaptıkları her şeyi bir komplike hale getirme, gizem katma, anlaşılmaz olsun diye uğraşma çabası içindeler. Erkeklerin bu netliğini çok seviyor ve takdir ediyorum. Basitlik ve netlik çok iyi özellikler!
Ve son bölüme katılmıyorum. Hassas, romantik, düşünceli olma konusunda gayet başarılılar yeter ki sen buna değen bir kadın ol!!!33 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
Genellemeye girmeyecek bir konu. Cinsiyetçilik yapma tutumuna da gerek yok; her insan aynı düşünmez. Erkekler arasında da, her ne kadar klişeleşmiş basit ve düz düşünme olayı gündemde olsa da bu kişinin karakteristik özelliğiyle, kendini yetiştirip değer katmasıyla doğrudan alakalıdır. Ben basit düşünen bir erkek değilim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında erkekler saf canlılar, basit demeyelim de. Kadınlara olan düşkünlükleri erkekleri bozuyor sadece birde cinsel eğilim konusunda yeterli eğitim almadığı için nasıl kullanacağını bilmiyor bunu kıza direkt atlıyorlar kız erkeğe çok cirkinsin yazmış, erkekte ona karşılık aynısını diyebilir ama cevap olarak ama sen güzelsin yazmış.😂 Tamamen merhamet var burda yoksa eline geçen birşey yok çok sade ve düz düşünüyoruz, zaten öyle olmayan erkekler de kadınları peşinden koşturuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. yani evet çogu erkek öyle ama düz mantık iş romantıklık yapmaya geldi mi güzel şeyler yapabılırız .. hersey yapılabılır..
13 Yorumla- +1 yıl
Bence çok iyi bir şey, ayrıntıya takılmak aslında akıl hastası olmaya davetiye çıkarmak. Neyse o işte yaşa gitsin😊
Gizemli olmamızı mı istiyorsunuz yani? Kusura bakmayın ama ben bunu doğru bulmuyorum. Samimiyetsiz geliyor bana bu.
13 Yorumla- +1 yıl
Gizemli, umursamaz birisinden her zaman romantiklik bekleyemezsiniz ki sonunda onlar yüzünden hüsrana uğrayan hep siz kızlar oluyorsunuz bunu da hatırlatırım ayrıca. Bunu basitlik olarak görmeniz de ayrıca mantıksız. Aşk dediğiniz samimice yaşanmalı. Yaşanmıyorsa aşk değildir zaten. Başka bir şeydir o.
- +1 yıl
Basitten kastım kalite değildi daha düz düşünmeyi kastettim ve bunu ayrıntıda açıkladım😊
- +1 yıl
İyi de hiç gizem olmaması konusunda yakınmışsınız benim takıldığım nokta o. Düz düşünme konusu değil ki çoğu erkek düz düşünüyor zaten. Hiç ayrıntılı bakmıyor. Bunun ben de farkındayım fakat asıl vurgulamak istediğim konu gizemli olma konusuydu. Gizem hala varsa daha baştan samimiyet olmaz ki ortada. İnsanların birbirini iyi tanıması lazım ki ondan sonra samimiyet olsun değil mi? Gizemli olan birisinde samimiyet olduğu söylenemez. İşte bu yüzden gizem, aslında samimiyetin yanında uzaklaştırıcı faktör gibi kalıyor. Fakat siz bazı kızlar ilginç bir şekilde bile bile bu uzaklaştırıcı faktöre düşüyorsunuz. Sonra da pişman olup bazı hemcinsleriniz özellikle "SiZ eRKeKLeR NiYe BöYLeSiNiZ?" diye saçma bir şekilde bir taraflarını yırtıyor. Hayır göz göre göre güvenilmez bir ağa takılmışlar ve bunun için BÜTÜN ERKEKLERİ mi suçluyorlar? Ne kadar ironik... Anlatmaya çalıştığım buydu yani. Düz düşünme olayı değil. Yoksa o olaya ben de katılıyorum. İstisna olan kitle hariç çoğu düz mantık bakıyor.
+1 yılBasitlik cinsiyetle alakalı değil, bence sen denk gelmemiş olabilirsin ama derinliği olan çok insan var, sadece karşılarındaki kişiler bunu anlayabilirse ve bununla ilgilenirse, kendilerini açıyorlar genelde.
21 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
Dediğin gibi herşeyi doğrudan söyleriz lafı dolandırmaya ya da birşey ima etmeye çalışmaya gerek yok ve çok komplike de değiliz bence en azından kendi adıma öyleyim. Bu yazdıklarından basit olduğumuz çıkıyor gibi olsa da basit değiliz fikrimce, romantik olmamızı veya hassas düşünmemizi beklemeniz hata değil bence 😊😊
00 YorumlaBence kadınlar basit varlıklar nerde serseri it kopuk var ona giderler ya da para veya tipi olana gidip buraya erkekler kararktersiz diye bütün erkekleri kapsayacak şekilde yazanlar olur o zaman bende sana soruyorum kadınlar basit varlık olmuyor mu?
00 YorumlaKadinlar komplikedir.
Ama komplike basitten daha basittir.
Basit olan komplikeden sonra gelir.
Birsey zorsa komplikedir, o zorun sonunda tek cumleyle anlatabilmek komplikeyi basite cevirmektir.10 YorumlaBasit demeyelim şimdi... düz mantık dersek daha iyi))) ve takdir edilesi bir özellik.. takdir etmeye de gerek yok aslında, öyle yaratılmışlar... ama ama ve ama günümüzde kadınsı olan erkekler de az değil hani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Analitik düşünme olarak daha iyi olduğumuz doğru..
Bu da kadınlar açısından basit varlıklar olarak algılanır.
Oysa gayet duygulu ve içteniz. 😃20 YorumlaDüz düşünürler ama onlarda insan hassas ve romantik olabilirler onlarında duyguları var ama her zaman dürüst olmazsalar da dikkatli bakıldığında niyetlerini kolay belli ederler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla kadınlar daha ayrıntıcı erkek banane deyip geçiyor bir kazak alıyor bu benim rengim mı dar vs diye bakmaz ama kdınlar saatlerce bir elbiseyi inceleriz
20 Yorumla Hiçbir canlı basit değildir. Ve erkek/kadın diye değil de insan olarak bakılmalı. O zaman cevabı hiçbir insan basit değildir diye alırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Hayır, basit canlı olduğunu düşünüyorum. Bu tamamen kültürel durumla ve kendiyle ilgili; aile, eğitim ve çevre burada çok etkili fakat en önemlisi de kendini bilmesidir...
10 YorumlaAnalitik düşünebilen de olabilir düz mantık ta zeka göreceli bir kavramdır sınıflandırma yapılamaz. Ama Aristo mantığı düşünebilirsin ya siyah ya beyaz gri olamaz
10 YorumlaBasit yerine analog, düz düşünen ve çözüm odaklı daha doğru olur. Olayları olduğundan daha karmaşık hale getirmek yerine doğrudan çözüme giden canlılarız...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılher erkeğin kadına olan yaklaşımı farklı olduğu için herkese farklı gelir erkekler kimisi basit kimisine karmaşık gelir.. her kişiye olan yaklaşımı değişir.
bu sadece var sayım dır. bence10 Yorumla
+1 yılHahaha açsam neden aç değilim deyim abi, herhalde açım diyecem ya Allah'ım yarabbim 😂 kızlarr, kızlarrr yapmayın böyle.
111 Yorumla- +1 yıl
Açsan müzik yapmalısın mesela. Olağan üstü bir resim çizmelisin. Oturup dünya edebiyatına katkıda bulunacak bir klasik vücuda getirmelisin azizim. Sen açım diyorsun. Çok öküzsün 😂
- +1 yıl
Hahaha abi hadi her şeyi geçtik de açsan bile aç değilim demek felan bize gelmez birader 😂
- +1 yıl
@LonelyHead evet şiir yazın mesela o an bize 😂
- +1 yıl
Ben sana mecburum bilemezsin
Çorbanı mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor şeftalilerin
Ben sana mecburum
İçimi gözlemenle ısıtıyorum...😂 - +1 yıl
@LonelyHead vallaha süper işte bu 👏👏😂
- +1 yıl
Heyecan arayışı her yerde. Mutfakta, sofrada ve şiirde de... ama şimdi burda büyük üstadın şiirini de çaya çorbaya karştırmayalım. Pillerinizi şarj edeceğini umaraktan burda Mona Roza dan bir alıntı yapmak isterim. Bunu esintili bir terasta bir kadeh şarap eşliğinde başını göğsüne koyduğunuz bir beyefendi usul usul kulağınıza fısıldarsa daha tatlı olur tabi.
Zambaklar en ıssız yerlerde açar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Bir mumun ardında bekleyen rüzgâr
Işıksız ruhumu sallar da durur
Zambaklar en ıssız yerlerde açar
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak
Meyvalar sabırla olgunlaşırmış
Bir gün gözlerimin ta içine bak
Anlarsın ölüler niçin yaşarmış
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak
@pilly_bhebek
- +1 yıl
@LonelyHead güzel şiirmiş
- +1 yıl
Daha fazla salata etmeden son bir tane daha yazayım sonra da gideyim gitarıma sarılayım.
Ne dedimse inanma
Seni değil kendimi aldatıyorum
Sen istediğin kadar varlığın ta kendisi ol
Ölümsüzlüğün ta kendisi
Ben günden güne yok olmaktayım
Bütün ışıkları kaldırıp attım bir yana anlamıyomusun
Gökyüzü güneş olsa
Sensiz karanlıktayım.
Ne güzel dimi şöyle okuyunca insana ilham veriyor. Daha anlamlı bir hayat, sevgi içinde bir bütünlük hissi veriyor. Sevmekten aciz bir dünyada, arsızlık, cehalet ve öfke içinde yok olup giden kızları burdan anıyorum. Böyle mutlu olabilmek varken zavallıca yaşayıp gidiyoruz işte...
@pilly_bhebek - +1 yıl
Yani diyosun ki mesela bir kadın çok istese de hayır diyebilir. Bunu derken gülümser, nazlanır ve seni daha güçlü görmek ister mesela ya da bir fantazisi olabilir. Zorladıkça oyunun heyecanı artar. Erkek gibi direk sonucu düşünmez. Süreçten keyif alır. Erkek açtır mesela ekmeğin arasına salamı döşeyip gömer. Kadınsa yemek yemeden önce saatlerce sofra hazırlar, çeşit çeşit tatlılar, yemekler falan estirir. Oturur iki lokma yer kalkar. Kadın için yemek hazırlama süreci, bişey becermek, onu sunmak, bundan dolayı övülmek, iltifat, sevgi v. s zaten hatunu doyurur. Erkek için yemek yemek karnını doyurmaktan ibarettir ve bununla yeterince mutlu olur. Sekste de böyle. Erkek sonuca odaklı, kadın iltifata, sevgiye ve o anın ne kadar özel hale geldiğine odaklı haliyle çatara çutara işine bakıp sonuçtan aynı kendisi gibi memnuniyet bekleyen DÜZ bir adam mutlu edemeyecektir. Bunun gibi bir şey diyor olmalısın 😂
- +1 yıl
@LonelyHead aynenn öyle sen düz düşünen bir erkek değilsin belli
- +1 yıl
Kendimi tanımlarken DÜZ demem açıkçası. Şöyle bir konuşma hayal edemiyorum:
-Nasıl birisiniz?
-DÜZ!
-Ne diyorsunuz?
-Düz diyorum...
Romantik olabilir. Belki hayalperest olabilir ama sapık değil. Bazen çok kontrollü ama genel anlamda serseri ruhlu, arada kitap karıştıran, vaktinde türlü çapkınlıklar yapmış ama düz düz olmadığını fark etmiş ve hevesi geçince cool takılmaya karar vermiş, vücut çalışmayı seven ama bir süredir ara vermiş, onun yerine şimdilik bisikletle idare eden, hırs duygusundan yoksun olan, mutlu olmayı çözmüş bir adamım. Böylesi makbul 😂 @pilly_bhebek
+1 yılHayır, sadece kadınlar istemedikleri zaman işlerine gelinmedigi zaman her türlü erkek noksan olarak görülür
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBasit düşünen varlıklar evet. Kadın onca yalan söyleyip o erkeği inandırır ama erkek asla yalan söyleyemez 😂😂
20 Yorumla
+1 yılErkek kadın diye ayırmamak Lazım kadın erkek basit olabilir ya da tam tersi ama kadınlar biraz detaycı erkekler sonuc odaklı
20 YorumlaSizin gibi iki yüzlü olmadığımız ve hesap kitap yaparak davranmadığımız için asıl biz hata yapıyoruz.
Sizin bir hatanız yok.20 Yorumla
+1 yılErkekler basit değil, akıllı canlılar.
Sıkıntıya gelemediğimiz için her şeyi basite indirgiyoruz ( uzun bir yaşam için )10 Yorumla
+1 yılBunun başlıca sebeplerinden biri erkekler sonuç odakli varlıklar. Bu özellikte bizi basit canlılar yapıyor. En azından kadınlara nazaran böyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama kadınlar gibi erkeginde gizli bir tarafları mutlaka vardır. Okadarda basit değiliz. 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo bazıları oyun çevirmede, planlar döndürmede o kadar iyi ki. Kafalarında binbir tilki dolanıyor. Bunlar mı düz
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek benim için enerji harcasın demek şimarıklıktır. Kimse kusura bakmasın :)
20 Yorumla
+1 yılçoğunlukla öyle.. ama arada düşünen kadini iyi anlayar çıkmıyor da değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSacma ve vasifsiz seylere gizemli havasi katmayi sevmiyoruzdur belki.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, daha mantıksal düşünüp sonuç odaklı olduklarından kafada 40 tilki koşturmuyor.
10 Yorumla
+1 yılNetler desek daha iyi. dik üçgenin hipotenüsünden gştmek gibi düşün. uzatmaya gerek yok
10 YorumlaÇözüm oldaklı diyelim. Sorunu kısa yoldan çözmenin yolunu arar. Az duygusal çok rasyoneldir. Kadınlar çok duygusal az rasyoneldir. İkisi bir birini tamamlar.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı olmadığı gibi kimse basit değildir. Sadece gereksiz ve düşüncesizdir.😂Bwynini ve kalbini kullanabilene bravolar olsun. Onlar bitaneler.
00 Yorumla
+1 yılBence cinsiyet ayrimiyla kimse erkek ya da kadın basit canlıdır diyemez bu kişisine ve karakterine göre değişen bir şeydir bence ki toplumda erkeklere bir tabu belirlenmis ki çoğu ona göre davranıyor mesela erkekler duygu belirtemez gibi kadinlardada aynı şeyler var açıkçası toplum ne zaman değişir ve 21. yy da olduğumuzun farkına variriz merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılNeden bir genelleme söz konusu ki? Erkekler lafı dolandırarak ilişki yapma belki kaybetme korkusunda çok açılamazlar bu sefer de olursa olur olmazsa olmaz desin diyorlar kadınlar. Gizem arıyor herkes yahı neyin gizemi bu? Gizem yarata yarata 3 gün sonra konuşma boka sarıp birbirinden soğuyor insanlar. Düz düşünmekle doğrudan hareket etmenin romantik olmamakla ne alakası var dimi? İnsanı keşfetmek böyle bir şekilde baştan yargılamakla olmaz Ece hanım.
01 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme editi: Bu kız ne demek istiyor kendi de bilmiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir ön yargım yok birçok karşı cins duygusal ve zeki
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Basit net cevap insanlarız seni seviyorum dediğimizde ya seversin ya sevmezsin yok ben bir düşünim diyen kızlar geri zekalıdır bence herşey açık belirgin olsun isteriz biz..
10 Yorumla
+1 yılZengin erkeğin altında inlemek neyin duygusallığı? Kadınların duygusallık anlayışı bana genel olarak sahte geliyor. Tamamen maske.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Ben düz mantık biri değilim yani kendimi öyle görmüyorum bende kızları çok basit buluyorum belkide bu düşünce insanın kendisinden kaynaklanıyodur
00 Yorumla
+1 yılhepimiz öyle değiliz..
bizim bir müjdat abi var..
hiç benzemez bize :)10 YorumlaHıhı evet. Basit karnını doyur rahat ettir kumandayı eline ver esofmanını giyip kuzu gibi yatar. Cinsel açıdanda gözünü ve isteklerini doyurdunmu köle bile olur herşeye inanır. Gözüne sık geçmez olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu her erkek için genelleme yapmamız yanlış nasıl salak kadın varsa şak erkekte var malesef
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence asıl erkekleri veya kadınları tek bir kalıba sığdıran düşünceler düz ve basittir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapıyorlar. Erkek neyse o dur değişmez öyle kabul etmiyorsaniz yenisini bulmanız lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı. Basit gibi görünselerde çoğu kadın anlamakta zorlanıyor
20 Yorumla
+1 yılGizemli olan erkeklerde genelde pic veya serseri çıkıyor.. istediğiniz bumu.. bir daha düşünün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. tamamen kişiden kişiye değişiklik gösteren bir durum,, yerine göre romantik hassas, yerine göre de sert olabiliyorum, ama diğer hemcinsim olan erkekler için, tam bişey diyemiyorum, kendi şahsım adına konuştum😉😉
00 Yorumla
+1 yılgenellikle evet çoğu şeyi takmazlar kafalarına ilgi göstermezsen ilgilenirler falan çözülebilir gibi ama genellikle yani
20 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat