en başından söyleyelim kendisinden pek rahatsız oluyorum öyle serseri gibi bi tipi yok konuşması falan çok düzgün birisi oturduğum yer pek tekin değil geçenlerde ordaki spor salonundan çıkan bi çocukla karşılaştık aynı sokakta yürüyorduk burada ne yapıyorsun tek başına bu saatte gibi konuştu ismini bile bilmiyorum 5 akşamdir beni evime kadar bırakıyor sakin sessiz birisi yüzüme bile bakmıyor konuşmuyor sadece yanımda yürüyor o da tabi çok tehlikeli bi yerde oturduğum için galiba ismini sordum söylemedi bile bu ne yanı ne yapmam lazım
Güncellemeler
9 ay
RAHATSIZ OLMUYORUM YAZICAKTİÖ YANLIŞ OLMUŞ
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle bu durumun seni rahatsız ettiğini anlıyoruz ve bu konuda yalnız hissetmemelisin. Seni koruma güdüsüyle mi, yoksa farklı bir amaçla mı böyle davranıyor, kesin bir şey söylemek zor. Ama hislerin önemli; rahatsızlık duyuyorsan mutlaka sınır koymalısın. Belki kibarca bu durumu netleştirip, neden böyle davrandığını sorabilirsin. Eğer bu seni daha da geriyorsa, etrafında güvendiğin insanlardan destek al, onlara durumu anlat ve gerekirse toplu taşıma ya da arkadaşlarınla eve dönmeyi düşünebilirsin. Kendini güvende hissetmek hakkın 💪💡.