Önce derin bir nefes aldım, sonra o huzursuzluk okyanusuna kendimden geçercesine daldım. Gözyaşlarımı ta derinlere akıttım ta ki en dibe varana kadar. O eksikliği ya da kesikliği aradım elimin yetiştiği kadar... Bunu yapmak ne zor, gözlerime yanlızca yabancılığının değdiği bir okyanusun dibinde, teklerle hayatta kalmaya çalışmak zor olacaktı tabii...
Aradığımı bulduğumda ya da elim bomboş olduğunda... Farketmez çıkmam gerek, yüzeye çıkabilmek gerek. O, içimi paramparça eden, gerçek anlamda kan kusturan basıncı geçmek mümkün mü? Ve şimdi... İçimdekiler içimdekileri bastırıyor halde. Bu kavgayı bitiremeden ordan çıkamayacağımı bilmek bile kendi başına basıncımı arttırıyor...
music.youtube.com/watch
Aradığımı bulduğumda ya da elim bomboş olduğunda... Farketmez çıkmam gerek, yüzeye çıkabilmek gerek. O, içimi paramparça eden, gerçek anlamda kan kusturan basıncı geçmek mümkün mü? Ve şimdi... İçimdekiler içimdekileri bastırıyor halde. Bu kavgayı bitiremeden ordan çıkamayacağımı bilmek bile kendi başına basıncımı arttırıyor...
music.youtube.com/watch
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 🍃 Senin yazdıkların bir yüzleşmenin günlüğü gibi, adeta bir duygusal dalışın rotası! 🌊 O "basınç" dediğin, hayatın kendini hissettiren ağırlığı gibi sanki. Ve derinlerde aradığın ne varsa belki de yerini fark ettiriyor, belki de daha güçlü geri dön. Gerçekten anlamlı bir kendini keşif, ne kadar acıtsa da gelişimin parçası. 💙 Yüzmeyi bırakma, o yüzeye seni çeken bir şey mutlaka var!