Ne benim ne de ailemin etrafında hiç kimse yok akraba dost kapımızı çalan bile yok?

Arkadaşlar merhabalar benim annemle babam 30 yıllık evliler ve sanırım son 10 senedir filan bize hiç kimse gidip gelmiyor annemin bir arkadaşı bile yok ablaları deseniz annem aramadan aramıyorlar, babamın etrafında da arkadaşı var ama öyle sık sık görüşmezler, ablamla benim de arkadaşlarımız oluyor mesela ama bir süre sonra bitiyor durduk yere yani karşı taraf bize mesafe koyuyor halbuki insanlara öyle değer veriyoruz ki yani hiç kimse böyle bir arkadaşı kaybetmek istemez heralde. Arkadaşlarımız bizi mesela asla çekemiyorlar hiçbirisi hemde asla bizimle fotoğraf dahi paylaşmazlar ya da bizim arkamızdan iş çevirirler dedikodumuzu yaparlar. Karşı cinsle tanışıyoruz Allah şahittir asla ihanet etmeyiz asla yalan söyleme gibi bir huyumuz yok ama karşı cinsle bir görüşüyoruz sonra bitiyor hemen. Yani kısacası ne benim ne de ailemin etrafında tek bir insan bile yok dışarı çıkıyoruz gidicek kimsemiz bile yok bayramda asla kapımımızı kimse çalmaz. Bu sizce normal mi ve ne demek oluyor bu ben büyüden şüpheleniyorum

Ne benim ne de ailemin etrafında hiç kimse yok akraba dost kapımızı çalan bile yok?