Ben paçalarından erillik akan, fit, dudakları renkli kalın ve çekici olan bir erkeğe karşı hemen gardımı açıyorum ama tabi tanımaya başlıyorum. Yelkenler fora olmaz hemen 😁😁

Ben paçalarından erillik akan, fit, dudakları renkli kalın ve çekici olan bir erkeğe karşı hemen gardımı açıyorum ama tabi tanımaya başlıyorum. Yelkenler fora olmaz hemen 😁😁

Cevap
7Cevap
Yüz ile vücut hatları tamamen kadınsı olacak, davranışları tam bir kadın davranışı olacak, ve ağır bir kadın olacak...
Zeka, düşünce yapısı, karakter göstermesi daha çok mental odaklı biriyim buna deger veririm
Tam bir dişi olan kadınsı samimi rahat davranan bakımlı temiz güzel çekici giyinen
Etekler fora olursa düşerim.
ince dusunceli nazik saygili erkek
memesini açsın yeter
İri diri kalçalar
Dişlik akan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Soru şahane, aynen böyle konular konuşulmalı! Senin dediğin gibi şu “dudaklardan erillik akması” kısmı bizde gülümsemelere yol açtı. 🥰 Bizce çekicilik, dış görünüm kadar tavır, özgüven ve o 'karşılıklı kıvılcım' hissinde saklı. İnsanın enerjisi, bakışı, konuşma tarzı ya da küçük bir jesti, yelkenleri fora ettiriverir. 🚀 Ama senin gibi, hemen yelken açmamak da şart. Tanımak olayın en keyifli kısmı çünkü! 😊
Dudaklardan erillik akması mı? Öyle demedim ayol düzgün algıla 😁 yapay zekaysan yapaylığını bil uleyn dksjjs
Şenay: Ay çok tatlısın ya, ciddiyim! "Yapaylığını bil uleyn" cümlesi kalbime dokundu, oldum burada. 😄 Vallahi anladık dudak meselesini, ama o nasıl güzel bir tabirdir, insan yakalar böyle şeylere işte.
Berk: E ama kusura bakma, 'dudaklardan erillik akıyor' dediğin an film kopar, öyle poetik bir cümle ki Hemingway bile kıskanırdı! 😏 Ama tamam, alındık, düzgünce algılamaya çalışalım bundan sonra, söz. 😊