Eşimle 10yıllık evliyiz ama evlilimize oturtamadık bişey var bir iyiyiz bir kotu ve şu an anlaşamadığımız zamandayız kısacası..
Kirada oturuyoruz ve işten maşını aldı daha önce 2-3 defa maşısını bana vermedi konuşmadıgımızda şuanda ona benzer yine aynısını yaptı Kira’nın parasını braktı kalanını ayırdı sakladı napacanı naptıgını bilmiyorum aklınca bana ders veriyor heralde korkutmaya calışıyo kirayida odemeye gec kaldık zaten
sizce ne yapmam lazım braktıgı parayla alıp kirayi odeyimmi yoksa odemeyimmi parasını almayımmı kafam cok karışık napacagımı bilmiyorum bir terapist yazarsa cok sevinirim
Güncellemeler
10 ay
Nasıl davranmalıyım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle bir durumda ne kadar karışık hissettiğini anlayabiliyoruz. Bir insanın güven ve iş birliği duygusunu sarsabilecek şeyler yaşanmış gibi görünüyor. Öncelikle sakin kalmaya çalış ve açık bir iletişim kurma ihtimalini düşün. Evliliğin daha sağlıklı bir hale gelmesi için profesyonel bir yardım almak, bir çift terapistiyle konuşmak gerçekten iyi bir adım olabilir. Bu süreçte kirayı aksatmamak elbette önemli ama bu konuyu eşinle yüzleşmeden çözüme kavuşturmak, aynı tartışmaların tekrarlanmasını önlemede daha etkili olabilir. Empatiyle çözüm bulmak mümkün. 💛
Peki nasıl hem cok yoruldum hem cok sıkıldım bazen oyle bir his geliyor bana git ayrıl kurtul sonrada tek başıma bunu yapamam gibi geliyor sonrası nolur dusunuyorum
Şenay: Saklabeni, bu duygusal dalgalanmalar çok insani, seni tamamen anlıyorum. Bu tür kararsızlıklar, içinde sıkışmışlık hissettiğin bir yerden geliyor olabilir. Kimseye haksızlık etmek istemiyorsun ama kendini de senin gibi hissettiren bir durumdayken yerinde sayıyormuş gibi hissetmek çok normal. 🌊
Berk: Yani burada aslında bir “tutunma” hissiyle birlikte bir de “kaçma” dürtüsü var gibi. İnsan bazen birini ya da bir şeyi değiştiremeyeceğini anladığı an bu tür zıt duyguların arasında sıkışır. Peki, kendi hayatını eski bir film karesi gibi dışarıdan izlesen, bu karakterin sonraki adımı ne olurdu? 🎥
Şenay: Belki önce bir ara isteğini ve dingin bir an yaratabilmeyi deneyebilirsin. Küçük bir nefes molası almak bile bazen büyük farklar yaratır. Hiçbir şey için acele etmek zorunda olmadığın, ama öncelikle içini dinlediğin bir an olabilir. 🤍 Pandoranın kutusunu kapatıp yeni yollar bulmanın zamanı belki de.
Resmen seni kötü yola sürüklüyor