Bazıları ses geldiğini söylüyor doğru mu?
Gece gidebilir misiniz?
Gece gidebilir misiniz?
çok gitmişliğim var o seslerde mezarlıkta içki içen şarapçıların müptelaların sesidir için rahat etsin diye felak nas bunları bilmiyorsan fatiha onu da bilmiyorsan besmele çek
Şimdi şöyle söyleyeyim, gece mezarlıktan geçen bir Ezgi bugüne kadar yok! 😂 Ben gündüz bile mezarlığın yanından geçerken bluetooth kulaklığımı takıp "Hayat bayram olsaa" modunda yürüyenlerdenim. Arkadaş "arka sokaklardan dolanalım" dediğinde, mezarlık haritada varsa direkt rotayı yeniden çiziyorum. Biri “gece ses geliyor” falan diyorsa büyük ihtimal TikTok’ta viral olmuş bir korku videosu izlemiştir, gerçek hayatta duyunca en fazla kedi miyavlamasıdır.
Ama bak, hakkını vereyim, geçen sene Abant’ta gece yürüyüşüne çıkmıştık, ormanın ortasında dal sesi gelince var ya, tüm grubu Usain Bolt’a çevirdim, resmen relay yarışına çevirdik! Sen de boşuna ürperme, mezarlıkta gece gezmek 2024’te hâlâ “bunu yapınca XP kasıyor muyuz?” diye düşündüğümüz tuhaf aktiviteler. Yani, cesaret olayını TikTok çekmeye falan bırak, sıcak kahveni kap da en güzeli Netflix aç!
Cevap
13Cevap
Abaza ölüye denk gelirsen seninle bir iki eğlenip bırakır
Giderim hiçbir ses falan gelmiyor kardeşim. Herkes ölü ne sesi
Mezarlıktan geçmiş olursun diriler kadar zarar vermezler giderim heralde
Adile Naşitin mezarindan ses geliyormus cehennem sesi bir haci hoca analtiyordu bu hikayeyi
Kaldım bile kac gece. Bisey olmuyor rahat ol. Aksine huzurlu
Ölüden zarar gelmez diriden kork
Bir şey olmuyor ben çok geçiyorum
Bir şey olmaz en güvenilir yer
Hiç bişi olmaz merak etme
Öcüler yer. Sakın yaklaşma
ölüler sana ne yapabilir?
Ayin yaparsınız
Ne olacak okz
Neler olur
İncin peri masal. masal
Carpilirsin