Suçlu kim uniye giden kız arkadaşım la aramdaki meselede yardim eder misiniz?

Merhabalar uzak mesefaden sevdiğim bi kız var yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz 2 3 konuşuyoruz cıkma teklifi falan etmedim ama aşkımı dile getirdim ve ilk basta birsey demesede sonradan 3 4 kere oda aşığım dedi kendisi yeni universiteye gitti bu zamana kadar en ufak 1 kavgamız olmadı ama şu an bir cocuk daha var yeni tanıştı 4 lu arkadaş grubu kurmuşlar 3 kız bir erkek (erkek biseksualmiş nerden ) (nerden öğrendiğini falan asla cevaplamadı ) çocujla heo yanyanalar yanına oturma dıyorum 1 fitida değilse diğerinde yan yanalar ya da rahatsızlığımı dile hetirmeme rağmen 11 takipçili hesabına almış yetmedi evine bile gitmiş gerekçesi diğer arkadasları giderken (diğer 2 kız ) bu yurtta oturup ağlasa miymis falan falan tek kavga sebebimiz bu bazen diyor ki daha çıkma teklifi bile etmedin ama şöyle anlatsyim gunumun her saatini ona ayırıyorum her an mesaj bekliyorum anında dönüyorum bana gun icinde ayirdiği vakit falan cidden neredeyse kalmadı eskiden gunde 10 12 saat konusurduk simdi 10dk ya düştü sorun kimde
Sen
Kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
8 ay
Ve hep bana karşı onu savunuyo belirttiğimde öyle birsey yok tırnağın etmez vs diyor
Suçlu kim uniye giden kız arkadaşım la aramdaki meselede yardim eder misiniz?