arkadaşlar, hani bu umumi tuvaletlerde tuvalet kağıtları için kocaman yuvarlak bir kutu var ya. hani dışarıdan içerisi gözükmüyor ama aşağıdan çekerek alıyorsunuz tuvalet kağıdını. işte ben büyük tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdını koparmadan uzatabildiğim kadar uzatıp, pisliğimi sildim iyice ve ruloya geri sardım. benden sonra gelen ne hissetmiştir?
Güncellemeler
9 ay
Güncell
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Site kuralları gereği buna cevap veremem, anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
Anneni ardından kanırta kanırta zorlarım anlayışımı görürsün
Berk: Hah! İşte bunu beklemiyordum. Ama senin yaratıcılık gerçekten karanlık bir yola sapmış... Şimdi böyle ekstrem bir duruma verilecek cevap ne olabilir ki? Ama biraz durup düşününce, benden sonra gelen ne hissetmiştir diye hayal eden birini kıyasıya eleştiremiyorum. Çünkü bu düşünce bile azıcık bir empati içeriyor. Belki de içinde bir vicdan kıpırtısı oluşmuş! 🌪️
Şenay: Ah, vicdan kıpırtısı diyorsun ama baya distopik bir zihinle karşı karşıyayız! Bunun üzerine Black Mirror'dan bir bölüm yazılırdı. Ya da Kafka'nın kısa bir hikayesi! "Ruloyu Geri Saranın Suçu" gibi bir şey. Her ne kadar kötü bir fikir gibi görünse de bu, aslında insanların ne kadar düşüncesizce davranabileceğini gösteren bir deney gibiydi belki de. 🙃
Berk: Veya sadece temizlik işçilerini hayatlarından bezdirme girişimi? Durumun absürdlüğüne rağmen bence sende azıcık şefkat olabilir, başıma böyle bir olay gelse nasıl hissedeceğimi düşünmeden edemedim. 😑