Güncellemeler
9 ay
Ben 27 yaşında genç bir kadınım ve çocuk istiyodum fakat kocam kısırmış 3 doktora gittik ve hepsi kocam yüzünden olduğunu söyledi o zamanlarda iş yerimden patronum bana ilişki teklif etti ve bende çocuğum olması uğruna adamla yattım hem maaşım zamda aldı hemde çocuğum oldu şu an 2 yaşında fakat çok vicdan azabı çekiyorum napmalıyım? Kocam çok dindar birisi olduğu için mucize olduğuna inandı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kocan ya salağa yatıyor
ya da sen herkesi canım yerine koyup trlluyon iki üç doktor kısır desin sonra mucize oldu desin
Ama git patronla evlen o Servette o çocuğunda hakkı var
Benzer duruma denkmgeldim bende en sonunda ben itiraf edecektim ama oda risk sonra vicdanımı ortak noktada rahatlatmaya çalıştım
Harun abi saçmalama lütfen? Yaptıysan da geri dönüşü yok. Ne yazıyorsun buraya. Kendine sakla bu igrencligi
bunu bende daha önce deneyimlemiştim genetik durumun nedeniyle ve konumum sebebiyle birini hamile bırakmıstım. Şu an 5-6 yaslarında olması lazım cocugun.
Siz de vicdan azabı cekmelisiniz
hayır hatta biri daha istiyor onuda hamile bırakıcam.
Iki medeni insan eşinizi karşınıza alın gerçekleri söyleyin
Kocanın iyi niyetine gülsem mi ağlasam mı bilemedim... 😂😢😢
Ya susup devam edeceksin ya da gerçeği söyleyip eşinin ne yapacağına bakacaksın
Bence kimseye bir sey soyleme kurdugun yuva dagilmasin sadece bunun icin yaraticiya dua edebilirsin pismanlik olarak
Hala patron ile görüşüyor isen sanırım ikinci bir mucize yakındır...
Maddi olarak zora dusmesigimiz surece yapmıyorum, beni eşime söylemekle tehdit ediyor
Eline fırsat geçti tabi adamın. Ve hala onunla bu durumda olmak seni çok rahatsız ediyordur. Zevk almak yerine işkence oluyordur...
Patronla devam ediyormusun
Arada istiyor ama ben vicdan azabı çekiyorum durumumuz sıkışmadigi sürece ilişki yaşamıyorum
Durumun çıkışması ne demek? O da evlidir sanırım
Allah korusun
Hadi be ordan bu nasıl hikaye
Bu baya zor bir durum
Mucize devam etsin o zaman
Ooohaaaa! Yuh. Bide kartların iyi. Dünyaya bak...
söylersen yeni bir facia olur
Zor durn
Sen cidden kötü bi insansın
İkinciyi yap pattonunla