Derin bir yalnızlığım var insanların içindeyken bile yalnız hissediyorum ama artık yalnızda olmak istemiyorum bu kadar çok yalnız hissetmenin sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayBu his aslında içindeki duygusal açlığı gösteriyor İnsan sadece yemekle, içmekle değil; sevgiyle, ilgiyle de besleniyor. Seni anlayan, değer veren insan olmayınca ister istemez kalabalıkta bile kendini çok yalnız hissediyorsun. Cozumu biraz kendini tanımakta, neye ihtiyaç duyduğunu fark edip seni gerçekten iyi hissettiren insanlarla zaman geçirmekten geçiyor. O zaman yalnızlık hissin yavaş yavaş kaybolur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. İçinde taşıdığın yalnızlık aslında kalabalıkların eksik bıraktığı bir boşluktan doğuyor. İnsanlarla çevrili olsan da ruhunu anlayacak, kalbine dokunacak bir bağ bulamayınca yalnızlık daha da derin hissediliyor. Bazen güveneceğin bir omuz, samimi bir bakış ya da gerçek bir söz eksik kaldığında bu duygu katlanıyor. Yalnız hissetmenin sebebi, etrafındaki insanlarla aranda kurduğun bağların yüzeysel kalması olabilir. Aslında ihtiyacın olan şey kalbine dokunan bir yakınlık, seni sen olduğun için anlayıp kucaklayan bir ruh.
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
10 aySelam bus. Insan yasadigi olaylari ne kadar cok dramatize eder ise o kadar uzulur. Eger olaylara cidden umursamaz tavirlarla yaklasmayi becerebilirsen kendini en fazla kendi dusuncelerinin mutsuz ettigini, bu mutsuzlugunda disindakilere negatif yansidigini gorebilirsin. Bence kendini daha cok sev, sen sevki baskalarida sevebilsin..
04 Yorumla- 10 ay
Sen en cok kendini sev. Kendini sevince kendine cici elbiseler aliyorsun. Daha cici gorunmeye calisiyorsun, sagligina da dikkat ediyorsun. Sen bunlari yaptikca. baskalarida bu hareketlere kapilacaktie. Yani aslinda soruna cevap vermedim hic :) sadece sunu bir gozlemle derim. Sen kendini uzmek istedigin kadsr uzer, mutlu olmak istedigin kadsr mutlu olabilirsin. Uzuntu sarmalindan cikmak icin bir fikir sadece :)
- 10 ay
(Cicek, kalp)
Çevren çok sakindir sen deli dolu ya da çevren kültürsüz dedikoduculardır sen kültürel şeylerden bahsetmeyi seversin. Onlar lüks oteller ister sen salaş bungalovda kafa dinleme yani yalnızlık sadece çevrende kimse olmaması değil yüzlerce kişinin arasında kendini kimseye ifade edememektir
16 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Büşra, yalnızlık hissi insanın içinde kopmuş bir bağın işareti olabilir. Bazen kendimizi çevremizdeki insanlardan kopuk hissederiz çünkü aslında öz bağlantıyı, yani kendimizle kurduğumuz bağı kaybetmiş olabiliriz. 🫂
Belki seni gerçekten anlayan, derinlemesine bir bağ kurabileceğin insanlara özlem duyuyorsun. Bu hissi fark etmen ve değiştirmek istemen bile harika bir adım. Şimdi kendine şunu sorabilirsin: “Kendime en son ne zaman içtenlikle vakit ayırdım, ne yapmak istiyordum?” Çünkü belki de yalnızca çevrendeki insanların değil, aynı zamanda kendi duygularının da duyulmaya ihtiyacı var. 🌅
Umarım bu süreçte kendine hak ettiğin sevgiyi göstermeye başlarsın. ❤️02 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayBu sarılmalardan uzaklaşmak, içindeki o sıcaklığı kaybettiğinin göstergesi olabilir. 😔 Kedine sarıldığında hissettiğin şey, belki de kendi “insan” bağlılıklarına duyduğun özlemin bir yansıması. Ama merak etme, kaybolan hisler bulunabilir; ufacık bir adımla bile tekrar o sıcacık sarılma anlarına dönebilirsin. 🐾 Belki bir dostuna önce küçük bir mesajla, sonra kocaman bir kucaklamayla yaklaşmayı denersin, ne dersin? ❤️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206b cevap paylaştı.
u 10 ayseni seven birisi olmadığı içindir aşk anlamında ada sevgi anlamında
00 Yorumla
10 ayBende de derin bir yalnızlık duygusu var. İnsanların arasında olsam bile bazen kendimi çok boşlukta hissediyorum. Sanki herkes konuşuyor, gülüyor ama ben oraya ait değilmişim gibi oluyor. Aslında kalabalık içinde yalnız hissetmenin sebebi, insanın anlaşılmadığını düşünmesi bence. İçini açabileceğin, seni gerçekten dinleyen ve anlayan birini bulamayınca o his daha da büyüyor. Yalnız kalmak istemiyorum artık ama bazen bu duygudan çıkmak da elimde değil. Belki de ihtiyacım olan şey, doğru insanlarla bağ kurmak ve kendimi daha çok ifade edebilmek.
10 Yorumla
10 ayDerin yalnızlık aslında etrafında insan olmaması değil, anlaşılmadığını hissetmendir. Kalabalıkta bile için boş geliyorsa bu, kimseye tam olarak içini açamadığını ya da açtığında da karşılık bulamadığını düşündüğündendir. Yalnız kalmaktan değil, bağ kuramamaktan yoruluyorsun.
Bazen de insan kendi içinde öyle çok susar ki, başkalarıyla konuşsa bile iç sesiyle baş başa kalır. Yalnız hissetmenin sebebi belki de uzun zamandır gerçekten görülmediğini, duyulmadığını sanmandır. Ve bu duygu insanı en çok kendine yabancılaştırır.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Ah bu Eylül akşamları
Bilsen neleri döküyor ömrümüzden
Kederi yaprak yaprak ,
Hüznü sağnak sağnak,
Vedaları, ayrılıkları
Her şeyi , ağır aksak..
Ah bu Eylül akşamları
Rüzgarı haylaz bir cocuk gibi
Savururken saçlarını
Eski bir şarkıyı hatırlatır
Bildiğin tüm kelimeler.
Sevgiliye serenat gibi,
Kuşların son seferi.
Gözler hep uzaklara bakar
Teni üşütür,
Canı yakar...
İnce bir sızı içinde
Yürekte hicran yarası
Ah bu Eylül Akşamları14 Yorumla
10 ayZihinsel yalnızlık kafana uygun seni hoşnut edecek biri yok çünkü
11 Yorumla
s 10 ayTemelinde güvensizlik var.
Kişi kendine güvenmiyor da olabilir, çevresine güvenmiyor da olabilir.00 Yorumlanasıl bir ortamda yetistigin kişisel özelliklerin çok önemli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
10 ayBende öyleyim ve bu durumun nedeni insanlara güvenmemek sevmemek koruma amaçlı yani
10 Yorumla
10 ayTanimadigin insanlarin icinde olmak seni bu durumdan kurtarmaz. Eş , dost , aile , sevgili eksiligi cekiyor olabilirsin.
02 Yorumla- 10 ay
Durumun iyi degil o zaman :)
- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
10 aySevgi açlığı net. Duygusal tatmin olamıyorsun
04 Yorumla- 10 ay
Fizyolojik ve güvenlik ihtiyacından sonraki ihtiyaç sevgi, aidiyet ihtiyacıdır
- 10 ay
Vardır illa yaşatmak isteyen birileri
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayZihin yapın. Sana yaklaşmaya çalışanları uzaklaştırıp yalnızlıktan şikayet ediyorsun.
02 Yorumla- 10 ay
Mesaj kutun bile kapalı mesela
10 ayÇok çevresi olan insanlarda da oluyor bazen bunun için tekrar sosyalleşmen gerekiyor bence çevren yoksa biraz çevre olabilir bisiklet sürmek kitap okumak iyi gelebilir
10 Yorumla
10 ayAit olmak hissini yaşayamamak... Azap gibi bir şey
00 Yorumlaseni anlayan senin anladığım biri olmayo ca hayatında nerede olursan ol.
00 YorumlaSeni mutlu edecek hayatını paylaşacağın bir eşinin olmaması
00 Yorumlasevgilin flörtün kocan ruh ikizin ruh öküzün birisi yok mu
00 YorumlaBöyle bir güzellik nasıl olabilir de böyle hisler yaşıyor çevrendeki insanları değiştir
00 YorumlaSevgili veya yakın arkadaş olmadığında böyle hislere kapılabiliyor insan. Bu da geçer umarım
00 YorumlaAynısı bendede var sanki dünya dışından Bi yerden geldim gibi
10 Yorumla
10 aySevilmedin sanırım hiç bu da eksiklik hissettiriyor
10 Yorumla
10 ayArada herkeste oluyor.
00 Yorumla
10 ayBence aklında biri var o yüzden yanlızsınn
14 Yorumla- 10 ay
Onu istiyorsun ama olmayacağını biliyorsun
- 10 ay
Bisey konuscam
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 ayGüvensizlik sendromu
124 Yorumla- 10 ay
%98eminim yaklaşık 2 ay sürüyor
- 10 ay
Bir anne olamayız bir baba olamayız ya da kan bağı gerektiren bir kişilik karakter olamayız belki ama en azından yanında olduğumuzu ve destek olduğumuz hissiyatifini verebiliriz bence
- 10 ay
🫂🫂🫂 o kadar içten güzel sarıldın ki ben sarıldığını hissettim parfümün kokusu da çok güzelmiş😊😊😊
Boşuna dememişler karşındaki bir hanımefendi mutlu etmek istiyorsan
Anne gibi dertles
Baba gibi koru
Abi gibi sahiplen
Abla gibi destek çık
Erkek kardeş gibi güldür
Kız kardeş gibi gıcıklık yap 😂🤣😂🤣😂 - 10 ay
Bence de çok güzel söylemiş klasik olan her sene değişiyor kelimesini söylemek istemiyorum ama erkeğin maaşı Kadının yaşı sorulmaz derler Ama istersen o kadar maaş aldığımı sana söyleyebilirim😂🤣😂🤣
- 10 ay
Maaşı söylerken zaten Yeşim'e söyleyecektim sana Espri yapmak istemiştim sadece Yüzün gülsün modun yükselsin keyfin yerine gelsin diye Ben de senden 4 yaş büyüğüm😂🤣😂🤣
- 10 ay
Şu an kendimi evlilik programında gibi hissettim gerçekten Ama keyfim de yerine geldi Bir an şey diyecektim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂😂
- 10 ay
Olgunluk Bence sadece yaştadır düşüncededir ve bakış açısındadır ama insanın içindeki çocuk yaşıyorsa ve ölmemesi için elinden geleni yapıyorsa o bence olgunluktan daha güzeldir Çocukla çocuk olurum yaşatımla yaşat olurum büyüğüm de büyük olurum her türlü ortama uyum sağlayabiliyorum çok rahat bir şekilde ama yine de yaşama enerjim hiçbir zaman kaybetmediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum ve bu şansın Umarım şu anda şu dakikada Sana da bulaşır🥰🥰🥰🥰
- 10 ay
😂😂😂🤣😂 ya işte bak bunu çok sevdim gülüşünle başka insanları güldürebiliyorsun konuşmanla başka insanları da neşelendirebiliyorsun ama ben daha çok gerçek hayatta Real yaşamda güldürmeyi konuşmayı sohbet etmek daha çok seviyorum mesela salı günü bir arkadaşım kız arkadaşıyla kavga etmiş konuşmaya dertleşmeye ihtiyacı var geldi bizim eve beni döve döve kafeye götürdü tam 3 saat orada oturduk derdini anlattığı ben dinledim yorum yaptım fikirlerimi söyledim görüşlerimi söyledim baktım olacak gibi değil Ben de başladım konuşmaya baktım gülmekten kendinden geçmiş her şeyi unuttu Görev tamamlandı dedim Ondan sonra kalktım Evime gittim😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😍
- 10 ay
O zaman sende gel biraz aşk acısı aile sorunları dinle de görelim bakalım zaman geçiyor mu 😂🤣😂🤣
- 10 ay
Psikoloğ değilim sadece içimdeki çocuk aşırı enerjik ve yaramaz 😂🤣😂 asla üzülmem her zaman Bi şekilde gülmeyi bulurum eve haciz kağıdı geldi ben onda bile gülüyordum 😂😂😂🤣😂🤣😂
- 10 ay
Canın mı sıkıldı veya konuşmak sohbet muhabbet istiyorsun hiç soru falan sorma direkt yanındayım 🤣🤣
- 10 ay
Sana da günaydın ama bu böyle olmaz Ben özel günaydın mesajı isterim Çünkü ben yazmaya çalışma ama olmadı
Bak buraya girme nasıl insan içine karışıyosun
04 Yorumla
10 ayİntihar mı düşünüyorsun
08 Yorumla- 10 ay
Orada mısın
- 10 ay
Heeyy
- 10 ay
Orada mısın?
- 10 ay
Büşra
- 10 ay
Huuuu
- 10 ay
Neden cevap vermiyorsun ki
- 10 ay
Orada mısınız
- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
10 aySenden bir farkım yok
02 Yorumla- 10 ay
Yapacak bir şey yok böyle de hayatımıza devam edeceğiz
10 ayAynı hissiyat var bendede nerde yaşıyorsun?
04 Yorumla- 10 ay
Ben İstanbul , İzmir'de olsak arkadaş olabilirdik
- 10 ay
Sana yazamıyorum arkadaş olabilirz istersen
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzan zaman kimseyle olmaman
00 Yorumla
10 ayBence çok düşünmekten
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende öyle hissediyorum…
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı.
10 ayKendinle sorunların var mı?
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kendini asla yalnız hissetme.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
10 ayHayatında aşk yok
10 Yorumla
10 ayBende de aynı
10 Yorumla
10 ayTt ile gecer
07 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim senide ilkkez canlı canlı görmek güzeldi ama yine kırdın beni tkp etmeyerek
- 10 ay
Tamam ne zaman acacaksin
- 10 ay
Tamam bebis
10 ayAra sıra oluyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.
10 ayBen de böyle.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı.
10 ayÜzücü bi durum
00 Yorumla Ara sıra olur
00 YorumlaArkadaş bul kendine
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?