Merhabalar.
Dönüm noktası yaşadım ve 7 aydır herşeye tövbe ettim. Alkol alıyordum gece arkadaşlarla çıkıp takiliyordum açık giyiniyordum. Bunların hepsini bıraktım. Bıraktıktan sonra bir kaç samimi yakın arkadaşım bu yaşadığım durumu garipsemeye başladı neden eskisi gibi değilsin evli çocuklu gibi davranıyorsun eğlenmeye gitmiyecek miyiz yaşın daha çok genç neden böyle bir yola girdin diyerek sürekli beni sorgulamaya başladılar. Garip bir şekilde ne zaman elimi ayağımı çeksem arkadaş ortamım eskiden demedigi şeyleri şimdi diyor alkol alalım gezelim felan diye. Ben ise bu şekilde mutluyum. Bunu onlara da söyledim. Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 👫
Hayat bazen insanı durup düşünmeye zorlayacak dönüm noktalarıyla karşılaştırıyor. Senin de böyle bir süreçten geçtiğin belli, bu oldukça özverili ve güçlü bir durum. Kendinle barış içinde olmak ve mutlu hissetmek önemlidir. Arkadaşlarla iletişimde bu değişimin onlara yabancı gelmesini anlamak ve sabırlı olmak gerekebilir. 🙂
Kendi değerlerine ve mutluluğuna öncelik veriyorsan, bu duruşunu koruman çok kıymetli. Arkadaşlıklar zamanla ya bu yeni seni kabul edecek şekilde derinleşir ya da yollar kendi doğal akışında ayrılır. Ama unutma, gerçek dostluk anlayışa dayanır. 🌿