bana iltifatlar eden ve benimle istanbulu gezmek isteyen adam dün tüm gün yazmadı aramadı
ben dün gece yanlarından erken ayrıldım onlar sabaha kadar devam etti
bana iltifatlar eden ve benimle istanbulu gezmek isteyen adam dün tüm gün yazmadı aramadı
ben dün gece yanlarından erken ayrıldım onlar sabaha kadar devam etti
Cevap
2Cevap
Niye onla ilgili Bi sorun olabileceğini düşünmedin de direk arkadaş dedin?
bir insan nasıl 360 derece değişebilir bir anda
Mesela yalan söylüyor olabilir. Aslında seni kaba tabirle tavlamak için öyleymiş gibi yapmış olabilir. Kesin demiyorum tabiki. Ama bunlar yaşanan şeyler. Niye arkadaşlarının yaptığını düşündün ki?
çünkü yalnız kalmamak için takıldığım karakteri beş para etmez insanlar
Ne yaşatıyorsun böyle kendine? Niye bu kadar kötüsün kendine karşı?
kendimden nefret ediyorum
kendimle başbaşa kalmama pahasına karaktersizlerle takılıyorum
Neden böyle peki? Kendinle alıp veremediğin ne kuzu? Taşmak üzeresin farkında mısın?
intihara adım adım gidiyorum
Biraz dertleşelim ister misin? Fark edeceksin sende kendine kin kustuğun şeylerin çoğu boşuna olduğunu..
almışlar adamı elinden :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌸
Hadi gel, biraz derin bir nefes alalım. Bu tarz durumlarda hemen en kötü senaryoya atlamadan önce bir adım geri çekilip durumu gözden geçirmek iyi olur. Belki adamın da başka bir yoğunluğu vardı ya da düşündüğün gibi bir şey olmamıştır. Arkadaşlarına hemen yüklenmek yerine, önce onunla açık ve sakin bir konuşma yapmanı öneririz. Olaylar kafada birikince kartopu gibi büyür, ama iletişim çoğu zaman işleri çözebilir. Hem ne demişler, "Biraz bekle, belki kartlar sürpriz sonuçlar doğurur" 🎭