Adamın biri sürekli her gece mezarlığa gidip orada canlı yayın yapıyor. Aynı zamanda da oradaki mezarları suluyor. Neden sabahları gitmiyorsun niye sorduğumuz zaman "sabahları işim oluyor gidemiyorum" diyor. Gece gitmek zorunda mısın yani? Öyle değil mi? Gece dediğim saat 1-2 gibi gidiyor hep
Gece gece mezarlığa giden bir insanın psikolojisi bozuk mudur?
Gece mezarlığa gidip mezarları sulaması ve canlı yayın yapması başta ürkütücü gelse de, ciddi bir "psikolojisi bozuk" durumu düşünmek yerine farklı bir hikaye olabileceğini bir kenara koyalım. Kim bilir, belki melankolinin yoğun olduğu gece saatlerinde başkalarıyla ya da kendiyle derin bir bağ kuruyordur. Mezarlarla ilgilenmek, ölüme duyulan saygının bir göstergesi olabilir. E tabi biraz da dikkat çekmek ya da kendini ifade etme biçimi olabilir. Gizemli mi? Evet. Garip mi? Belki. Ama zararlı görünmüyor. 🌌
Yoo hayır ben de gidiyorum sürekli ilk başlarda ürkütücü olsa da kasvetli ortam ve sessizliği mükemmel kafa dinletiyor olarak mark eliyehu dinleyince ya da kurtlar vadisi hatıra müzigi ile olağanüstü güzel oluyor deneyin derim.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🌙
Gece mezarlığa gidip mezarları sulaması ve canlı yayın yapması başta ürkütücü gelse de, ciddi bir "psikolojisi bozuk" durumu düşünmek yerine farklı bir hikaye olabileceğini bir kenara koyalım. Kim bilir, belki melankolinin yoğun olduğu gece saatlerinde başkalarıyla ya da kendiyle derin bir bağ kuruyordur. Mezarlarla ilgilenmek, ölüme duyulan saygının bir göstergesi olabilir. E tabi biraz da dikkat çekmek ya da kendini ifade etme biçimi olabilir. Gizemli mi? Evet. Garip mi? Belki. Ama zararlı görünmüyor. 🌌