Evdeki bıçaklar kayboluyor sadece bir tane kaldı kaybola kaybola bugün market alışverişi yaptım birkaç yiyecek bir şey aldım poşetteydiler bir şey yiyeyim diye gittim bakmaya bulamadım poşeti anneme sordum annem mutfakta dedi alt tarafta iyi bak dedi gittim baktım başka poşetler var o yok evde küçük çocukta yok hadi yaptı diyeyim bir fikriniz var mı
Cevabın nedir?
Merhaba. Benimde yeni başıma geldi benzer bir durum. Bir kaç gün önce yatmadan önce çakmağı cam sehpanın üstüne koydum. Sabah kalktığımda yoktu. Dün yatmadan önce ikinci çakmağı aynı sehpadaki sigara paketinin üstüne koydum. Sabah kalktım lavaboya gittim. Odaya gelip ışığı açtım. Sehpaya koymuş olduğum çakmak biraz önce kalktığım yatağın üzerinde duruyor. Sehpaya koyduğuma eminim hatta koyarken bakalım buda kaybolacakmı demiştim. Bu gecede aynı yere koyucam bakalım yarın sabah ne olacak. Bu arada evde çocuk yok. Odama benden başka kimse girmedi.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynısı bizim evde oldu hadi garip şekilde kayboluyor koyduğum yere iki dakika sonra bakıyorum yok özelikler tütünda kayboluyordu eminim ki bizim tütün vs bıcak gibi eşyalar kayboluyor ama garip şekilde yani evde kaybolsa evde bulunur yani evin altını üstünü getiridim yok ayrıca garip kabüslar gördükten sonra bunlar başladı özelikler rüyamda ateş gözlü ama sadece gözleri ateş diğer etrafı karanlık nedir bu pskojim bozuldu
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet üstelik kocaman bıçak ufak bir çay kaşığı tatlı çatalı değil ki yanlışlıkla çöpe gitsin kocaman bıçağı nasil çöpe atalım bol bol dua oku.
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılowwwww perili falan olmasın o ev tüm bıçakları yoplayıp saldıracak bir şeyiniz kalmayınca size saldıracaklar.. of offoff diorumm
10 Yorumla
Flash tv de aynı Bu konuda film vardı o geldi aklıma :D
12 Yorumla
Soran+1 yılfilmin sonunda ne oluyor :D evin biricik kızı kafayı yemiyordur umarım :D
- +1 yıl
Kanka gerçekten oluyor bak telefonum masanın üstündeydi tuvalete gittim geldim masanın altında halının üstünde öylece duruyo altima siciomnşuanda
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
+1 yılvalla cinlerin işi desem araştırılmadan bilemezsin.. cinlerin bir nesneyi başka bir yere kaydırdığı biliniyor hatta başka bir insanın şekline bile girebiliyorlar tabi inanç meselesi ama bana kalsa tek aklıma gelen o. bu tür olayları görmüşlüğümde var mesela benzeri bir olay örneği vereyim.
https://www.youtube.com/watch?v=GA0mviJfmww12 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=CYfu462ubcs hatta bu daha çok senin olayına benziyor
Soran+1 yılbenim başada geldi işte naparsın
Unutkanlığı olan birisi olabilir mi evde :) daha çok göze batan bir yerde dursun o zaman faydası olabiilr.
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır bıçağı kim nereye götürebilir ki unutkan olsa da mutfaktan çıkacak değil üstelik dün alışveriş yaptım aramadık yer bırakmadık annemle sabah buzdolabından çıktı alt raftan dün yemek yaparken ordan sebze almıştık yoktu
Soran+1 yılböyle olduğuna eminim evde temizlik yapıldı komple tüm odalar bıçak çıkmadı
Soran+1 yılvalla uykumdan adımla uyandırılmam fiziksel şiddet bana gözükmesi kulağıma bir şeyler söylemesi üzerime abanması rüyamda tecavüze uğramam ilişkiye girmem evlilik dışı çocuklarımın olması fazla heyecanlı değil mi sencede bir müddet sonra yürek dayanmıyor
Soran+1 yılyemin ederim
şeytan aldı götürdü satamadan getirdi de geri gelir. annen falan alıyordur nereye gidecek yoksa.
15 Yorumla
Soran+1 yılannem neden alsın? bıçakları da mı annem alıyor?
Soran+1 yıldüşecek yer yok her yere baktık aradık yok bir yerde evde temizlikte oldu mutfakta herşeyi kaldırdık çıkmadı
Soran+1 yılhayır unutkanlık yok mutfaktan başka nereye götürcekler bıçağı tüm evde komple temizlik oldu bahar temizliği hiçbir yerden bir şey çıkmadı
+1 yılBen de de sürekli oluyor ve kafayı yemek üzereyim. İki tane tişörtüm ve pantolonum bir anda yok oldu , geçen günde ayakkabımın olmadığını fark ettim. Unutmadığımdan eminim. Allah'ım sabır
20 YorumlaCinlerle iletişime geçmişsin. Korkulacak kadar kötü bir şey yok cinler hırsızlardır ama evcil hayvan gibilerdir. Gerektiğinde yardım ederler. Ama kötü cin ise her yaptığı iyiliğin bir bedeli vardır. Senin ki iyiye benziyor korkmana gerek yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi... Önce bir hocaya gidiyorsun, olmadı ruh çıkarttırıyorsun. Pıçakların kaybolması kötüdür
054 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılHadi böyle kapıların açılıp kapanması, ses çıkması falan bunların genelde bir açıklaması oluyor ama işin içine kayıp eşya giriyorsa ki bu eşya bıçak sonuçta ruhani bazı şeyler olabilir. Evinde kedi/köpek falan var mı?
Soran+1 yılHayır evcil hayvan yok 3 kişi yatıyoruz hepimiz yetişkiniz çocukta yok
Cevap sahibi+1 yılEvcil hayvan sormamın nedeni onun almış olabilme ihtimali değildi. Hayvanların özellikle kedilerin ve köpeklerin gözlerinde perde yoktur. Yani eğer evinizde ruhani bir varlık varsa onlar görür ve normalden farklı hareketler yaparlardı bunu anlamak için sormuştum. Kaç yaşındasınız acaba? Bir de yakın zamanda düğün/nişan gibi bir yere gittiniz mi?
Soran+1 yılYok gitmedim neden sordunuz?
Cevap sahibi+1 yılCinlerin bu tür yerlerde bulunduğu ve bazı insanları kendilerine bizim tabirimizle nişanladıkları biliniyor çünkü. Böyle bir durumda yanlış anlama musallat olma gibi değil, eşyaların kaybolması, rüyada korkutma, yatsı ezanından sonra belirli aralıkla 3 kere duvara vurma sesi falan. Eğer nişanladıkları kişi sen isen zaten bunu anlayacaksındır ama sen değilsen diğer iki kişiden biriyse onlar anlayacak bunu. Sen ve diğer kişi sadece bu kayıp eşyaları bileceksiniz. Bununla ilgili yaşanmış bir çok olay var Türkiye'de de dünyada da. Üniversitede hocamızın bizzat araştırmasına katıldığı bazı olayları anlattığını hatırlıyorum bu konuyla alakalı
Soran+1 yılbıçakla mı ilgili anlattılar yani? aslında benim bir işim düzgün gitmiyor hiç kimseyle olmuyor karşı cinsle ne zaman biriyle tam birşey olacak desem bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılYeni bir şey değil o zaman. Yani eşyaların gitmesi yeni olabilir ama önemli olan, karşı cinsle ilişki olayı. Ya nasıl anlatsam, eğer bir cin seni kendine nişanladıysa senin başkasıyla olmana izin vermeyecektir, dinlediğim çok az olaydan biri de buydu. Ve hatta bir şekilde olursa bir ilişki bunun sonucunda karşındaki için kötü sonuçlar olacaktır. Ölmesi de dahil buna. Eşyaların kaybolması belki de önceden beri devam ediyordu ama bıçak değildi onlar, bıçağı çok sık kullandığınız için farkettiniz
Soran+1 yılbir sevgilim vardı 2,5 yıl öncesine kadar birbirimizi çok seviyorduk bana gereksizce bir nedenden dolayı sinirlendi ve beni terketti mutlu olduğumuz zamanların sonu hep acıydı , benle birlikteyken hepte sinirliydi bana senleyken sinir hastası oldum demişti hatta :( hep ellerini başını duvarlara vuruyordu kanlara bulanıyordu, 2012de bana sadece yazı bıraktı ve gitti o günden sonra ondan haber alamadım çok ulaşmaya çalıştım bana hiç geri dönmedi bir gece uyurken hiç rüya falan görmüyordum ama.. dedim ki kendini mi asmış? sesli bir şekilde dedim bunu ve uyandım sonra sanırım sende böyle deyince... ne bileyim gözlerim doldu :( bilekliğimde kaybolmuştu bundan 5-6 ay önce. rüyamda da evlilik dışı çocuğum çok olur ve cinsel ilişkiye girerim tecavüze uğrarım. sen böyle deyince korktum :(
Cevap sahibi+1 yılBiran önce bu işle ilgilenen yani daha çok zarara uğratmayacak, işini bilen bir hocaya gitmeni öneririm. Ama bu da ne derece işe yara, hatta işe yarar mı biliyorum. Çünkü hatırladığım kadarıyla eğer seni kendisine nişanladıysa o bırakmadan ondan kurtulamazsın. Senin şahsi bir eşyanın kaybolması, rüyada da olsa evlilik dışı çocuklar ki zaten bu bahsettiğimiz varlıklar sana normal bir şekilde görünemezler anca rüya veya bir hayvan suretinde görünebilirler. Bir de şu kendini asmış demen, rüya görmedim dedin ama emin misin görmediğine? Rüyalar genelde uyandığın ilk 7 dakika içerisinde unutulur yani aslında eğer öyle bir şey olduysa sana gösterilmiş ve sonrasında unutturulmuş da olabilir. O geceyi hatırlamaya çalış, neler gördüğünü. Bir de bu olaylar uzun süre içinde olduğuna göre daha da geriye git. Mesela bir sabah uyandığında çok çok önce yatağının karşısında, odanın penceresinde falan büyük ihtimal kırmızı olan bir işaret var mıydı? Genelde bir el işareti oluyor, veya bir nokta falan
- +1 yıl
korkuttunuz yorumlarınızla beni gerçekten.
- +1 yıl
ayy valla ölücem şimdi korkudan.. allah yardımcın olsun soran kişi.
Cevap sahibi+1 yılbanuarslan siz niye korkuyorsunuz onu anlamadım? düğün konusundaysa o tamam da
Soran+1 yılöyle bir işaret olmadı ya da dikkat etmedim ben rüyalarımı genelde hatırlarım 4-5 rüyamı hatırladığım olur sadece kendini mi asmış demiştim sonra uyandım demiyim ama kendime geldim diyeyim , bir keresinde de adımla uyandırıldım, bir kez de karşımda siyah bir suret gördüm benden uzun boylu ama sadece gölge şeklindeydi geceydi, öncesinde saat 3 gibiydi kulağıma arapçaya benzeyen şeyler okundu ezan mı dedim sese dikkat kesildim değildi açıkçası korkmamıştım da, gözümü açtığımda görmüştüm işte, şimdi parçaları birleştirince tedirginleştim.
Soran+1 yılSağol Banu Amin.
Cevap sahibi+1 yılRuhi varlıkların dili arapçadır, nasıl öldüğümüzde ahirette hepimizin dili arapça olacaksa onların şimdiden öyle. Gölge olayından pek emin olamadım dediğim gibi ya büyük ihtimalle hayvan suretinde gelirler. O zaten gece olmuş olmasından dolayı yine büyük ihtimalle göz yanılmasıdır. Genelde kendi şekillerinde görünmek istemezler. Rüyalarını kontrol edebiliyor musun peki?
Soran+1 yılGöz yansıması değil kesinlikle gördüğüme eminim sesten sonra gözümü açtığımda gördüm bana doğru dönüktü diyeyim karşımda çapraz tarafımdaydı. rüyalarımı kontrol edebiliyordum fakat bunu kaybettim çok küçük yaşlarda rüyada olduğumun farkına varırdım ama şimdi maalesf
Cevap sahibi+1 yılÇünkü artık rüyalarında tek değilsin. Yanında gelen ve hatta rüyalarını senin yerine kontrol eden biri var büyük ihtimal. Dediğim gibi ondan kurtulmanın yolu onun istemesi. Bunu da ancak sen yapabilirsin
Soran+1 yılBen ne yapabilirim?
- +1 yıl
Gizli kullanıcı siz ne okudunuz? nerden biliyosunuz empati kuruup bunları söylemek zor geçrketen merak ettim
Cevap sahibi+1 yılEğer bahsettiğimiz şey gerçekten varsa onunla konuşup seni bırakmasını sağlamalısın. Ve bunu kendini tamamen hazır hissettiğinde yapmalısın. Direk göremezsin onu, ancak rüyanda yapabilirsin çünkü rüyalarında yanında olacaktır. Normal zamanda da aslında anlayabilirsin bunu. Mesela gece bir yere giderken sokak hayvanlarının huysuzlaştığını görebilirsin. Senin konuşacağın zaman ise dediğim gibi rüyaların. Uyumadan önce biliyorsan eğer Kur'an oku daha sonra uyuyacağını, rüya göreceğini düşünerek uykuya dal büyük ihtimal görürsün zaten o zaman. Ama arkadaşlarına söyle en azından bir kişi bulunsun bunu yapmaya karar verdiğin gece yanında. Çünkü uyanamayabilrsin yani biyolojik vaktin dolup doğal yoldan uyanmadan. Bunun dışında uyanabilmen için iki yol var ya rüyada kendini öldüreceksin ve gerçek hayatta uyanacaksın ki zaten bunu yapmana izin vermeyebileceği için yanında bir arkadaşın olsun diyorum ya da dış dünyada, gerçek hayatta biri sana bir uyaran verecek, düşürme gibi, suyla uyarma gibi
Soran+1 yılKonuşup bırakmasını isteyince ya sinirlenirse bana zarar verirse? ben bana gözükmesini istemiyorum özellikle gerçek hayatta hiç... normal zamanda yanımda olduğunu başka nasıl anlarım? nasıl uyanamam tam anlamadım ben uyanmazsam zaten annem ya da babam uyandırır beni. bir arkadaşa gerek var mı?
Cevap sahibi+1 yılSosyoloji okudum ama bunları tabii ki sosyolojide pek görmedim. Yurt dışından gelen ve ruh bilimiyle uğraşan hocalarımız vardı bende ilgilendiğim için bunlarla alakalı konuşuyor ve bilgi alıyorduk. Aynı zamanda tanıdığımız çevrede din adamları falan var
Cevap sahibi+1 yılUyanamazsan dediğim tabii ki uyanacaksın ama o anda uyanman gerebilir. Bunun iin yanında biri olsun diyorum. Kalp atışların hızlanır, terlemeye başlarsın veya tam tersi olur. Rüya zaten yarı ölümdür bu tama dönüşmesin bu yüzden yanında biri olsun diyorum. Ailen, annen-baban yan odadan senin o an sesini duyamayabilir ki zaten bahsettiğimiz ruh aynı anda iki alemde birden bulunuyor da olabilir. Yani sesini kesebilir
Soran+1 yılBir defa da gece uyanıp gözümü açtığımda duman gördüm gözümün önünde dumanlar vardı
Soran+1 yılBağırmak isteyip bağıramadığım sesimi duyuramadığım vakitler çok oldu
Cevap sahibi+1 yılKonuşman gerekiyor çünkü ancak böyle gidebilir. Musallat olma değil bu çünkü. Musallat olduğunda dini tılsımlar ve dualarla uzaklaştırılabiliyor ama bu senin durumunda pek mümkün gözükmüyor. Ama istersen yakınında bildiğin bir hoca varsa onunla da görüşebilirsin
Soran+1 yılAlışveriş yaptım yiyecekleri bulamadım dedim ya arkadaşlarımla bir geziye çıkacağız onun için aldım bazılarını , ama erkek arkadaş yok hiç hepsi kız acaba gitmemi istemiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılblackreis dün de bir başka arkadaş mesaj gönderecekti o da gönderemedi. Neden olduğunu bilmiyorum ben size atmayı deneyeyim bir de
Cevap sahibi+1 yılBilemeyeceğim. Ama pek sanmıyorum. Yani dünyadakiler için kız kıza ilişki olabiliyor ama onlar için bu mümkün olmadığından sanmıyorum yani
Soran+1 yılPeki beni dinleyip gider mi?
Cevap sahibi+1 yılSenin konuşmana ve ikna etmene bağlı. Göndermiş olanlarda var gönderememiş olanlarda. Ama bu çok tehlikeli sonuçta insan dışı bir varlıkla konuşacaksın bunu unutma
Soran+1 yılPeki ben kendimi hazır hissediyorum konuşayım mı şimdi yoksa gece mi konuşayım
Soran+1 yılTehlikeli derken bir şey mi yapar bana?
Cevap sahibi+1 yılUmarım yapmaz. Yatsı ezanından sonra yapın. Ruhi varlıklar o zaman gelebilirler çünkü.
Soran+1 yılTamam teşekkürler, yaparsa ne gibi şeyler yapar sonuçları kötü müdür?
- +1 yıl
size mesaj atmak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz
Cevap sahibi+1 yılRuhi bir varlıktan bahsediyoruz ne gibi şeyler yapabileceğinden asla emin olamayız
Cevap sahibi+1 yılAma sonuçta ben bu konuda tamam bilgi sahibiyim ama uzman değilim sakın benim dediklerimle gidip konuşmaya çalışma bak uyarıyorum. Bir şey olursa sorumluluk almak istemem. Bunun uzmanı olan bir hocayla konuş öncelikle, ben uzman değilim tekrar hatırlatıyorum
Soran+1 yılDün çenemde bir morluk oluştu durup dururken niye oldu anlamadım.. gece yatarken de konuştum. sorumluluk sende değil merak etme sen yol gösterdin bende seçimimi yaptım :)
Cevap sahibi+1 yılGerçek bir hikâyeden alınma böyle bir olayı anlatan bir film var istersen izleyebilirsiniz. Adı korku seansı
Soran+1 yılPeki çok sağolun izleyeceğim hemen
Soran+1 yılkaybolan yiyecekler buzdolabından çıktı en alt rafta ama dün çok aradık biberlerin patlıcanların üstünde çıktı gözden kaçmış olması imkansız çünkü dün yemek yaparken biberlerden patlıcanlardan aldık
Soran+1 yılo yiyecekleri yersek bir şey olur mu
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum, buna siz karar vermelisiniz
Soran+1 yılpeki tşkler
Cevap sahibi+1 yılPeki, konuştum demiştiniz sizce ikna oldu mu? Ve bıçakları bulabildiniz mi?
Soran+1 yılbıçakları bulamadım cini yaktırdım
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani? Nasıl yaktırdınız?
Soran+1 yılhoca yaktı
Cevap sahibi+1 yılTamam, geçmiş olsun size :)
Soran+1 yılteşekkürler:)
+1 yılEvet bizim evde de hep kaşıklar kayboluyor elbiselerde aynı şekilde sürekli kaşık alıyoruz eve ama
Yine garip Bi şekilde kayboluyor nedeni anlayamadım cinler mi götürüyor acaba sormadan edemicem10 Yorumla
+1 yılKoyduğun Odaya Kamera Koyma Gibi Bir imkanın varsa koy Veya Koyduğun eşyanın fotosunu çek sabah kalktığındada çek belki bazı şeyler farkedersin..
20 Yorumla- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılvar senin evde birşeyler koydugun yerleri unutmayasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılkoca bıçağı mutfaktan çıkaracak değiliz akşam yerindeyken sabah uyanınca yoktu birtanesi cin vardı şu an yok
- +1 yıl
kedidir kedi :))
+1 yılAllahım tövbe tövbe Kötü ya Allah yardımcın olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
aynı şeyler banada oluyor sürekli artık korkma derecesine ulaştım.
00 YorumlaFelak nas aytel kursi oku ve besmelesiz koyma evi sirkeli suyla sil derim korkmayinz
30 Yorumlamerhaba nasıl kurtuldunuz
00 Yorumla- Diğer konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yıldurumlar vahim o zaman.
00 Yorumla kamera kur oraya olay çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılıyı saatte olsunlar :(
00 YorumlaKedidir, kedi
00 Yorumlaburcun akrep mi
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
fareler:)
00 Yorumla
+1 yılÜrktüm şimdi bak :D
00 Yorumla