Sadece basit soru
Neden azeri kızlar türk erkekleri için ayılıp bayılıyor?
Sadece basit soru
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi bir kere öyle ayılıp bayılma gibi bir durum söz konusu bile değil. :)
Ama siz türk kızları nasıl ki İtalyan erkeklerini beğeniyorsunuz azeriler de türkleri beğeniyor.
Ayrıca bizim kültürümüz dinimiz dilimiz adetlerimiz hemen hemen aynı.
Yani çok ta abartmaya gerek yok.
Ve aşağıdakı bir yorumda bana çok abartdığımı söylemişsin ama emin ol kesinlikle abartmadım. Aksine her şeyi çok az söyledim. :))
Ve bazı arkadaşlar şöyle bir şey yazmışlar.
Azeri erkekleri çirkin ve kapkaraymış.
Allah aşkına saçma sapan konuşmayın ya.
Genellikle esmer bir milletiz ama kapkara nedir ya. Galiba zenci falan sandınız bizi.
Yakışıklılığa gelince azeri erkekleri gayet de yakışıklı. Emin olun bunu öyle milleti savunmak için söylemiyorum. Yiğiti öldür hakkını yeme demişler.
İnanın buraya fotoğraf koyabilseydim bunu size gösterirdim. Sadece ünlü şarkıcı Emin Ağalarov bile buna bir ispat ; )
Birde kusura bakmayın hanımefendi beni engellediği için burdan söylemek zorundayım.
@AlttakiGörüşYalan
Evet Azeriyim. Ve ben de sizin gibi içlerinde yaşıyorum. Baküde. Yani anlayacağın gördüklerim elle sayılır dediğinden çok çok fazla. Burdakı türkler azerilerle kıyaslanamaz bile.
Yanlış anlamayın sakın ben burada gördüğüm türkler için söylüyorum.
Ayrıca size azerileri poh pohlayın demedim. Sadece azeri erkeklerine çirkin demeniz çok kabaca ki ayrıca da yanlış.
Size de iyi günler.
Soran size de teşekkürler :)
Bu arada ben iran ve türk asıllı azeriyim
Hemen her kesle yorum paylaşmışsın sen nesin be abi
Rüstem Cebrayılov
Azeri erkeklerine çirkin diyenler birde onu araştırsınlar. Emin olun bu milletin erkekleri yeterince yakışıklı :)))
Soran kusura bakma ama anlamadım. Bir tarafın iranlı bir tarafın türkse sen nasıl azeri oluyorsun. Yanlış anlama gerçekten anlamadım. :)
Ben ne miyim? :D
Azeriyim ne olucam başka :)
Hemen herkesle yorum paylaşmamın nedeni bir çok insanın yanlış düşüncesi. Özellikle de sağolsun o kendine azeri deyip de milletini kötüleyenlerin düşüncesi.
Yanlış anlamayın ben herkesin fikrine saygı duyarım. Evet onlar azari erkeklerini beğenmiyor olabilirler. Ama bunu bu kadar kaba bir üslupla söyleyemezler.
Kimse bu milletin erkekleri çirkindir diyemez.
En basitinden yazdığım iki ismi araştırıp bakın. Onlar gibi daha bir sürü ünlü yakşıklı erkeklerimiz var. Sadece bir örnek vermek istedim.
Ve inanın kendi etrafımda da bir sürü böyle yakışıklı insanlar var.
Onun için insan bu kadar haksız bir görüşe tepki vermek zorunda kalıyor.
Anlamı azeri vatandaşıyım ama melez diyorlar galiba her neyse. Emin agalarov yazmişsin ondan daha iyileri var bilmem tanıyormusun Serxan serxan yakışıklı adam. Sen de bu kadar agresif olma canım döveceksin sandım. Her kesin kendi düşüncesi var sakın alınma :)
Ne rahatsızlıgı sayende populer oldu soru
Eger istersen daha yorum yapa bilirsin :))
Yok canım niye alınayım :D
Bak ben Emin Ağalarovu ve Rüstem Cebrayılovu sadece bir örnek olarak verdim.
İnan okuduğum okulda falan onlardan da yakışıklıları var :D
Yok canım ne agresifliği :D
Normalde çok sakin insanımdır aslında :))
Bak mesela sen Emin Ağalarovdan daha yakışıklıları var diyosun. Hiç buna bir şey deyip tepki veriyomuyum :D
Tabiki her kesin kendi düşüncesi. Kimse karışamaz. Saygı duyarım. :))
Ama "Azeri erkekleri çirkindir " diyen birine de tepki vermeseydim kendi azeriliğimden utanırdım yaa:D Vallahi gece gözüme uyku gitmezdi. :D
Kabul ediyorum her kes bizim erkekleri beğenecek diye bir şey yok. Kendi görüşü.
Fakat böyle bir kelimeyi kullanmak da çok yanlış. Bu kadar ağır bir ifadeyle bu kadar büyük bir genelleme yapılamaz. Yapılmamalı. Ha olduda yapıldı.
Gerken tepkiyi almalı. :D
Ki zaten ben de onu yaptım :D :D
Serxanı da tanıyom ve haklısın :)))
Yok canım biraz daha yorum yazarsam elbirliği ile beni taşlaya taşlaya siteden atacaklar :D :D
Baksana hanımefendi (!) sırf görüşüne yorum yaptım diye beni engelledi :D
Üstelik ben onun kadar kaba bir yorum yazmamışdım. Onun aksine seviyemi koruyarak gayet de güzel bir yorum yazmışdım :D
Ama gelgör ki o bunu bile kaldıramadı. Tabi biliyor yanlışı böyle kaçar işte:D
Rica ederim :) ilk kez sitede soruya ciddi yaklaşan biri ile karşılaştım
Çok mert bir kızsın helal sana valla :)
Çok teşekkür ederim :)
Ben genelde bütün sorulara ciddi bir şekilde yorum yazarım :) Bir kaç istisna olabilir tabi. :D
Tekrar sağol hakkımda söylediğin için.
Ve şunu bil zaten biz azeri kızları genellikle mert oluruz. Sen burada görüş yazan bir kaçına bakma.
Her iyi şeyin yanında bir de kötüler vardır işte.;)))
Hoşcakal :) Allaha emanet ol kardeşim :)))
Azeri erkeği sexsidir
Alkışlıyoruummm :)
Türk kızları bak bak bizim kıymetimizi bilmiyoruz İtalyan erkekleri diyorsunuz :) şuandan sonra şu Azeri kızları şöööyyyyleee sol yanıma alayım hepsine kalbimin üstünde yer var cansınız Azeri kızlar :))))
oyle bir wey yok, turkiye turklerine ayilip bayilanlari cogu ya ergen ya da burada o kadar guzel kendilerini tanitmiwlarki onlara ciddi iliwki icin yaklawan yok)) onlarda 1 nevi hem kendi ozgurluklerini elde tutmakla yanawi evlenmek icinde turk erkeklerini seciyorlar. benimde akademiden tanidigim turk arkadawlarim var kendilerinide cok seviyorum ama asla sevgili gibi secmem
Azerbaycanda qiji qizlar turkiyeden gelənlrə bayılır. mən Azerbaycanlı yam Azerbaycanlı oglanlar çox yaraşıqlı olurlar ve beyazlığa qalsa turkiyedeki turklerden daha bəyaz.. Gülmeli nagil danışmayın "Azerbaycanlı qızlar turkiyelileri sevir neceki turkiyeli qizlar italianlari sevir ". doğrunu söyleyin. yazınkı Azerbaycanlı oğlanlar Azerbaycanlı qızları sevmir.. Azerbaycanlı oğlanlar litva estonya yunan rus ukraina qızlarını sevir.. ve özəlliklə eston litva ukraina qızları üçün Azerbaycanlı oğlanlarla sevgili olmaq pristijdir.. siz Azerbaycanlı qızlarda ereb turkiyeli turk zenci ve s ile sevgili olursuz deye özünüzü bir şey saynmayin... tarixen qafqazda yaraşığa görə Azerbaycanlı oğullar məhşur olub.. gözelliyine görədə gurcu qızlar . biz tüklü biğlı deyingen Azerbaycanlı qızları sevmirik eslinde. dizilerinize bir iki turcoman (Azerbaycan turkudurler eslinde turkmanlar ), cerkez , bosnyalı aktyorlar çıxardıb turkiye reklam etmekle deyil.. gerçekde hüyatda keko olduğunuzu gözel bilirik.. avropalılar siz turkiyelileri beyenmeyir... bizim Azerbaycanın dizi heyranı olan qıjı tipleridir sizi beyenen
😂😂😂 öz ırkına insan niye laf yapar ki 😂😂😂 azerbaycandaki insanlr neden böyle? neden türkleri sevmiyorsunuz siz nesiniz ki küçücük ülkede bizdnw yardım istiyorsunuz o rus kızlar ermenilerle evleniyorlar sizin gibi Ayuyes Qaqaşlarla Cıkmıyorlar ağla 😂😂😂 Kendi vatanımdaki erkekle evlenirim. yabancıya ne düşkünsünüz ya 😂 ruslarmış rusya bikere ermenistana yardım ediyor okadar şehit verdik halen aklın kızlarda yazık sana ne diyim ki seni askere gönderende suç
1 azeriler de Türk
2 farklı olduğumuz falan yok ama sempati duyuyorlar bize kardeş ülke olduğumuz için o sempatiden olsa gerek
Hay ağzın bal yesin.:D
Keşke hekes bunları anlayabilse :)
Yani azerilerin de türk olduğunu. Farklılığımızın olmadığını. Yahu kültürlerimiz inancımız dilimiz yaşam tarzımız neredeyse birebir aynı.
Evet kardeş ülkeyiz ve sadece bunun için kendime yakın hissetdiğimizden bu beğenmek. Yani sempatik bulduğumuz doğru.
Güzel görüşünüz için teşekkürler :)))
@DeAmor aynen öyle 2 devlet bir milletiz bir birimize bu yüzden sempatimiz çünkü direk türkuz diyoruz
Cevap
69Cevap
Bir Azeri Türkü olarak diyiyorum ki, bizim erkekler öküz gibi. Kızlar çok güzel ama erkekler pek öyle deyil.10da 2 gibi. Birbirlerini dövüyolar, vuruyolar.
Çomert deyiller. Düyünde oynadığın yerde bağırıyolar, havaya ateş açıyolar. bir şey olmamış birbirlerini dövüyolar. falan filan :P
Eee. Nası Olsa Deli Kafkasyalılar :)
Ne yani bu saydığın özellikler bir türk erkeğinde yok mu sanki.
Tabi ya türkler hiç kavga edip birbirini vurup dövmüyor çünki.
Hem cömertlik de ne alaka ya. Bu insandan insana değişen bir özellik. Genelleme yapmamalısın.
Ayrıca Cömertlik konusunda azeri halkı diğer bir çok halkdan daha iyi. Hatda çok çok iyi. Azeri halkı cömertlik konusunda hep seçilmiş bir halkdır.
Ve ayrıca çok merak etdim ya sen bu ülkenin hangi bölgesindensin ki orada düğünde ateş açılıyor. Çünki bunu ilk senden duyuyorum.
Ama sana bu konuda bir bilgi vereyim.
Dediğin düğünde ateş açma olayı azerilerde olmasa da -ki ben asla ve asla görmedim ve duymadım - tam aksine türk milletinde bu yaygın bir haraketdir.
Hatta bunu en çok yapan Doğu Anadolu tarafı ve hatta daha da kesin söylersek Mardin -Midyat Diyarbakır Gaziantep Şanlıurfa vs. şehirleridir.
Son olarak evet azeri milleti delidir.
Ama bu senin o bildiğin hastanelik deli değil.
Yiğit , cesur , özü sözü bir , delikanlı anlamında olan Deli sözüdür.
Bunlar çeçen azeri değil
helal
@Redd34 var mı ki erkekliğin travesti kardeş
@Redd34 yık kurtarıcı değil canım benm bu oyunu oynayan kimseye bilmem Neremde diyemezsin dilini keserler sonra haz almak için kafanı keserler dikkat et Kafkas halkına laf söylerken sikerler
@Redd34 yok daha kimseye yapmadım ben elimi senin gibi "Apaçi" gezinen nonoşlar için elimi kana bulamam
@Redd34 insanın kendisini bilmesi güzel de kardeşin falan nerden oluyom sığır? Özel gel burayı kirletme ztn
@Aslanlı1907.
Yer Rostov. Yani Rusya. Ama oynayan Azeri Türkleri. Benim geçmiş komşularım. Genceliler yani.
Ha. bide bizde erkekler birbirlerine yetim derek çağırır. Ağalide derler. Orda deyiyo birisi:yetim, gel oynayaq.
Artık ne deyip inandırayım. ya
Azerbeycan kızlarınısa ben beywniyorum çok bakımlısınız ya bir erkek olarak bana en cazip gelen kız bakımlı kızdır ve bunun için azerbeycan kızları cansınız !
Azeri1Pessiмisт ermeni
Bir çok sebep var bence Orta doğuda çoğu Türk ve Arap milleti Türk dizileri ve şarkılarıyla yetişip büyüyor neredeyse oradaki erkeklere hayranlıkları oluşuyor ve bu şekilde onların tarzını benimsiyorlar ve Türklerden hoşlanmak olabiliyor. En önemli sebeplerden biri de Türklerin burada kalifiye eleman olarak çalışıp maddi üstünlük ve Türkiye de Maddi yükümlülük altında bir hayatın olmaması ve sanki medeni olarak görmeleri bizi alakası yok ama buradaki bir çok insana göre çoğu şeyden haberimiz var yapmasak da :) gibi gibi
Bu tamamen zihinsel - psikolojik bir olay. Türkiye Türkleri Bütün Türk dünyası için kurtarıcı rolündedir En güçlü Türk devleti Türkiye. Azeriler esaret yaşadılar doğal olarak kurtarıcılarına hayranlık duyuyorlar.
Hangi kadın kahramanına aşık olmaz?
Alakaya çay demle. :D Psikolojikmiş :D
Şuraya işte yakışıklıyız ve ya başka özelliklerimiz var yazsan anlayacam da psikolojik nedir ya :D
Hem kurtarıcımız olduğunu da nerden çıkardın. Evet Türk devleti çok yardımlarda bulundu. Asla unutulamaz. Ama kurtarıcımızdır da diyemezsiniz.
Azeri halkı o bahsettiğiniz esaretden nice yiğit erkek ve kızlarının kanı canı pahasına kurtuldu.
Azeri milletinin yiğit oğulları kahramanları çoktur efendim. Merak etmeyiniz :)
Azerbaycan Türklerinin yiğitlerine kahramanlarına birşey diyemeyiz ama Azerbaycandaki Kafkasyadaki Doğu Türkistandaki askerlere kadar kim yetiştirdi kim eğitti? Şahsınız adına yorum yapabilirsinz ama bir devlet adına hayır. Bugün dünyanın zulüm gören birçok yerine gittiğinizde TÜRKİYE TÜRK ismini duyunca gözlerinin içi parlar.
Bakın siz günümüze göre düşnüüyorsunuz. Türkler 100 senelik bir millet değillerdir.
Azerbaycan Türkmenistan Türkistan Özbekistan... Fas'tan Yemen'e Bosna'dan Çin Seddine kadar olan bu coğrafya Türklerin hakimiyet alanıdır. asırlarca sahip oldukları topraklardır.
Azerbaycan yahut Türkiye diye birşey yok. Türk var.
Azerbaycan ordusunu kast etmiyorum. Gayrı resmi olan savaşın neferlerini kimler yetiştirdi? Bunlar sadece azerbaycan Türkleri de değil Bosna Kosova Doğu Türkistan Çeçenistan kısacası yukarıda belirttiğim bölge.
Biz köklü bir milletiz yarın sınırlar ortadan kalkar bu büyük millet tek bir devlet olur.
Benim sevdiğim kız azeri oda beni seviyor. Ama ben onu azeri olduğu için sevmiyorum. Yani diyicem şu'ki insanları ırklarında, milletlerinde, ten renginden, zenginliğinden, dış görünüşünden ve sosyal statüsünden yargılamayın. Malesef dünyadaki çoğu insanlar bunu yapıyor, ztn biz bugün bunun için bölündük ve dünya fani oldu. Kuranı okumuyoruz veya mesajını anlıyamıyoruz.
Azeri kizlari turk erkekleri icin ayilip bayilir mi bilemem ama bakuye gezmek amacli gittigimde turk oldugumu anlayan herkez o kadar sicak o kadar samimi cana yakin bir yaklasimda bulunuyorlar ki mest olursunuz herhangi bir lokantaya yemek yemek icin geldiginizde bile turk oldugunuzu anlayan bir garsonun bile sizin karsinizda el pence divan boynu bukuk bir sekilde size hizmet ettigini gorebilirsiniz o kadar sicak kanli ve sevgi dolu insanlar turklere karsi gidin herhangi bir insana turkiyeden geldiginizi soyleyin gerisini azer halkina birakin ins yakin zamanda tekrar ziyaret edexegim bakuyu
seve seve bekleriz ulkemize :-)))
sadece turklere degil ulkemize gelen tum turistlere karsi bu nezaketimiz vardir ))
aynen sizin dediginiz gibi turk oldugunuzu turist oldugunuzu sozleyin el ustunde tutariz sizi))
Sebebi şudur. Karabağı kaybettikten sonra 1 milyona yakın insan (biz məcburi köçkün diyoruz) Baküye hem savaştan kaçmak, hem de iş bulmak için geldi. Çoğu bakülü bu insanları inanılmaz dışlar. Dışarıda görmedim ama sosyal medyada baya kaba sözler sarfederler. Şimdi gelelim asıl konuya. Baküde bir çok türkiyeli öğrenci var ve emin olun sakal traşından, saç stilinden ve giyiminden 100 metreden anlaşılyorlar. Nerdeyse tamamı kendine zaman ayıran ve avrupa kültürüne yakın olduğu için bizim kızlar bayılır (televizyonda hep seyrettiği için bir gizli hayranlıkları olur). Bizim erkeklerse çoğu köy yerinden fırlayıb aniden kendini şehirde bulduğundan dolayısıyla fark bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Her yerin yakışıklısı olur ama bir düşünün Türkiyenin kenar illerinde böyle bir hal olsa büyük şehirlerin nüfusu göze çarpacak şekilde değişir. Türkiyede 10 tane büyük şehir sayarsın ama Azərbaycanda herkes Baküde.
he walla xd
Türk erkekleri evlenince evcimen sorumluluğunu bilen ailesine bakan insanlar genel olarak ve bu bizim toplumumuzda yaygın diğer ülkelerde bunlar sıkıntılı diye araştırmıştım o yüzden farklı ülkelerdeki hatunlar bizimkilere sarıyor ^.^
Erkeğin iyisinden anlıyorlar demekki.
Bizim kızlar gitsin İtalya'n sevsinler gerçi sadece hayal ama neyse :D
çünkü hep güzeller hem kapsizsizler hem gereksiz tirip atmazlar hemde erkeğine sahip çıkarlar. yani türk kızının tezatı :D
asıl ben teşekkür ederim :)
Azeri erkeklerle Türk erkekleri arasında pek fark yok aslında ama izledikelri Türk dizilerinden hayranlık duyuyor olabilirler. Gerçeklerini görünce vazgeçerler zaten genelde.
ona barsan tunusta 4 yıl calıstım tunus kızlarıda turklerle evlenmek ıcın can atıyor turkıyeyı cok sevıyorlar
Bence şiveleri çok hoş :3
Bizde onlara bayılıyoruz :P
:) kanka İtalyan erkeklerini beğenen aşık olan bizim kızlar şimdi çekemiyor bizi bak :)) hani bir laf var hem emmeye hem g... Gelmiyorlar derler ya ahanda o misal :) çekemiyorlar bizim kızlar şimdi :) Azeri kızlar candır can bizim kıymetimizi bilmeyen türk kızları :) Azeri kızlar ı sol yanıma alabilirim böyle bir omur isterlerse ben varım :) kalbimin üstüne yapabilirler :) I LOVE YOU AZERİ KIZLAR :p
bir kızın diplomalı ve köyden olmayan birisine varması gibi düşün.. ben öyle yorumladım:)
Türk erkekleri ortadoğuda, balkanlarda, kafkaslarda beğeniliyor.(ayrıca Azerbaycanlı erkeklerinde fizikleri iyidir.)
Yok hakikaten de merak etdim.
Genelde kimsenin canını sıkmayacak onu üzüp kalp kırmayacak yorum yazarım. Yani bu konuda dikkatliyimdir. Hatta sözlerini okuduğumdan beri bütün yazdığım yorumlara ve kendi görüşüme tekrar tekrar bakdım. Acaba kötü bir söz kullandımmı diye. Ama bulamadım.
Eğer varsa söylemeni isterdim ki hatamı bileyim. :(
Tabi yine de sen bilirsin.
Turkiyedeki erkeklerin neresini seviyolar, hepsi light
cicikiz_21 sen ne istiyorsun ki? O göğüslerini peşkeş çekmişsin oraya, sonra light diyosun bize. Seni öldürsünler mi? Korusunlar mı? ne istiyosun sen? Sevgilin dese sana evden dışarı çıkmayacaksın kapanacaksın evinin hanımı olacaksın,2 günde terk edersin. neyse senin gibi cahillerle uğraşılmaz..
@cicikiz_21
Dinlerim ben
türk erkekleri azeri erkeklerinin yanında brad pitt de ondan :D
kes lan turk pici
pic
@FerhadAZE
Biz türk erkekler THE UNDERTAKER VE MUHAMMED ALİ
VE MİCHE TYSEN SİNİZ PUTA AZERİ
Bende azeri kızları için ölüp bitiyom. Hafif bir rusluk var. Sarisinlari uranyum esmerleri plütonyum gibi.
Rica ederim
yok öyle birsey onlar türk erkeklerını kandırma pesınde sonrada gidip nerde alkolık var esrarkes var ermenı var onlara kaçarlar uydurmayın böyle seyler ne kardes cogu rus destkeıcıs götlerın sıkısnca onlar türkıye der türkıye olmasa su an azerbeycan olmaz coktan ırana ermanıstana baglarlar azarbeycanı türkıyeden korkamasalar uzak durun tecrube kosnuyor azerılerden kırgızlerden türkün türkten baska dostu yoktur
nu coguda turkıye vatanddası olmak için sırnasıyorlar
Güzelmiş, çirkinmiş ne farkeder ki deli gibi sevmek ruhumuzda var 😉 Müslüm baba söylemiş bunu farkederse terkeder, farketmezse seven zaten yanınızdadır nereli ve kim olduğu önemli değil kalbi güzel olsun herşeyden önce insan olsun o yeterlidir Türkiye'den selamlar ola 👋🏿😊
Çünkü azeri erkekler kapkara esmer tipsiz insanlar. Bizim erkekler onlardan daha iyi benim gibi sarışın ve beyaz tenliler var azda olsa ondan :D
Whatsaptan senin için ölürüm sen benim herşeyimsin aşığım yazdığın satırlar hala kayıtlı duruyo attırma buraya :D @Melisa18373
Laan kes sensiz olmazsan ölürüm benimle konusmazsan intihar ederimleri kim dedi :D allahın piskopatı buraya atarım ss leri rezil rüsva olursun :D
kes lan turk pici
Yabancı kadınların Cogu Turk erkeklerine Hastadır abartmıyorum.
Birileri çekemesede bu bole arastırda bak.
Efendim sadece Azeri hatunlar değil, Türk kızları hariç bütün hatunlar Türk erkeklerini ayrı bir yerde tutuyorlar.
Bir Azeri olarak söylüyorum. Azeri erkekleri çok kaba ve kadına pek değer vermiyor. Bonus olarak çirkinler de. E ne yapsınlar?
Sen nasıl azerisin ya böyle milletini kötülüyorsun. Saydığın özellikler kişiden kişiye değişir. Karakter meselesi.
Ayrıca Çirkin falan da değiller. En çirkini bile bir çok ülkenin erkeğinden daha yakışıklı.
Şahsen benim okulumda hem türkler hem azeriler var. Vallahi çok güzel şekilde kıyaslayabiliyor insan. Ve fikrim şu ki
Ya azeri erkekleri burdakı hemen hemen tüm türk erkeklerinden yakışıklı.
Sakın yanlış anlamayın ama bu benim birebir kendi gözümle gördüklerim.
Tabi sizin etrafınızda öyle yakışıklı azeri erkekleri yoksa orasını bilemem.
Sadece bunu tüm azeri milleti kullanmanız
Bu kadar büyük genellleme yapmanız çok yanlış.
Deamor sen azerimisin?
@DeAmor yorum yaparken sana mı soracaktım? Benim kendi şahsi kanaatim bu ve kimseyi ilgilendirmez. Azeriyim diye poh pohlamak da gerekmiyor. Senin kendi gözünle gördüklerin elle sayılır derecede dir eminim ona göre yorumunu böyle savurabiliyorsun. Ben içlerinde yaşıyorum ve benden iyi bilemezsin. Hadi sana iyi günler
Ben soran kişiyim cevap veren degil.
Ve amma abartına!!!
Azeri kızlar bakımlı ve nerde bir azeri gorcem cana yakınsınız. Ve bir turk erkeği olarakta bakımlı bir kız isterim bunun içinde yer yüzünde en uygun azeri kızları
kes lan seni bananda cirkin o zaman cirki azeri kadini
Birincisi bizimkilər qabadırsa sən Şükür elə Türkiyədəkilərin çoxu kənddə qalır və ya kənd məntiqiylə hərəkət edir. Ordada İrandada qadına qaba deyillər, eşşək kimi çırpırlar. Unutmaki kişilərdən ibarət parlamentimiz 1918-də sizə səs hüququ verdi heç onda Almaniya, Fransada belə qadın səs verəmməzdi. Hər yerin yaraşıqlı və çirkinidə var bunu hamıya aid etməyin gülüncdür
@XANKENDİ-XOCALI haklisin.
İnanırsız son dövrler Türkiye türkleri ve içimizde bezileri Azerbaycan Türklerini ele alçaldırlar aşağılıyırlarki insan özünü saxlaya bilmir
@XANKENDİ-XOCALI yine haklisin.
Türk erkekleri sevnesede sahiplenir onun icin degerli oldugunu hissettirir
Karizma
yakisikli degilse bile karizmasi yeter turklerin
değişik bir ülke ve yaşantımız var sonuçta. farklılıkları seviyor olabilirler.
Azeri kızlarıda candır olsun bizim erkekler yabancıya gideceğine onlara gitsinler :D :D
onlar türkiye vatandaşı olmak için öğle görünüyorlar
Kisir dongu iste. Azeri kizlari Turk erkeklerine turk Erkekleri rus kizlarina Turk kizlari italyan erkeklerine.. azeri kizlarinin Türk erkeklerini begendigini ilk defa duydum ama :)
bir sori sitedeki tum erkeklere gaz verir alayi azerbeycana gider gor bak.
dunyada TÜRK erkeklerıne bayılmıyanlar var mı kı:))
TÜRKYE kızları alıstıkları için süreklı gorduklerı için bıkmıslar bızlerden :))
Çünkü evlendikleri zaman birdaha ayrılamıyorlar. Ayrılırsa kan davası oluyor.
Nereden ulaştın bu sonuca? İlk kez duyuyorum. :D
Medyanın etkisi olsa gerek.
Bizde karizma var kardesimmmm ne o öyle haminizi kucaklıyorum: )
Hahha oyle bisey yok ya belki turkiyeye geldikleri ilk yil ola bilir, ya da dizide falan görünce. Bende ilk yilimda oyleydim :D
tera bende senin
boook gibi kokuyorlar bide booooook gibi konuşmaları var cahil gibi
Evlenip turk vatandaş olmak için
alakası yok bencede ruslar ve almanlar birde bu azeriler ölüyor bizim için :) çocuk yapıp gezdiriyorlar..
Azeri kızlarında türk erkeklerini tek çeken özellik tabiki para :=))
Bende onlara bahiliyorum ahaha :D
Azeri erkeklerinde olmayan bişey var demekki.
turk pici
Akışıklı olduhumuz için 😊 kıskanmayın sizdee onları okadar badıt😊
Türk erkekleri neden Rus kızlara bayılıyorsa , Azeri kızlarda Türk erkeklerini beğenip hoşlanıyorlar.. ;)
Azeri erkekleri yakışıklı değil de ondan
Azeri erkekleri yakisikli degil ama sempatik diyorlar o yuzden ondeler bizden
Konuştuğunuz şiveye aşığım:)
Sadece azeriler degil turk kizlari haric butun dunya turk erkeklerine hayran
kötününde kötüsü vardır mantığı :D italya gitmek mi daha kolay türkiyeye mi. s. s
Belki farkli geliyordur kultur konusma vs.
bizi ruslar beğenmiş =) azeriler kimmiş =)
ben azerileri hiç sevmem türkün türkten baska dostu yoktur bu bir. ikincisiiyi güzel olana herkez bakar suratımıza bakmıyolar dıyen arkdas tipin bozuksa kımse bakmaz tabi.)
Ben de test ettim bunu, öyle.
erkeğin iyisinden anlıyorlar ,)
İzmirin erkeği efenim bizim erkeklerimiz iyidir
bende azeri kızlara bayılıyorum garip degil mi:D
Azeriyim turklere de bayildigim falan yok
Bizde azerileri severiz ;)
Öylemiymiş ya yeni öğrendim :)
kültürler yakın ondan.
:))
Ben duymadı öyle bişi.
Kimse kimseye ayılıp bayılmıyor kanımca.
Türkiye ye yerleşmek için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar