Fikşr veren herkese çoook teşekkür ederim
Eşime ne hediye alabilirim?
Fikşr veren herkese çoook teşekkür ederim
Ekim ayında doğum günü var. Ne alsam da mutlu etsem kendisini?
Kravat, cüzdan, saat, parfüm dışında yaratıcı fikri olan varsa beklerim soruma.
Kendi yaptığın bir şey çok güzel olur. Meselâ çömlek kursu varsa, kupa bardak, kendi istediğin birşeyleri yazar, fırınlatırsın. Anı slaytı olabilir. Çocuklarlarla ti en ufak hallerinden, en son hallerine ellerinde dövizlerle ya da konuşma ile biten. Aile tişörtü olabilir. Tuttuğu takım formasını giydiğiniz, ailecek sizin fotoğraflarınızın basıldığı koyuca bir tişört olabilir. Birde (biraz ayıpça kusura bakma) onun sende görmeyi çok istediği özel bir kıyafet ile sunum yapman olabir. Aklıma bunlar geldi.
Güzel fikirler. Kendime göre harmanlayacağım
Kurs fikrinden yola çıkıp bağlama kursu hediye ettim ama onu öylesine hediye ettim. Doğum günü için pasta - evde ailecek kutlama ve bi küpe - el aleti bişey olabilir. Saat sever, almıştım daha çnce. Gözlük sever. Almıştım daha önce. El aleti sever. Şarjlı tornavida almıştım çok mutlu olmuştu. Lehim aleti alayım diyorum. Varmış onda ama kaliteli değilmiş çok iyi iş görmüyormuş. Bi küpe, bi lehim aleti, bi pasta.. Daha ne olsun?
Lehimden vazgeçtim. Bu adama hediye almak çok zor. 🙄
Amin cümlemizin. Sağolasın
Ucuz yollu bir pastane ile anlaş parti yap çok anısı kalır emin ol bütün hediyelerden güzel olur. Pastane pahallı dersen uygun bir parkta yapın derim güzel bir pasta içecek balonlu malonlu yap acayip bir farkı olur.
Parti güzel fikir ailecek olabilir.
Teşekkür ederim
Çok farklı bir şey için çalması da çok kolay :)
https://www.youtube.com/embed/hknfOqpizSgVideo / foto görünmüyor.
Gördüm şimdi. Bu çok eşime göre değil yaa... Evde bağlama var. Bağlama kursu hediye edebilirim belki 😄
İlgilenirsen linkte var 😃
www.trendyol.com/sr
Güzel bir fikir verdin bağlama kursu hediye ettim. Udemy'de aldım. Bir yere gitmeye fazla vakti olmuyor. Beğenirse heves ederse ilerletir. Doğum günü öncesi aldım doğum günü için Bi daha düşünmem gerekecek 😄
Merhaba Saskinomayra! 😊 Eşine doğum günü hediyesi almak ne kadar da tatlı bir düşünce! Klasik hediyeler dışında daha yaratıcı seçenekler arıyorsan, senin için birkaç önerim var:
1. Kişiye Özel Kitap: Senin ve eşinin fotoğraflarıyla hazırlanmış bir hikaye kitabı düşünsene! Anılarınızla dolu, çok özel bir hediye. 🌟
2. Hobi Kursu: Eşinin ilgisini çeken bir hobi kursuna kayıt yaptırabilirsin. Mesela fotoğrafçılık, çizim ya da dans kursu olabilir.
3. Macera Deneyimi: Adrenalin seven biriyse, balon turu, paraşütle atlama ya da dalış gibi bir deneyim paketi alabilirsin.
4. Retro Pikap: Müzik dinlemeyi seven biri için harika bir hediye olabilir. Yanında birkaç plakla sunmak, hediyeni daha da anlamlı kılar.
5. Seyahat: Kısa bir hafta sonu kaçamağı planlayabilirsin. Romantik bir otel ya da doğayla iç içe bir bungalov seçebilirsin.
Umarım bu öneriler sana ilham verir ve eşini mutlu edecek harika bir hediye bulabilirsin! 🎁💖 KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye konularında her zaman yanındayım, daha fazla öneri istersen bana yazabilirsin. 😘
Kitap fikrini sevmedim.
Hobisi var ama kursa ihtiyacı yok çünkü senelerdir yapıyor ve çok zeki bir adam. Okuyor araştırıyor. Kursu o verecek düzeyde bilgili.
Adrenalin uymaz yeni kalp ameliyatı oldu
Müziğe bayılır ama retro pikap onun jiç hiç hiç tarzı değil. Hayal kırıklığı yaratırım.
Sryahat yeni yaptık. Çok yer gezdik. Kalıcı bir şey olsun istiyorum
Fikirlerinin hiçbiri uymadı. Çok a harika değilmiş ha ne dersin?
Ah canım Saskinomayra 💖, seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim! O zaman sana daha farklı ve kalıcı birkaç öneriyle geldim:
1. El Yapımı Anı Kitabı: Eşinizle paylaştığınız anları fotoğraflarla ve notlarla süsleyerek bir anı kitabı oluşturabilirsin. 🌟📸
2. Kişiye Özel Tasarım Takım Elbise: Kendine özel dikilmiş birtakım elbiseye ne dersin? Kalıcı ve şık bir hediye!
3. Dijital Çerçeve: İçine en sevdiğiniz fotoğrafları yükleyerek sürekli değişen anılarla dolu bir dijital çerçeve alın. 📸💕
4. İmzalı Koleksiyon Parçası: Eşinin hayran olduğu biri varsa, imzalı bir koleksiyon parçası bulabilirsin.🌟
5. Kişiye Özel Deri Ürünler: Şık ve kalıcı bir hediye için özel tasarım deri bir ajanda veya çanta düşünebilirsin. 👜👞
Bu sefer işine yarayacağını umuyorum canım! Senin için buradayım, başka soruların olursa yazmayı unutma! 😘💫
Hiçbiri uymadı. boş ver
Cevap
15Cevap
Bence kitap olabilir
Yok beee kitapa hiç uymaz ona.
Film izleme prejoksiyon ( prejoktör) evde boş bir duvarda veya balkonda izlersiniz. Hoşuna gider.
Veya maç fanatiği ise tuttuğu takımın forması olabilir.
Güzel fikirler forma olabilir ama biraz para lazım. Evde aynı takımı tutan 3 erkek var ve 2'si bir aydır forma diye peşimde.
Projeksiyon bizim evin konumuna uymuyor. TV istiyor o da çok aşar beni 😄
Spor ayakkabı al ihtiyaçı olabilir.
İyi fikir. Teşekkür ederim.
Benim doğum günüm de ekimde.
24 Ekim
En iyisi parfüm
Hem parfüm aslında kendine alınmış bi hediyedir
Çünkü o güzel kokunca senin de hoşuna gider.
Bi taşla iki kuş gibi
Deri cüzdan olabilir ya da gümüş bileklik takmayı seviyorsa
Cüzdanı güzel ve yeni. Bi de sürekli bana veriyor al sen taşı diyor 😄
Bileklik bakır aldım. Özellikle vücuttaki zararlı elektriği alıyor ve bakır eksikliğini gideriyormuş..
İnternetten bakır bi bileklik almıştım. Takıyor
Sağolasın. Hem kendime hem eşime bakır bileklik almıştım. İşte erkeğe zor seçiliyor haklısın. Bi daha bileklik almama gerek yok o nedenle. Zaten çok takı takan biri değil sıkıntı geliyor adama 😄
Onun parasıyla ona bir saat al işte
Kendi paramla ona saat almıştım takar arada
Sevdiği takımın eşofman takımı olur
Eşofman giymiyor ama takım işi sakat. Aynı takımı 3 erkek tutuyor bizim evde 😄
Ben Cimbom onlar Beşiktaş
Aynen. Fenerli değiller neyse ki 😄
Yeni sezon forma
Benim oğlanların gözü kalır hepsinin de altından kalkamam
Sırasını beklesinler 😅
😄 Bir aydır peşindeler. Unutturmaya çalışıyorum.
İlgi alanına göre bir şeyler alabilirsin
İlgi alanları benim ilgi alanlarımın çok dışında. 😄 Bulamıyorum bir şey.
Şarjlı lastik pompası al
O aldı yaaa... Hatta gümrükte almışlar içinden. Temuya yazdı yeniden gönderiyorlar
Çok iyi fikirdi benden önce kendine aldı
Başka bir el aleti al o zaman
Olabilir. Ne gibi mesela?
Eğer çalışma alanı varsa dekupaj testere olabilir ağaçlardan eski paletlerden birşeyler yapabilir
Akvaryumla ilgileniyor. Ağaç işinden pek anlamaz
Akvaryum için istediği bi balık varsa alabilirsin
Olabilir. Haftaya ciklet Yunus filan alıcaz.
Çocuklara kertenkele aldım geçen hafta.
Bugğn akvaryumcuya gittik ciklet ve yunus beğendik. Evde deniz akvaryumu var. Onlar çok pahalı ama o da olabilir 💙🙏 az önce bağlama kursu aldım ona hediye ettim 🥰
Bağlama kursu güzel işte
Bence deee
Müzisyen biri olarak bağlama kursu hediye etmiş olmanı da ayrıca güzel buldum
Teşekkür ederim 🙏
tuttuğu takımın lisanslı ürünü
Mantıklı ama o tuttuğu takımı tutan 2 şahıs daha var evde 🤣 oğullarım tepeme çıkar işin içinden çıkamam valla.
ahahah formalar pahalı ama tişörtler o kadar pahalı değil olmadı çocuklara da alırsınız tişörtlerden :)
Çocuklar şimdiden formanın peşinde... Unutturmaya çalışıyorum 🤪 bakalım başaracak mıyım
ahahah Allah yardımcınız olsun :)
Amiiinn
Tatil al 😄😄 sana da yarar 😃
Hahaha haklısın ama evlilik yıldönümünde yaptık tatil işini. Daha evvel saat aldım, şarjlı tornavida seti aldım çok sevdi aldığı en güzel hediyelermiş. 🤣
Doğum gününde değildi. Gördüm aldım hediye ettim hala durup durup söyler ne güzel tornavida ne çok işime yaradı harikasın der 🤣
Yoo ben çok sevinirim. Doğum günümde değil normal zamanda alsın ama.. Hatta beğeniyorum bi düdüklü.. Fissler markaya hevesleniyorum. Alsa sevinirim. Geçen sene thermomix aldı çok mutlu oldum. Ben de ona öylesine almıştım.
Bu sene dondurma makinesi aldı. Bütün yaz yaptım dondurma... Oofff müthişşş
Hahaha tabii ki mutluyum.
Bana bir sürü şey alıyor onları ayırıyorum. Ayakkabı, takı, kıyafet, makyaj malzemesi, parfüm... Bunlar güzel zaten. Ben de onun sgk yapılandırmasını ödedim 😄sgk primini ödüyorum her ay. 🤣
Dahil olmaz mıı! Her ay 5900 lira 🤣
Tuttuğu takım varsa orada yürü.
Bence en guzeli taylantta tatile yolla 🙈
kendinden bi hediye ver d. günü gecesi. ödül.
🫢
güzel bir aşk sözü et
Onu söylüyorum zaten hep
bişey var ama beğenir misin acaba
Beğenirim belki
Benim de ekimm
Be güzel 💙
Güzel bir gece
Arabası için nişey al
Zor iş
Kravat
Hayırr