Eşime hediye almak istiyorum. Eşinize Hem doğum günü hem de evlilik yıl dönümünü bir arada çıkarabilecek ne hediye alırsınız? Eşime ne hediye alsam?
Eşime hediye almak istiyorum. Ne alabilirim?

Eşime hediye almak istiyorum. Eşinize Hem doğum günü hem de evlilik yıl dönümünü bir arada çıkarabilecek ne hediye alırsınız? Eşime ne hediye alsam?
Hediye seçimi eğlenceli olsa da bazen zorlayıcı da olabiliyor. Özellikle kadınları mutlu edebilmek için ince düşünmek gerekebiliyor. Eşe alınacak en iyi hediye fikirlerini birlikte inceleyelim.
Eşe doğum günü hediyesi alınacağı zaman akla ilk gelen klasik hediyelerden de yararlanılabilir fakat önemli olan eşinizin nelerden hoşlandığı ve ilgi alanlarıdır.
Havaların ısınmasıyla birlikte kışlıklar yerini baharlık kıyafetlere bırakıyor. Hem ilkbahar hem de sonbahar sezonunda rahatlıkla kullanılabilecek trençkotlar, eşe yıl dönümü hediyesi için de harika bir fikir. Karıma ne hediye alabilirim diye düşünen beyler için de pratik bir seçim.
Geçmişte hep klasik saatler hediye edilse de, teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı saatler ön plana çıktı. Özellikle kadınların daha çok tercih ettiği akıllı saatler bayan eşe hediye fikirleri arasında en çok beğenilecek olanlardan. Birçok farklı marka ve geniş bir fiyatlandırma skalası içinden size uygun olanını seçebilir, eşinizin beğenisine göre rengine ve modeline karar verebilirsiniz.
Kadınların en çok sevdiği hediyelerden biri de şüphesiz mücevherler! 💍 Yüzük, kolye, küpe, bileklik gibi aksesuarlar bir kadının tamamlayıcı parçası olurlar. Bu yüzden eşe yıl dönümü hediyesi veya doğum günü hediyesi olarak aksesuarlar tercih edilebilir. Klasik bir hediye olsa da popülaritesi asla geçmez.
Mutfaktan çıkmayan eşiniz için en iyi seçimlerden biri yeni nesil fritözler olabilir. Fritöz, hem pratik hem de sağlıklı yemekler için son zamanların en çok tercih edilen mutfak ürünlerinden biridir. Mutfakta vakit geçirmeyi seven, yeni tarifler denemekten hoşlanan eşe doğum günü hediyesi olarak tercih edilebilir.
Cilt bakımı kadınlar için olmazsa olmaz rutinlerden biridir. Her geçen gün farklı ürünlerin tanıtıldığı günümüzde ise, ekstra cilt bakım ürünü eşinizi kesinlikle mutlu edecektir. Cilt tipine uygun, ihtiyacını karşılayan bir ürün seçmek için mevcut kullandığı ürünlerden kopya çekebilirsiniz.
Eşe alınacak en iyi hediye fikirlerinden birini seçerek eşinizi mutlu edebilirsiniz! 🌸
bizim bi tanıdığımız fotoğraflarını 1000 lik puzzle yaptırmıştı sonra tamamlayıp asmışlardı duvara böyle şeylerle uğraşmayı severler sabırlysanız sende dene
ne tür şeyleri sever ? biraz ipucu lazım ki fikir üretilebilinsin.
beyaz bir t-shirt al üzerine baskı yaptır. üzerinde eşinin adı, soyadı ve tc kimlik numarası olsun. 2777'e gönderin, finansbankta krediniz hemen hazır olsun. derdim, ama demiyorum. eşinin zevkine kalmış bir şey. yani takı seviyorsa, takı ile ilgili bir şey alabilirsin. veyahut müziği çok sever, çok sevdiği bir gruubun kişinin boxet mıdır nedir, onu alırsın işte. yani tüm albümlerinin toplandığı 4-5-6lık cd paketleri gibi. veya böyle kücük hediyeler sevmezse, araba al.
Reklam kokuyor
Al bir adana burma tak koluna. birde yemeğe götür. Beğenmezse kesicem kendimi.:))
Görüş
18Görüş
Kalpli bir kutu al. Bir tane de peluş ayıcık al. Kırmızı renkli kartonlar al. O kartonlardan kalpler yap hepsi aynı boyutta. O kalplere eşin ve senin için özel günleri yaz. Mesela ikinizin şiiri, şarkısı ya da ikinizin başbaşa romantik bir günü. Ona beraberliğinizi unutmadığını hatırlatan bir sürü kalpler. Bir kalbi de kutunun üstüne koy seni çok seviyorum yaz. Kutunun içine kuru gül yaprakları da koy. Biraz da onu etkileyecek koku sık. Kutuyu ayıcığın kucağına koy. Tamam işte bence kesin beğenir :)
ya allahaşkına puzzle filan alma
o ne ya
kadınlara işe yarayan kullanabilecekleri şeyler alın
sevdiği devamlı kullandığı bakım ürünleri parfüm, vucut bakım kremleri, makyaj malzemesi gibi
(dandirik markalar almayın )
işe yaramıcak puzzle ı napsın kadın ya
hayret birşey
bana kocam puzzle alsın kafasında kırarım
ya aslında benim hani öyle işlevsellikte malum sonbahara sonra kış böyle eli yüzü düzgün kışlık bi çizme alasım da var ama işte kalıbı uyacak mı beğenecek mi sıkıntısından işi çözemedim. tutup kolundan götürsem dükkana istediğini beğen ben alıcam desem sonrada hadi bakalım hepsi kutlu olsun desem nasıl olur?
Guzel bir aksam yemegi yemek mantikli neleri seviyo sen daha iyi bilirsin sonucta Uzun sure beraberliginiz var. Bir elbisede alabilirsin.
Eşinin resmini görmeden bişey diyemeyeceğim diyeceğim bütün lanetler bana akacak.
Sonunda kendiyle çelişmeyen bir user gördüğüme sevindim (y)
2. link iyidir.
evlilik fotoğrafınızı duvarı bir insan boyu olabilecek şekilde büyültüp, altına ''ölümzsüzüm'' diye yazabilirsiniz.
Ne yaparsan yap özel bir çok uzun yazı yazmayı unutma çünkü o bayan sevdiği erkeğin mektubunu 30 yıl sonra da açıp okuyacak ve bir daha aşık olacaktır :) .
kalp şeklinde çok güzel altın künyeler var. ve hiç bi kadın bu hediyeyi begenmemezlk yapmaz. bi araştır derm.:)
ımmm mesela bi tatile götürebilir misin onu.. .ok güzel tatil yerleri var yesillik bi yere doga yerlerine. snra aksam yemegi falan.. bi de küçük bi hediye. 10 numara olurr;)
yanii kesnlkle süper olurrr. :))
Üzerinde yıl dönümü tarihi yazan şık bir kolye yada saat :)
Sen esini hangisinde gormek istyosan onu al, senin begenmen onemli
link mink olmuyo kafsana göre takıl arkadaş ;) :) sevdiğine 1 öpücük bile hediyedir... ;)
Bütçe yüksekmiş. Ama Değişik güzel hediyelik eşya ararken ben a bakıyorum genelde. Heryerde bulunmayan ilginç ürünler oluyor fiyatları da uygun
Bütçen müsaitse hepsini al, sırayla giyinsin. İlla ''Bir tane seçin.'' diyorsan, A diyorum.
Bir buket gül ve altın seviyorsa altın birde kolye al..
bence puzzle dan daha iyi :/
iyi :)
Eşinin adına bir garibana fakire yardımda bulun Veya buna vesile ol
çok zor bea kardşeim ...walla böle konularda aklım duruyor
puzzle yaptır resminizi, fiyatı da uygun, 1000 tllik de saat alabilirsin
Guzel bir otelde şık bir aksam yemegi ve konaklama sahane olur. Boyle anlayisli esi varken esin baska hediye istemez emin ol ☺
siyah olanı beğendim ben diğerlerinden daha seksi geldi gözüme :)
Merhaba farklı bişey olsun ve ona özel olsun diyorsan bu sayfaya bi bak derim. Müthiş hediyeler var hem de fiyatları uygun. Kargo ve kapıda ödeme de ücretsiz 👍
@asminhediyelik_
Bence pembe olan değişik :)
En İyi Görüşler