Konuştuğum insanların hiçbiriyle derin ilişki kuramıyorum, onlarda benimle. Eskiden kurardım şimdi olmuyor. Akraba ilişkilerim zaten kötü, sanalı saymıyorum adı üstünde sanal :(
Sadece ben miyim böyle olan?
Sadece ben miyim böyle olan?
Yeteri kadar sosyal aktivitede bulunmuyorsundur..
Çünkü bulunduğun zaman sen istemesen de tanıdıkların çoğalıyor ve illaki birkaç tanesiyle sıkı ilişkiler kuruyorsun..
Benimde ailemden başka kimsem yok -_-
Bir tek yakin dostum olmasaydi bende sizin gibi olurdum. yalniz degilsiniz.
Hepimiz yalnız insanlarız etrafımızda yüzlerce insan olmasına rağmen.
Cevap
18Cevap
Kraktetin oturma döneminde bence bu dönemde insanlarla iletişim kurmakta zorlanman gayet normal uzulme zamanla duzelecektir herşey
Yanliz degilsin ;-) cikar menfaat uzerine dostluk arkadaslik kurmaya karsiyim ayrica akrabalar arkadaslar hic biri samimi gelmiyo samimiyetsiz olduklarini cok belli ediyolar
sorun sende değil gençlerin çoğu sosyal değil malesef. sen konuşmak için can atarsın karşındaki tel den face girip kendi ekndine takılır. çok saçma bence.
Yediğin darbeler yüzünden insanlara olan guvenin sarsilmis olabilir fakat herseye rağmen ayakta durman gerekir kendini böyle bırakırsan daha kötü olursun.
olmasın ztn en iyisi aile etrafta iki yüzlü çıkarcı kendini kral zanneden egoist çok fazla benim çok arkadaşım yok çünkü hepsi gerizekalı benim gözümde
ahh canım kıyamam gel ırıspının şefkatli göğüsüne :** <3
oturup düşününce neden böyle olduğu konusunda kendine öz eleştri yapıyor musun?
biz ne güne duruyoruz yahu
anne babanla ilşkin iyiyse daha ne istiyosun
Çekilmez ya böyle hayat biraz dışarı çık sosyalleş
Kafana taktığın sürece hiç bulamazsın ki
En iyisi aslında zaten , kazik atacak kimse yok :O
sevgilin olması lazım
Bizim babamız bile yok taktığın şeye bak
Gel gel ben sahiplenirim seni küçüğüm
Yine iysin Beni bendan başka tanidiğim yok..
Arkadasin yok mu
Sosyalleş bence
öğrenirsin
yalnız değilsin
benimde aynı :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar