AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bunaldım ama kimseyle tanışmakta istemiyorum.
güvenememek m sebebi
Sevrmemek ve yeni ilişkiyi yürütememek
anladım. ben aksine aşırı seviyorum ama uyumlu kişi karşıma çıkmadı henüz son 2 ayda çok sıkıldım yalnızlıktan oysa kaç senelerdir tek kadına yazmıyodum soeun yoktu yalnız olmakta.. dua ediyorum umarım tez zamanda karşıla çıkar...
Umarım.
belkide karşına sana uyumlu olan kişi çıkmamıştır çıksa belki gayette sevip yürütebilirsin? ama tabi kendi hatalı davranışların varsa o olmaz.
Hatalı davranış değil de evlilik düsünmeyen kişiler ile tanışmıyorum bile.
anladım. şimdi erkeklerin çoğu kullanma derdinde. ama sizde evliliği zırlaştırıyorsunuz labul edin. bu arada ben şahsen ciddi ilişki arıyorum takılmalıkla işim olmaz ömürlük istiyorum ama henüz olmadı... geçen gün bir kız bulmuştu beni ben 34 o 19 yaşındaydı evet çok uaş farkı diyende olur ama anlaştıktan sonra çok umurjda değil yaş benden 10 yaş büyük kadın bile olabilir kafaların uyması ve beğenmem lazım. işte bu kızıda yaptığım yanlışla kaybettim anlatayımmmı sana dinlermisin biraz uzun olabilir
Devir değisti artik. insanlar yormayan kişileri tercih ediyorlar. Cocuk bakiciliği mi yapacaksin
aslında çok kadınla kısada olsa burada konuşmuşluğum var ne 18 19 lar gördüm olgun akıllı anlayışlı ne 30 28 35 ler gördüm çocuk gibiler... ama işte şurada tıkanıyoruz 19 yaştakiler olgun akıllı dahi olsalar hayat tecrübeleri eksik olduğu için bazı konularda beni anlamıyorlar...
şöyle oldu bak şimdi ben böyle ararken instagramdan takipledi yorumumı görmüş bir yerde neyse oda özellikle büyük yaş istiyodu neyse ciddi ilişki arıyomuş bende öyleyim zaten neyse kpnuştuk 1 gün boyunca herşeyimiz tam uymuştu tamam bu dedirtti yani neyse bunun takibinde tipini beğenmeyeceğşm bi keko vardı yani hesap yeni açılmış daha önce instagram hesaplarıö vardı kapattım falan demişti annem babamda bana sebivgili klnusunda anlayış gösterir demişti neyse 1 gün konuştuk akşam 5 gibi annem babam geldi işten onlarla oturuyoruz dedi ve devamı gelmedi ortadan kayboldu 6 saat geçti gece 12 oldu hala yok sonra o takibindeki çocuğun takip listesinde aynı isimli buna aşırı benzeyen bi kızda vardı dedim bu kızın bu sevgilisi vs falandı bana yazdı ama sonra vazgeçip kendi hesabına dönüp gitti dedim ya da o tarz bişey oldu dedim ve ben bunu talipten çıkardım ve kimseye güvenemiycez zaten bitti güvenim kendi hesabına geçtin belliki falan yazdım gece 1 de bu geldi babası instagramı sildirmiş beni görmüş dövmüş falan helipte benim nöyle yaptığımı görğnce ben harın sevsem sen beni yarıdamı bıtakacaksın dedi ve aslada affetmedi inan o kadar dil döktüm özür diledim anlayışla karşılamasını bu hayatta yüzlerce kazık yediğimi söylesemde affetmedi anlayış göstermedi evet o haklı anlıyırum ama bana anlayış göstermesi gerekmezmiydi 1 günde tam güven bekliyorlar 1 günde ne kadar kim kime güvenenilir ki...
ben olsaydım yerinde başta kızsamda affeder geçer anlayış gösterirdim çünkü ne insanlar var neler yaşatıyor bizlere... işte o yaşta tecrübe etmediği için anlamadı beni sence ne yapmalıyım bu gün 2 gün aradan sonra tekrar yazdım girmedi görmedi ama bakalım affedecekmi
uzun oldu siz kadınlar böylesiniz işte bu sitede bana yüz tanr dert anlayan kdın oldu okuyup hepsine cevap yazsım ben ilk kez bişry anlatıyorum takmıyorsunuz böylede bencil yaratıksınız