Merhaba bisi sorup anlatmak istiyorum?

Merhaba, bizle çalışan 2 senedir hizmetli bir bayan var evde. Kendisi karnı aciktiginda benden sipariş vermemi istiyor bende sipariş veriyorum mesela. Ama sorun şu ki siparişin parasını ben ödemek zorunda kalıyorum. Kendim yemiyorum siparişi ona söylüyorum, tabiki 48, 50,56 TL beni fakir etmez ama bence yaptığı çok da hoş değil. Evde yemek yapcak malzeme bayaca var bu arada. İla ki nasıl bize kahvaltı için hazırlıyorsa kendisine de bir sürü şey hazırlayabilir ama bence onunda böylesi işine geliyor. Sorcak olursanız öyle fakir kişiler değiler gayet orta hali bir kadın parası var ama sadece harcamak istemiyordur sipariş e. Sizce ne yapmam lazım? Okul yüzünden He gün evde olmuyorum ama evde olduğum her zaman siparişi kendi yemeğini bana ödetiyor. Ek bir şey daha demek istiyorum ben harçlıklarını koyduğum bir çekmece vardı öyle yol ortasında bir yer de değildi kendisi evde bir şey siparişi için sanırsam, çekmecemden 100 lira almış yaptığını ayıp buldum şahsen Hani paralar çekmecenin içinde özel bir yerde neden gidip ordan alırsın aklım almıyor
Not 1; kendisine izin veriyoruz evdeki malzemeleri kullanmasını içecek olsun yemek olsun çikolata olsun buzdolabı dolu
Not 2 ; oradaki harçlıklarını çekmecede özel bir yerde yani , sipariş için değil kendi biriktirdiklerim
Merhaba bisi sorup anlatmak istiyorum?