Evli biriyle oldum ben adam yüzsüzün alçağın teki benim de ilk’im oldu düşünün bir buçuk senedir psikolojim alt üst durumda zaten
Bu Sabah kadın yakaladı mesajı aradı beni adam beni tehdit etti ben de inkar ettim ama kadın inanmadı tabi benden mesajları istedi aslında bence delil istedi
Şimdi de kadını arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dedim ki açar mısın söyleyeceklerimi yazamam
Yeterince konuştuk sabah söyleseydin dedi
Sonra ben de hayır gerçeği söyleyeceğim dedim
Burdan söyle yazmış
Delil peşinde mi sizce?
Bu Sabah kadın yakaladı mesajı aradı beni adam beni tehdit etti ben de inkar ettim ama kadın inanmadı tabi benden mesajları istedi aslında bence delil istedi
Şimdi de kadını arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dedim ki açar mısın söyleyeceklerimi yazamam
Yeterince konuştuk sabah söyleseydin dedi
Sonra ben de hayır gerçeği söyleyeceğim dedim
Burdan söyle yazmış
Delil peşinde mi sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Delil arıyor bence de..
Delil sadece mesajla mı oluyor sanıyorsun? Telefon konuşmalarını da yazıya dökebilir mahkemede.
Hayır gizli ses kaydı almak delil olmaz çünkü suçtır. Habersiz ses kaydı alamaz içeriği delil olsa bile delil sayılmaz çünkü
Ben ses kaydı alabilir diye bir şey söylemiş miyim? Tekrar oku istersen yorumu.
Mahkeme operatörden telefon konuşmalarını yazıya dökmesi için karar çıkartabilir diyorum.
Ohoooo hangi mahkeme yapar onuı dldkfkfk cinayet mi bu
yapmazlar mı diyorsun?
Hala kocasına inanip senin yanlış olduğunu mu düşünüyor yani yoldan çıkaran kişinin aslında sen olduğunu mu düşünüyor kadın?
Bilmiyorum mesajları istiyor kadın sabah? Bana mesajlarınızı at diyor ya ben bıktım artık anlıyor musun dedi senden sadece mesajları istiyorum dedi içinin rahatlaması için dedi ben zaten bitirdim dedi o an. Neyse işte akşam da aradım kaç defa açmadı mesaja da öyle yanıt verdi. Sence ne bu
Ya gerçekten düşündüğün gibi kanıt peşinde ya da kadın boşanmak için delil olarak kullanmak istiyor kadın da bu yüzden seninle konuşmak istemiyor canı acıyor olabilir aldatılmış çünkü mk ya da tamamen mal kocasını haklı bulup seni şikayet etme derdinde ben ikinci ihtimalin oldugunu düşünüyorum ama ikinizle de ugrasavilir hazırlıklı ol
İkinci ihtimal derken boşanmak için kanıt mı? İyi de boşanmak için bıns gerek var mı açar davayı
Açabilir ama nafaka alabilmesi için bir delil koyması gerekiyor kadın ortaya ve bu yüzden o mesajlar şart
Yazmasanda bulur delili ailene ulaşacak büyük ihtimalle onun için sessiz
Ailem ne alaka la kxjdjdjdk
Sana acı çektirmek
Ya ne acısı çekicem aq ya he sorma aynen derdi benim kesin kadının
Bekle ve gör
Ss almasina izin veerme. Unutmaki sanada dava acip tazminat alabilir senden. Eline koz verme. He yaw de konuyu kapat gitsin. Seni ararkarsa taciz den sikayet edesin olmadi
canım yap sonra gel burada ağlan ne halin varsa gör la
Adamla muhattap olma bence kadınlada olma hepsini engelle imkanın varsa numaranı vs değiştir sonrasında ne olacağını bilemezsin
Valla bi bok anlamadım zaten. Herkes kendi paçasını kurtarma derdinde burada. Ne kadın adama güveniyor ne adam kadına zaten. Adam diyor ki kadın için, bahane mi üretiyor bilmiyorum daha önce de yapmıştı diyor. Kadın diyor ki bana ya Alperen için bunu neden yapıyorsun diyor düşün. Yani o beş para etmez bir erkek neden onu savunuyorsun diyor bana düşün ya. Kadın mesaj görüyor ve basip çekip gidiyor mantıklı mu? İlk defa yakalamıyor muhtemelen
Kadın büyük ihtimal evliliği devam ettirmek için susmuş adam da daha önce yaptı heralde böyle bişey bide senin ilkin şerefsiz kendini koru bunların ne yapacağı asla belli olmaz
Kadın daha benim ilkim olduğunu bilmiyor düşün. Bu kadın boşamaz bence bak söyleyeyim resmen omurgasız bunlar karı koca aynı gürültü yapıyor sadece. Ben arayınca neden açmadı akşam? Eve basip gitti adamın gelip yalvarmasını bekliyor. Ya da bana niye burdan söyle diyor mesajda? Delil istiyor ya da çünkü gizli alınan ses kayıtları delil olmaz
Kadın tekrar affeder adamı o yüzden seni ya geçiştirmeye çalıştı ya da mesajların ss alarak bişeyler planlıyo sen bence kadına falan yazma direk çekil aradan kendileri halletsin
Sence hangisi peki affedecek mi yoksa ss mi almak için
Mesajları atar mısın diye niye istemişti mesela? Ya da ismimi soyismimi neden merak etti
Burdan yaz gibi şeyler dediyse bence yine affedicek gibi duruyo bazı kişiler eşlerinden ayrılmıyo bilmiyorum
Mesaj olayı var bide hmm sorguya çektiği için olabilir adam yalvara tekrar barışır kadın
Canım mesaj istiyor mesaj kadın sabah? Bana mesajlarınızı at diyor ya ben bıktım artık anlıyor musun dedi senden sadece mesajları istiyorum dedi içinin rahatlaması için dedi ben zaten bitirdim dedi o an. Neyse işte akşam da aradım kaç defa açmadı mesaja da öyle yanıt verdi. Sence ne bu
Sabah ayrılmayı düşünüp ondan sonrasında aralarını düzeltmiş olabilirler mi sence
Yok yahu kadın bavulu topladı şehir dışına gitti zaten. Daha olay çok taze. Adam beni aradığında pek halledilebilir yanı yok gibi demişti
Sen açık açık söyleyince sanki delil topluyomuş gibi geldi ama senin başına bela açabilirler gibi geliyo
Bana kadın dedi ki sen bana mesajları at benim seninle derdim yok ama bana mesajları atmazsan işim soyismini vermezsen olay çok başka yerlere gidecek falan? Ne demek bunlar nesela bu tarz cümle kurmuştu
Sen mesajları atmadın dimi
Atmadım
Kadına uzun bi açıklama yap mesajla mesajlarında bi kısmını atabilirsin istersen sonra ortadan kaybol kadın seni terslerse hiç pas verme yardım falan da etme
Niye delil vereyim sonra mahkeme olursa hakim çağırabilir ve adam beni ölümle tehdit ediyor
Çok kesik kesik anlattın aşk ondan sürekli cevaplarım değişiyo. Bu noktaya geldiyse hiç bulaşma derim son çare olarak direk numaranı vs değiştirmeni tavsiye ederim o adamın sana ulaşabileceği yerleri bi şekilde yok et kendini tehlikeye atma hepsinden uzaklaş
Normal bişey gibi evli adamla oldum diyosun
Birde burada mi :)
gecmis olsun dersini aldin sandirim notunu
Ulaş bana
İyi yapmissin
Ne yapmışım? Sorulan şeye yorum yapsanız
aayyy cok degısık
Okumadın