Eşime hediye almak istiyorum ama kullanılşlı birşy olmasını istiyorum ne alabilirim saat vs aksesuarlar çok farklı bir şey
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selamlar,
Hediye için sana birkaç tavsiyede bulunacağım. Dediğin gibi şık bir kol saati gayet hoş ve kaliteli bir hediye olur. Bunun gibi şık bir bileklik ya da kolye de hoşuna gidebilir. Ben sana kaliteli bir web sitesi önereyim. Buraları bir incele. Birbirinden şık ve kaliteli ürünler var. Eminim hoşuna gidecek şeyler bulabilirsin.
www.hediyemen.com
Sevdiği şeylere bağlı bu.
Kazak, kolye, küpe, buket çicek, ayıcık, kitap, sevdiği bir konsere bilet. Yüzük bir sürü seçenek var.
Klasik ve sade şeyler bence her zaman daha iyidir. Yukarıda bıraktığım fotoğraftaki gibi abartılı olmayacak şekilde bir şey alınabilir. Maddi durumun çok iyiyse şayet aynı benzer bir ürünün elmas işlemelisini alabilirsin en azından günlük kıyafetlerle de takılan bir şey olsun iyi günler.
Güzel bir kolye ve bileklik seti olabilir
İç dış giyim olabilir
Ayakkabı olabilir
Yüzük olabilir
Maddi durumun iyiyse, kolye ya da bileklik yaptırabilirsin. Bileklik ise 2 tane al ve 2sinin de içine isimlerinizi yazdır. Örnek; Elif&Mert gibi. Kolye ise de, kalpli kolye yaptır ama yarım kalp olsun. Bir tarafin da mert, bir tarafın da elif yazsın o iki kolyenin. Sen elif yazanı tak, o da mert yazanı taksın. Sever mi bilmiyorum ama ben çok severdim.
Eşinizin ne sevdiğine ve beğendiğine bağlı. Kolye, takı ya da toka seven biriyse o şekilde bir hediye alabilirsiniz.
Eğer eşiniz kitap okumayı seven biriyse kitap alabilirsiniz. Ya da beraber bir film veya tiyatro izlemeye gidebilirsiniz.
Güzel bir akşam yemeği sonrasında sinema fikri güzel bir hediye olabilir.
Vizyonda güzel filmler var. Dune çöl gezegeni filmini önerebilirim.
İsterseniz minik ufak bir hediye de alabilirsiniz. Dolap uygulamasında çok cüzi miktarda kutusuyla beraber satılan bir çok ürün var.
Klasik gibi ama alışılmış dışında pek bişey çıkmıyor zaten saat ama içi yazılı olanlar falan var yani klasik bir şeyi özel birşeye dönüştürebilirsin bu şekilde parfüm de çok hoş oluyo kullandıkça insanın içini bir sevgi kaplıyor böyle şeyler.
www.grupanya.com dan beğenebilirsin
Onun ilgili alanlarına biliyorsanız ona göre kategorize edin. Ne alınabilir.
İhtiyacı olsn bir şeyi al
Adınıza kitap yaptır çok pahalı da değil okadar
forma
Pijama takımı
Kitap almalısın
vibratör
Saçmalama evliler kocan sana alsa sen ne düşünürdün
Kocası sonuçta, niye almasın ki?
@sudesiyahseven kocanın görevi nedir o zaman?
Her koca tatmin edebiliyor mu sanıyorsun?
@sudesiyahseven bak bu konuda çok haklısın
Keşke olmasaydım ama teşekkürler😊
@sudesiyahseven eşler uzun testler sonucu evlenmeli belkide
Evlendikten sonra huyu değişen biri olmadıkça, mantıklı olabilir aslında😊 Bu arada sadece 1 takipçin var, sevgilin mi?
@sudesiyahseven yok değil 😂bir iki soru sormuştu sohbet ettik kaldı öyle
Terbiyesiz ahlak yoksunu seni kendi haline bi bak terbşyeşsz
Kıyafet al
Güzel seksi iç camaşır
Senin eşine annene alayım giymez mi kedicikli filan mavlatırım sende izlersin
Vibrstör
Sen almışsın demekki esine kendin yapamıyorsan boşuna para verme ben bedava yaparım