Evde kaybolan eşyalar tuhaf olaylar?

Gizli Üye
Öncelikle merhaba kesinlikle troll değilim. İnternetten de bu tarz vakaları araştırdım lakin bizim yaşadıklarımız giderek azalmak yerine artmakta. Kısaca özet geçeyim sizlerde anlayın. İlk olarak evde annemin altını kayboldu. 20 bin tllik bilezik yer yarıldı içine girdi aradık tüm evi kaldırdık bulamadık, dışarda vs kaybolması imkansız onuda söyleyeyim, bu olay haricinde evde ufak tefek şeyler kaybolmaya başladı mesela dün çikolata almıştım sabah uyandım masam da yoktu. Ve ayrıyetten annem salonda otururken bir başın kapının eşiğinden onu izlediğini söyledi. Dört beş keredir oluyormuş. Bir de gece sabaha karşı 5-6 gibi evimizin altında garajlar var garajlardan güm güm sesler geliyor. Annem ayetel kursi okudum sesler durdu okumayı bitirdikten sonra tekrar başladı dedi. Sesler yüzünden sabaha dek uyuyamadık korkudan. Daha önce başına böyle şeyler gelen var mı¿ lütfen saçmasalak cevaplar vermeyin konu ciddi.
Güncellemeler
4 ay
Çikolatayı ailemden kimse almadı onuda belirteyim
Güncellemeler
4 ay
Yazmayı unutmuşum 2-3 hafta önce de gece yatarken kulağımın arkasından biri fısıldadığını duydum. Bu olaylar haricinde de terliklerimi yatağımda buldum bir sefer.
Evde kaybolan eşyalar tuhaf olaylar?
8 Cevap