Diğer Evdeki eşyalar neden anormal şekilde kaybolur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evdeki eşyalar neden anormal şekilde kaybolur? Güncellemeler8 ay Dalga geçmeyin valla sinirden ağlayacak gibiyim. Koyduğum yerden emin olsam bile kayboluyo Evdeki eşyalar neden anormal şekilde kaybolur? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sadecebirüye84 Takip Et Xper 6 Yaş: 69 8 ay Tarağım yok kaç gündür bilekliğim varsa götüren söyle benimkini de getirsin 0 4 Yorumla Soran 8 ay Yaş cidden 68 mi Yorumla sadecebirüye84 8 ay Yok be 34 😂 Yorumla Soran 8 ay Niye 68 yaptin fidkfjsljskfjskf Yorumla sadecebirüye84 8 ay Kafadan attım öyle çıktı 😂 Yorumla
meehmett00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Çalıyorlar fır 0 1 Yorumla Soran 8 ay Neyler Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Eve girip çıkan birisi var mi 0 2 Yorumla Soran 8 ay Hayir kıyafet kayboluyor genelde. Tişörtum kayboldu somdide coraplarim kayboldu Yorumla WİLLKİNG 8 ay Ben almadim Yorumla
sakinolöpeceğim Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay hangi eşyalar kayboluyor ? donlar mı 0 4 Yorumla Soran 8 ay Çorap falan Yorumla sakinolöpeceğim 8 ay dağınıksındır. biri çalmıyordur onları Yorumla Soran 8 ay Poşete koydugum sey nasil kayboluyor daginik degilim ilk defa boyle seyler yasiyorum Yorumla sakinolöpeceğim 8 ay evdeki başka kim varsa onlara sor. görünmez varlıklar çalmaz merak etme Yorumla
ruzgarin_sarkisi Takip Et Xper 1 Yaş: 30 8 ay Çünkü anormal bir şekilde yerlerini değiştiririz 0 2 Yorumla Soran 8 ay Ilk defa boyle bir sey yasiyom of Yorumla ruzgarin_sarkisi 8 ay Akşam tüm ışıklar kapalıyken evin içinde gez Yorumla
Suheda_tnogl00 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 8 ay Her evin adeti budur 😅 0 2 Yorumla Soran 8 ay Ama anormal sekilde oluyor kaybolmayacak yere koyuyorum kayboluyor Yorumla Suheda_tnogl00 8 ay Benim de öyle o yüzden diyecek bir sey bulamıyorum 😅 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 8 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne gibi eşya 0 1 Yorumla damaratiz7 8 ay Ne gibi eşya Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Mesela? Çamaşır çekmecesinden mi? 0 12 Yorumla Soran 8 ay Evet genel olarak kiyafet oluyor. Tişort çorap falan. Cevap sahibi 8 ay İç çamaşırı? Benim de karıştırmışlığım vardır ergenlikte lslsksksksks evde ergen birey mi var? Soran 8 ay Ergen yok Cevap sahibi 8 ay Kim alıyor o zaman? İlginc Cevap sahibi 8 ay Sen kaç yaşındasın Soran 8 ay 24 üm Soran 8 ay Ic camasiri degil ya Soran 8 ay Tisort kaboldu sonrada coraplarim kayboldu Cevap sahibi 8 ay Onlar da gider yakında birer birer evden birisi ise Cevap sahibi 8 ay Şüphe ettiğin biri var mı Soran 8 ay Hayir yok Cevap sahibi 8 ay O zaman korkulacak bir şey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tarağım yok kaç gündür bilekliğim varsa götüren söyle benimkini de getirsin
Yaş cidden 68 mi
Yok be 34 😂
Niye 68 yaptin fidkfjsljskfjskf
Kafadan attım öyle çıktı 😂
Çalıyorlar fır
Neyler
Eve girip çıkan birisi var mi
Hayir kıyafet kayboluyor genelde. Tişörtum kayboldu somdide coraplarim kayboldu
Ben almadim
hangi eşyalar kayboluyor ? donlar mı
Çorap falan
dağınıksındır. biri çalmıyordur onları
Poşete koydugum sey nasil kayboluyor daginik degilim ilk defa boyle seyler yasiyorum
evdeki başka kim varsa onlara sor. görünmez varlıklar çalmaz merak etme
Çünkü anormal bir şekilde yerlerini değiştiririz
Ilk defa boyle bir sey yasiyom of
Akşam tüm ışıklar kapalıyken evin içinde gez
Her evin adeti budur 😅
Ama anormal sekilde oluyor kaybolmayacak yere koyuyorum kayboluyor
Benim de öyle o yüzden diyecek bir sey bulamıyorum 😅
Ne gibi eşya
Ne gibi eşya
Mesela? Çamaşır çekmecesinden mi?
Evet genel olarak kiyafet oluyor. Tişort çorap falan.
İç çamaşırı? Benim de karıştırmışlığım vardır ergenlikte lslsksksksks evde ergen birey mi var?
Ergen yok
Kim alıyor o zaman? İlginc
Sen kaç yaşındasın
24 üm
Ic camasiri degil ya
Tisort kaboldu sonrada coraplarim kayboldu
Onlar da gider yakında birer birer evden birisi ise
Şüphe ettiğin biri var mı
Hayir yok
O zaman korkulacak bir şey yok