Hiç gece mezarlıkta yürüdünüz mü yürüyenler neler yaşadıklarını yazsınlar lütfen bende denemek istiyorum da :D
Cevabın nedir?
bende çok gitmişimdir bir sokak altımızda mezarlık var. öyle her hangi bir adrelenin olmuyo ölülerden korkanlar hariç tabi ölülerin nesinden korkuyolarsa artık. ama şunu söylemek isterim mezarlığa girdiğinde bütün meleklerin kanatlarını açıp yerde olduğunu bileniniz var mı? onlar sizlere kötülük gelmesin diye üstünüzde taşırlarmış ilk duyduğumda benimde garibime gitmişti ama gerçek :) araştırdım bu konuyu cami hocalarınada sordum. yürürken neler yaşadığıma geliyim her hangi bir şey yaşamadım ama düşünceler aldı beni bir gün zamanı geldiğinde bende bu topraklarda yatıcam üstüme bir su dökenim olur mu diye düşünürdüm hep ve süreklide giderim mezarlığa insan en iyi orda düşünüyor...
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anlatmak istemiyorum ama duramadım ilk sevgilim araba çarptı ona ve öldü dizlerimde çok alkol içmeye başladm kafam hergün kıyak üzerinden 4 sene geçti ama hergün içip geceleri onun mezarına gidiyordum gel git zaman belki 20. Gidişimdi hayal değildi iyi hatırlıyorum yine sarhoşum gittim ve mezarlıkta karşıma çıktı ona öyle sarıldım ki bilemezsin anlatamamda ve beni itti bana öyle bir tokat attıki ve güldü sonra dediki eğer ki bir daha içersen dedi seni hiçbir zaman sevmiyeceğim dedi :( ogün bugündür ağzma sürmedim ve o tokatı attı yüzüme baktığım zaman mosmordu şimdi buradan ona sesleniyorum seni kalbime gömmek zorunda kaldım ^MIRAY^
06 Yorumla
Ben geceleri babamın mezarına giderim. Bazen hiçbirşey olmuyor, bazen birileri geçiyor gibi, sesler falan geliyor. Ben önemsemiyorum. Sonra ensemden biri bakıyor gibi hissettim. Ama net bir duyguydu. Bir kere korkunca, bir daha gidemedim. Gezilecek yer mi yok. Bunun nesini merak ediyorsun. Bence ayrı bir alem. Her istediğini deneme derim. Bol şans.
01 Yorumla
En sevdiğim yerler. Oturup kitap okumuslugum bile var. Bilerek hep mezarlıktan geçerim bir yere gideceğim zaman, bizim buradaki mezarlık da çok tenha yıkık dökük. En huzurlu yerdir benim için
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
48Cevap
+1 yılHer mezarlık gibi değil bizim burdaki niyeyse a. q gece satanistlerin yuvası bildiğin bizim arka sokakda herifin teki annesini doğradı 13 parçaya ayırdı gitti bide anasının ciğerini pişirip yedi lavuk mezarlık yolunda yakalandı, sonradan öğrenildi geceleri mezarlıkda falan içki içtiği, bide internete internet cafede yakalandığı yazılmış burada polis kaynıyordu a. m. k evden poşetleri çıkartırlarken içim gitti kafası ayrı poşette kolu bacağı ayrı poşette.
www.sonsayfa.com/.../...nnesini-dogradi-71480.html10 YorumlaYeni temiz düzenli mezarlıkta karanlıkta nereye gideceğini bildiğin için ilerliyosun pek tırsmıyosun ozaman, ama köyde bir mezarlık vardı antik dönemden kalma bir şehrin üstüne kurulmuş tepelik bir mezarlık hatta kemerler filan gözüküyo bazı yerlerde kimi yerlerinde tüneller var. tabii çok eski yüzlerce yıllık mezarlık ne düzen var ne temiz bir yer her yerde dikenli otlar. karanlık bide köpekler cirit atıyo. arkada çingene mahallesi, atlar filan ne ararsan var anlıycan :D. ordan hem yok olmuş bir şehrin üstünden hemde karanlıkta onca korkulucak şeyin arasında ilerlediğini düşününce insana mezarlık kapısı cennete açılan kapı gibi geliyo :D
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Şunu söylemem gerek ki huzur verici , muhteşem mezarlık deyip geçmemek lazım ben köydeyken mezarlığa giderdim gece on numara olurdu. Zaten yan tarafta nehir vardı. Otur izle o biçim manyakça gelebilir bazı insanlara ama o zevki yaşamadan ölmemek lazım bana göre :) Yürümeyi geçerim çadır kurup yatarım o kadar genişim yani :D
02 Yorumlaben yürümedim ama birgün yatmayı düşünüyorum orada :D şerefsizler kapıyı kapatıyor :D sanki şehrin merkezindeki mezarlığı soyacağız. birisinde mezarlığın yanından geçmiştim gece 2 filandı. şarkı söylüyordum can sıkıntısından, etrafta loş ışık vardı. gece rüyamda korkuttular :d o gün bu gündür gece mezarlık kenarından geçerken şarkı söylemiyorum :D
10 YorumlaSadece yanından geçtim alçak bir duvarı olduğu için pekde dışı sayılmaz ya oturuluyordu işte duvara caddede değildi sessiz bir yerde aman hiç önemi yok insan aklındakinden korkuyor mezarlık veya neyse ondan değilki sonuçta. zihninde kurmayassan sorun yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yazlikta Hasan Baba denen mesire alani var. Ordan sehir merkezine inen yolun ustunde mezarlik var. Kackere aksam saatlerinde gecmisimdir oradan. Hicbisey olmuyor. Olu yattigi yerde duruyor asil tehlike dirilerde
20 Yorumlaben bir ara gece bizim köy ormanlıklar arasındadır rizede oldugu içiin yolun yanlarında genelde mezar olur ben gece yüyüken ayagım kaydı ve mezarlıga düstüm o zamandan beri mezarların yanında yürümeye korkmuyorum ama ilkten bayılıyodum az daha. s
05 Yorumlayani sana nasıl anlatıyım böyle gölün geçiyor dünyadan etrafına bakıyorsun hepsi yatıyor bir sen varsın ayakta olan yaşıyan. Tuhaf ama güzel bir duygu ama bir kıza önermem :D tinercisi felan da olabilir.
03 Yorumla
+1 yılGörüyorum ve arttırıyorum.
-Evim mezarlığın hemen yanında. Manzarası hep beyaz taşlar. İlk başta tırsma oluyor sonra alışıyorsun. Yürüyüp geçemeyenlere selamlar.00 Yorumla
+1 yılYürümem asla yürümeyide düşünmüyorum :D büyük konuşmayayım ben yinede. Yürümem falan diyoruz da bir gun hepimiz bırak yürümeyi orda yıllarca yatacağız... Cook korkunç bisey.
00 Yorumla
+1 yılYürüdüm. Neler yaşadığıma gelince biraz soğuktu üşüdüm. Açık alan sonuçta. Bir de mezarların arasından geçmek zor oluyor karanlıkta. Allahtan mezar taşları genelde beyaz da biraz görünüyor. Yoksa düşüp kafayı yarmamak elde değil.
10 YorumlaBisikletle gecmistim :D normalde bir sey olmuyor ben orman gibi dusunerek geçiyordum da cok sevgili arkadaşın seni korkutursa fena. Mezarlikta yer beğeniyorsun kendine. Arkadaslara dikkat :D
00 Yorumla
+1 yılbazen otomobille gece mezarlıktan geçerken otomobil aniden durucak bozulucak stop edicek paranoyasını yaşıyorum nefesim hızlanıyor :(
00 Yorumlarizede her evin bahçesinde mezar var.. ölen yakınlarını bahçelerine gömüyorlar :S yaşadım orda bir süre düşün bahçende 3 tane mezar var :S
00 Yorumla
+1 yılHayatta ne zaman korksam, mezarlığa giderim, çünkü orada yaşayan insanlar yok.
Bak bunu bir yere yazayım güzel oldu.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıl#Sakın arkana bakma yürüdüm ama benliğimi kaybettim resmen kendimi farklı bir yaratık gibi hissedip ürpere ürpere geçtim :)
08 Yorumla- +1 yıl
#Neye ikna etmeye çalışıyon gız
- +1 yıl
#Her türlü döte gelinebilir klavyeden yazmak kolay gel mezarlığa gidek ben bekliim sen iki tur at gel :)
- +1 yıl
#Sen niye mezarlıktan geçiyon ki gız :)
- +1 yıl
#Hmm. Envantere bir psikopat daha girdi :)
+1 yılGunduz bile altima scasm gelio lan gece kalkp mezarlığı mi gitcem cesaret isi bnde yok :D :SD
10 Yorumla
+1 yılgece mezarlığa yaklaşmak yürümek doru bir davranış değil yürümedim yürümemde..
00 Yorumla
+1 yılYurudum fakat dinsel korkularin varsa tahmin etmem. Hatta bir is sebebi bir mezarin yarim metre onunde uyudugumu bilirim 3-4 sene once
00 Yorumla
+1 yılşu an ordayım canım çok karanlık elimi bile zor görüyorum. Sabah yürüyüşü sahurdan sonra. Köpekler bana havlıyor göremiyorum onları
015 Yorumla- +1 yıl
Halüsülasyon görüyorum sanırım. İşte gerilim budur
- +1 yıl
Evet hergün yapıyorum. Korku gerilim hastasıyım. Nerden zombi çıkar nerden dalar. Seri katil nerde bekler nasıl saldırır hepsini bildiğimden rahatım. Bende hobi oldu bu belamı arıyorum sanki. Ana köpekler kalabalıkmış
- +1 yıl
Çete bunlar resmen siyah olan köpek mi kurt mu anlamadım çok pis hırlıyor bana. Biber gazı sıkarım saldırırsa vallahi limonda vermem sonra :)
- +1 yıl
Hemrn hemen yaz kış yaparım. Polisler bile tanıdı artık devriye gezerken denk geliyorlar. Bizim yerimizede devriye at diyorlar :) özellikle karanlık yerlerden geçiyorum. Kışın daha keyifli. Sabah 05:30'da eve giriyorum sonra metrobüs ve beylikdüzü'ne ajansa
- +1 yıl
Geceleri 02:30'da çıkıyorum bana evdekiler kurt adammısın yat uyu diyorlar. Ama bende alışkanlık oldu ;) askerde de kimsenin gitmek istemediği nöbet bölgelerine giderdim.
- +1 yıl
Benim esas havam kış havası karanlığı ve soğu çok seviyorum :)
- +1 yıl
Uzmanıyım :) en sevdiğim film kategorisi. Korku-gerilim ve hayvanlarla ilgili filmler
- +1 yıl
Aynı kafadayız galiba :) şimdi eve yaklaştım aydınlanıyor yavaş yavaş. Şimdi bir duş alırım sonra işe :)
+1 yılbiz mezarlıktan felan korkuyoruz ya. sokakta yürümek mezarlıkta yüürmekten daha tehlikeli sonucta adamlar tabutlarından kalkmıyolar neden korkyoruz acaba:d
00 Yorumla
+1 yıl1 -2 kere oldu berbat bir his o kadar fazla kişinin yanından geçip tekbir kişiye bir çiçek bırakmak veya dua etmek gerçekten çok kötü bir his eğer korku filminin etkisindeysen o zamanda altına sıçmamak için dua edicektipten bir his :D
10 Yorumlabir kere yürümüştüm hiç korkmadım
zaten ordakilerin birşey yapma imkanı olsa ilk ayağa kalkıp eve giderlerdi :)
ölüden değil diriden kork !!!00 YorumlaAile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Genelde hep şöyle bir yargı vardır; Gece geçme oralardan korkarsın. Birşey olur denir. Ben nedense bir mezarlığın yanından bir gece vakti geçtiğim sakin ve huzurlu buluyorum.
00 YorumlaHiç yürümedim ama merak ediyordum. bir de Samanyolu'ndaki gibi beyaz ışık üzerinde dumanlar çıkıyo mu onu merak ediyorum
02 YorumlaYa millete mezarlık korkusu bni bitirecek ölülerden korkmayın onlar size zarar vermez siz canlılardan Korktun;)
16 Yorumlaben çok yürüdüm gayet normal bir durum okadar da korkunç birşey değil
02 YorumlaYürüyenlerin hepsi altlarına sıçarak öldükleri için cevap yazamazlar artık panpa :)
10 YorumlaÇok fena korkuyorum, bir keresinde geçmiştim önünden gece bir de 2-3 gibi.
00 Yorumla
+1 yılölülerden zarar gelmez asıl zara yaşayanlardan gelir
besmele çeker geçerim mezarlıktan hiçde çekinmem korkmam gayet normal bir durum00 YorumlaMezarligin yanindaki bir eve gittim gece 3 gibi çocuk aglamasi geliyodu mezardan. s Altina et die soyledim :D
00 Yorumla
+1 yılsadece yürüdüm anlatıldığı gibi korkmayı bekledim ama tık yok :D niye anlamadım sıkıntı bendemi mezardakilerdemi :D
00 YorumlaHer gece carsiya giderken kestirme diye mezarliktan geciyom. Ölüden korkmican. Asıl zarar diriden gelir:D
00 YorumlaÖlüden değil diriden korkacaksın. Birçoğunun sadece kemiği kalmıştır :D
10 Yorumla
+1 yılAkşam vakti bir kaç sefer arabayla önünden geçmişliğim var o zaman bile tırsıyorum. Ne yürümesi kafayı yemedim daha o. O
00 YorumlaGel beraber yuruyelim olu olmus ztn bsi yok eski evimiz mezarligin dibindeydi urkutucu ola biliyor sadece o kadr.
014 Yorumla
+1 yılTek başıma gidemem asla. Doğru birşeyde. değil zaten , cinler çok olur orada.
00 YorumlaÇok samimi bir arakadaşım her gece mezarlıkta oturup muhabbet ederdik.
00 Yorumla
+1 yılçok sakin sessiz temiz havası var :D 1 gece uyudum orda :D
12 Yorumla- +1 yıl
aslında en güvenilir yer mezarlıktır
tabi şu kafa yapmak için gelen gençler hariç :)
- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılbişey olmadı güvenlik napıyonuz dedi yürüyoz dedik ve gittik :)
00 Yorumla Çoook yürüdüm.. Adam ölmüş gitmiş neyinden korkayım
00 Yorumla
+1 yılGece mezarlığa girmek iyi bir şey değildir ama illa yürüyecem diyorsan da bir hasta bezi, bir şişe su, biraz ıslak mendil vs. vs.
00 YorumlaYurudum
Saglarda korkmuyorumki ölüler napsin bana ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvim mezarlığın yanında genelde korktuğumu hissetmesinler diye mafya lideriymiş gibi yürüyorum o. O
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek başına gideceksen altına bir bez bağlamanı tavsiye ederim =))))
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarketmez ikinizde her ihtimale karşı, bağlayın =)) ne olur ne olmaz =))
Cevap sahibi+1 yılOhooo çoook. hemde içinden geçiodum her akşam.
Cevap sahibi+1 yılAma geceleri ordan geçmenin bir adabı usulu vardır, laylay lom gitmeyin tavsiye etmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen git de, sonra belki buraya yazabilme imkanın olursa eğer "Gece mezarlıkta yürüyoduk kanikyle çarpıldık ne yapmamız lazım" diye sorarsın.
Cevap sahibi+1 yılHala neler yaşayabileceğini söylediğim halde dik kafalık yapıosun, yerine olsam önce nasıl olmam gerektiğini bir sorardım.. Yinede tercih senin..
ölüden korkulurmu hiç ama üstümde pisikolojik baskı hissetmiyom değil tabi
00 Yorumlayurudum yururken içeri doğru sıcıyosun kanks
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılölüden değil diriden zarar gelir unutma
00 Yorumla Ölüden değil diriden korkacaksın derler :x
00 Yorumla
+1 yılRahat battı galiba :D
00 YorumlaAdam ölmüş gitmiş neyinden korkayım
00 YorumlaYurudum huzur verici bir yer la
00 Yorumla
+1 yılHiç yürücek kadar delirmedimmm
00 Yorumlasokakta yurumekten daha guvenli...
00 Yorumla
+1 yılyürüdüm korkulacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılişte benimde merak ettiğim soru buydu? a
02 Yorumla- +1 yıl
beraber denersek olur
bu devirde diriden korkacan diriden :D
10 Yorumla
+1 yılÖlüden zarar gelmez geçtim.
00 YorumlaAltina si carsin acik ve net :)
00 Yorumlakorkarım ben ya:$
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026