Diğer Beyler, sünnet olma kararı size verilseydi siz sünnet olmak ister miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Şu kağan delisini engelledik ama yine rahat durmuyor Beyler, sünnet olma kararı size verilseydi siz sünnet olmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 542 cevap paylaştı. hayatta kestirmem , tam bir travma uyuşturlmadan kesilmek. habersiz. nolucagını bimeden 1 kişi tarafından tutulup sıkıştırlarak herşeyi goruyorsun 1 0 Yorumla
TheSakaryalı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 45% 9 ay Eski mısır ve Yahudi geleneği , sağlık açısından faydası olduğu söyleniyor , muhtemelen olmazdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay ben bi kere olunması lazım ddim çocuk geldi bana erkek oglun olmaz umarım dedi sinirmi bozuyor 0 0 Yorumla
gizli4637 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 9 ay İstemezdim, özellikle evde kurbanlık gibi tutularak kesilmek asla istemezdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay benmkını cocukken yapmıslar bebekkken hatırlamıyom yapardım sanırım 0 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Olmam kimse karışamaz benim şeyime 0 3 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Olmuşsun dur ama Yorumla Yasayalım-görelim 9 ay @kagan_Altnsk24 yoo olmadım Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Niye sünnet olmadın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Hayır. Daha uzun olur sünnetsiz alet. 0 1 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Sünnet oldun mu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay İstememe ihtimalim yüksekti 0 1 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Sünnet oldun mu Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayorr3 0 6 Yorumla Sansliseleven 9 ay Kağan kim Yorumla Soran 9 ay Milletin yorumuna sazan gibi atlayan şahıs, yorumlara bak Yorumla Sansliseleven 9 ay Hiç sevmem öyle cıvık insanlari Yorumla Soran 9 ay Bende sevmediğim için engelledim ya zaten 😂 Yorumla Sansliseleven 9 ay Hala peşinde Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Kim la bu kaşar Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay Kimse istemez yaww😀 0 5 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Sen oldun mu Yorumla Cevap sahibi 9 ay @kagan_Altnsk24 biraz geç olsa da oldum Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Kaç yaşında sünnet oldun Yorumla Cevap sahibi 9 ay @kagan_Altnsk24 14 yaşındayken Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Evde mi oldun Yorumla
kagan_2524 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 374 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 9 ay Sünnetsizim henüz 0 1 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Niye sünnet olmadın Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 314 cevap paylaştı. Hayır 0 1 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Sünnet oldun mu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay İstemezdim 0 5 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Sünnetsiz misin Yorumla Cevap sahibi 9 ay @kagan_Altnsk24 size ne? Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Olmadı isen sünnetçi var tanıdık Yorumla Cevap sahibi 9 ay @kagan_Altnsk24 müslüman olduğumu düşündüren ne? Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Sordum öyle Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 9 ay Diğer konusunda 700 cevap paylaştı. Evet isterdim 0 1 Yorumla kagan_Altnsk24 9 ay Sünnetsiz misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
hayatta kestirmem , tam bir travma uyuşturlmadan kesilmek. habersiz. nolucagını bimeden 1 kişi tarafından tutulup sıkıştırlarak herşeyi goruyorsun
Eski mısır ve Yahudi geleneği , sağlık açısından faydası olduğu söyleniyor , muhtemelen olmazdım
ben bi kere olunması lazım ddim çocuk geldi bana erkek oglun olmaz umarım dedi sinirmi bozuyor
ASLA!!! sunnet tamamen gereksizdir ve cocuk istismaridir
İstemezdim, özellikle evde kurbanlık gibi tutularak kesilmek asla istemezdim.
benmkını cocukken yapmıslar bebekkken hatırlamıyom yapardım sanırım
Olmam kimse karışamaz benim şeyime
Olmuşsun dur ama
@kagan_Altnsk24 yoo olmadım
Niye sünnet olmadın
Ben isterim. Sünnet iyidir temiz ve hijyenlidir.
Hayır. Daha uzun olur sünnetsiz alet.
Sünnet oldun mu
İstememe ihtimalim yüksekti
Sünnet oldun mu
Hayorr3
Kağan kim
Milletin yorumuna sazan gibi atlayan şahıs, yorumlara bak
Hiç sevmem öyle cıvık insanlari
Bende sevmediğim için engelledim ya zaten 😂
Hala peşinde
Kim la bu kaşar
Kimse istemez yaww😀
Sen oldun mu
@kagan_Altnsk24 biraz geç olsa da oldum
Kaç yaşında sünnet oldun
@kagan_Altnsk24 14 yaşındayken
Evde mi oldun
Hayır
Sünnetsizim henüz
Niye sünnet olmadın
Hayır
Sünnet oldun mu
Bilemiyorum
İsterdim
İstemezdim
Sünnetsiz misin
@kagan_Altnsk24 size ne?
Olmadı isen sünnetçi var tanıdık
@kagan_Altnsk24 müslüman olduğumu düşündüren ne?
Sordum öyle
Evet isterdim
Sünnetsiz misin
İstemezdim
Hayır asla