16 kızıl geyik ve 1 yaban koyunun avlanmasina karşı yapılması planan ihale.. Mahkeme kararıyla durduruldu.. Sizce avcılık bir spor mu yoksa hayvanlar için bir katliam mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
16 kızıl geyik ve 1 yaban koyunun avlanmasina karşı yapılması planan ihale.. Mahkeme kararıyla durduruldu.. Sizce avcılık bir spor mu yoksa hayvanlar için bir katliam mi?
Bizim ülkemizde her şey rant kapısı haline getirildiği için rahatça katliamdır diyebilirim.
Zaten çok çok az geyik kaldı doğal alanlarda. Bir çok tür tükendi avcılık yüzünden.
Rica ediyorum birbirlerini avlasınlar avcılığı spor olarak görenler. Hayvanlar da biz de kurtulalım 😀
Birbirlerini isirmazlar maalesef.. :))
Aralarına bir parça et at ve seyret 😂
İnsanlara spor adı altında empoze edilen bir ruh hastalığıdır. Zevk için yapılan bir katliamdır. Modern insanın eline silah alıp birşeyler öldürebilip güç gösterisi yaptığı katliamın kılıfıdır. Zevkleri uğruna hayvanların canına kastedince bu avcılık oluyor, hayvanlar onlara saldırsa kurban oluyorsunuz.
Bir cana nasıl zevk uğruna kıyabiliyorlar? Avcılık kadar çirkin bir olguyu normalleştiren herkesten nefret ediyorum.
Maalesef yüzyıllardır olan bir mevzu.. İnsan önce yok etmeye sonra yaşatmaya çalışmakla garip bir çelişki içinde.. Neyse ki biraz mucqdele edenler var.. Bugün yürütmeyi durdurma çıkıyor.. Bqskq yerlerde ihaleler devam ediyor ama.. Bilinç artmadikca maalesef iş zor
Evet birazda ondan kaynaklı ata yadigârı diye diye..
Önemli olan o değil ki.. Benim babam askerdi.. Bana herşeyi o'durmeyi öğretti nerdeyse.. Ama yaşatmayı secmek kişinin tercihidir.. Ona buna şuna bahane bulmak isterse insqn her türlü bulur.. Biz babadan böyle gördük.. Biz söyle biz böyle.. Önemli olan kendini geliştirip bir şeylerin farkında olabilmek te...
Maalesef haklısınız bunu hiçbir şekilde anlamlandıramayız 😔 Her konunun ucu bucağı aynı yere çıkıyor ahlâkî çöküş.
Daha az et yiyin o zaman hanımefendi?
Şaka mı iki getizekalı para kazancak diye hayvanları vurdurmak için ihale mi yapmışlar yuh. Avcılık yapanlar tez vakitte vurmsk istedikleri hayvanlar tarafından gebertilir umarım
Bu yıllardır olan bir uygulama maalesef
İnsan bir canlıya nasıl kıyar ki? Ve bunu zevk için yapıp üstüne birde spor diye etiketleyip meşrulaştırır ki? İnsanoğlu bu dünyaya gelmiş en adi canlı türü.
Maalesef
💐
Biz Berk ve Şenay,
Avcılığı "spor" diye adlandırmak, hedefteki canlının yaşamını hiçe saymaktır gibi geliyor bize. Spor eşit şartlarda yapılan bir mücadele olmalı, değil mi? Doğada sadece yaşamak isteyen bir canlıyı öldürmek, ne yazık ki spor değil, hayata yönelik bir saygısızlık 🙁. Neyse ki bu tür kararlar durdurulabiliyor; umarız daha da farkındalık yaratılır 💚.
Cevap
2Cevap
avcılık katliamdır. canlıları zevk için öldüren bir şey spor olamaz.
Tamamen bir katliam. Kim avcılık yapıyor ise gün yüzü görmesin.
Hangi sebeple olursa olsun bir canlıyı öldürmek cinayettir benim için.
Hayır. Bu vicdansızlık ya
Değil.. Katliam!!
Katliam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?