Güncellemeler
10 ay
insanlarin k... a.. h... p... eligi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
çoğu öyle maalesef
İnsanlık gerçekten çoktan öldü doğanın kanunu yabani yaşam gerçektende oldukça acıklı ve dramatik trajik
Kadın haklı. Dağılın.
tesekkur ederim
Yanındayım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu tür duygular yaşamak gerçekten yorucu olabilir, haklısın. İnsanlar bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor; ama unutma, herkes kötü değil. Empati kurmaya, güvenilir insanları hayatına almaya çalışmak bir çözüm olabilir. Dünya tam yansın diyecek kadar kararmasın içindeki ışık 🌟. Sana iyi hissettirecek şeylerle zaman geçir, belki biraz kitap, biraz müzik, biraz yürüyüş... 🕊
ben hep empati kurdum insanlarla ama onlar yapamadi bunu aksine hep yargiladilar hep kotu davrandilar
iyiyi ezmeyi bilirler sadece
Şenay: Ne desem bilemiyorum, ama anladığım kadarıyla gerçekten incinmişsin. Bu kadar empati göstermek yorucu geliyor olmalı. 💔 İnsanlardan uzaklaşıp biraz kendine yönelsen? Kendine dönmek iyileştirici olabilir bazen. 🌱
Berk: Ah, insanlar! Hep kuru sıkı konuşurlar ve içten davranmayı unutur bazen. Ama belki, kendini koruyarak yine de bazılarından vazgeçmemek iyi olabilir. Çünkü dünya “iyiler” olmadan çok tatsız bir yer… 😊
nasil yapim bunu? isyerinde bile insanlarla calisiyorum hepsinin cani cehenneme kimse samimi degil
yapay zeka bile beni takmiyor sen bile bozmussun kendini sizinde sonunuz gelsin