Evli biriyle oldum ben adam yüzsüzün alçağın teki benim de ilk’im oldu düşünün
Sabah kadın yakaladı mesajı aradı beni adam beni tehdit etti ben de inkar ettim ama kadın inanmadı tabi benden mesajları istedi aslında bence delil istedi
Şimdi de kadını arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dedim ki açar mısın söyleyeceklerimi yazamam
Yeterince konuştuk sabah söyleseydin dedi
Sonra ben de hayır gerçeği söyleyeceğim dedim
Burdan söyle yazmış
Delil peşinde mi sizce?
Sabah kadın yakaladı mesajı aradı beni adam beni tehdit etti ben de inkar ettim ama kadın inanmadı tabi benden mesajları istedi aslında bence delil istedi
Şimdi de kadını arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dedim ki açar mısın söyleyeceklerimi yazamam
Burdan söyle yazmış
Delil peşinde mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanırım evli insanlara yönelmeliyim ilkim olması için kimse birbirinin ilki olmamış, evet kanıt peşinde bu arada
Bana Alper için neden bunu yapıyorsun dedi ya kadın yani neden onu kırıyorsun diyor
*koruyorsun
Şimdi sen ilişkin devam etsin mi istiyorsun bu şekilde ara ara sevişip yoksa bi daha görüşmemek mi
Ya ne ne devam etsin Allah aşkına ya. Adam mala bağladı bi arayıp sorup öptüm diyip kapatıyor bi mesajda diyor ki bana lütfen artık yazma arama uzak durmaya çalıştım ailem dağılma noktasına geldi bilmem ne. S**kerim onu kadın açsa anlatacağım her şeyi yeter artık ya
Bence sal gitsin ama ölümüne sal cehennemde bile karşılaşsan tanıma şahsi görüşüm bence anlatsan eline bişey geçmeyecek çünkü
Kadın boşamayacak mı diyorsun
Evli biriyle oldum ben adam yüzsüzün alçağın teki benim de ilk’im oldu düşünün
Burdan söyle yazmış
Delil peşinde mi sizce?
PARDON YANLIŞ YERE YAZDIM
Boşamaz mı diyorsunuz? Kadın da delil peşinde mi anlamadım ben bana mesajları atar mısın sadece içimi rahatlatmak istiyorum ben zaten bitirdim boşanacağım dedi. Adam da kadın için acaba bahane mi üretiyor dedi düşünün ilişkinin saçmalığını. Bunlar kendi içlerinde birbirlerine güvenmiyorlar zaten
Bosarsa da önemsiz boşamasada sonuçta evlievli seninle birlikte olmuş ben bosasin isterim ben sevgilim varken sevgilim elletmesin sen gel 724 teklif et asla olmaz ama insanlar çiğ süt emmiş bu olayı hayatında geride bırak
Kanka de ne fiyon aq ya of ben ne diyorum bu ne diyor
Neyse boş ver kank sen beni kafam dolu zaar k. bakma
Aradığında sesini kayıtta alabilir öyle olsa bence degil
Ses kaydı almak suç ama mesaj ekran görüntüsü suç değil
Hangi dizideydi bu senaryo.
Bu sabah yaşandı gerçek hayat.
Hadi diyelim delil topladı. Mahkemeye gitti. Seni bağlayan nokta ne çok çok adam sana musallat olur. Kadının seninle ne işi olacak.
zaten adam beni ölümle tehdit etti diyorum size yani yazarsam adamın eline koz veririm
Çok garip empati yapıyorum ben aldatıyorum karı yakalıyor. Sonra aldattığı mi öğreniyor aldattığım kişiyi tehdit ediyorum. Garip aldatıyorum ayrı bir karaktersizlik yapıyorum. Aldattığımi da ölümle tehdit ediyorum. Bana çok garip geliyor yani.
İşte adam iğrenç bir herif anladınız mı iğrenç. Adam benim ilk’im oldu bi de ya bana yaşattığı şeye bakın
Kadın da delil peşinde mi anlamadım ben bana mesajları atar mısın sadece içimi rahatlatmak istiyorum ben zaten bitirdim boşanacağım dedi. Adam da kadın için acaba bahane mi üretiyor dedi düşünün ilişkinin saçmalığını. Bunlar kendi içlerinde birbirlerine güvenmiyorlar zaten
Karşılıklı yaşanmis gibi sen adamın yuvasını dağıttın oda seni dağıttı. Normal yani garipsenecek bir durum yok.
O beni daha önceden dağıttı diyorum size. Ayrıca da ne yuvası aq siz iyi misiniz kaldı ki ben bir şey yapmadım kadın mesajı görmüş madem yakalanmak istemiyordu yemeseydi bu b*ku
Bende onu diyorum yemeseydiniz o boku böyle bir derdin tasan olmazdı. Garip olan taraf su birlikte olmanıza tepkim yokta. birlikte olduğun kişiyi nasıl taniyamiyorsunuz bunu çözemiyorum. İnsan hiç mi şüphelenmez. Maziniz kaç haftalıkti ya da kaç günlüktü.
Konuşmayın iletişimi kesin olan olmuş
Hemen erkeklere ne diye guveniosunjz
engelle gitsin yaş kaç senin?
Kardeş sorulan şeye yorum yapın
engelle gitsin işte