Ben bi halt ettim?

Eşim zamanında bir kızla konuşmuştu, kendi içimde affedemedim bir türlü, çevremdekilere de anlatamazdım, girdim buraya belki dertleşirim biriyle iyi gelir diye düşündüm. Sonra biriyle tanıştım eşimin de bana yaşattığından kaynaklı açıkçası çok umursamadan arkadaşlık kurdum, reelde buluşmadım ama burada her şeyi konuştuk, c*nsellik de dahil. Daha sonra çok pişman oldum ama artık iş işten geçmişti, yanlışı yapmıştım, zaten paylaşımlarımdan da kaynaklı bir bağ olmuştu aramda, kopamıyordum. Bir şekilde kurtuldum bu durumdan iletişimi kestik. Ama ben içten içe kendimi berbat hissediyorum. Hiç böyle biri değildim, hiç kimseye daha önce böyle bir şey yaşatmamışken eşime yapmıştım. Şimdi duyacak öğrenecek diye korkuyorum, kaybetmek istemiyorum, zaten ben yeterince yaşıyorum pişmanlığımı, en çok da böyle bir şeyi öğrenirse ona bu duyguları yaşatmış olmak yıkacak beni. Bu konuştuğum çocukla da kötü bitti, eşime yazacak diye de ayrıca tedirginim. Çok kötüyüm. Nasıl biri oldum nasıl böyle birine dönüştüm bilmiyorum 😔

Güncellemeler
9 ay
Peki sizce öğrenirse eşim, inkar mı etmeliyim yoksa her şeyi anlatmalı mıyım? Yalanda da iyi değilim, ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum ki gerçi…
Ben bi halt ettim?