Kürt erkekleri İtalyan erkekleri yabancı erkekler daha eril ve erkeksi duruyor.
Türk erkeğine bakıyorum eskisi gibi kalmamıs yaglı kadın gibi gibi memeleri çıkmış, sakalları desen yok. Ancak polisler jamdarmalar falan eril duruyor en cok
Kürt erkekleri İtalyan erkekleri yabancı erkekler daha eril ve erkeksi duruyor.
Türk erkeğine bakıyorum eskisi gibi kalmamıs yaglı kadın gibi gibi memeleri çıkmış, sakalları desen yok. Ancak polisler jamdarmalar falan eril duruyor en cok
Yetişkinlere çok dikkat etmedim ama çocuklarda bende denk geliyorum. 11-12 yaşında oğlan çocuklarında 15-16 yaşındaki genç kız memesi var. Aileler bozuyor bu çocukların sağlığını dayıyorlar hamuru , şekeri , abur cuburları sonuç böyle oluyor.
Çok ama çok doğru dediniz
Paletli gıdalar meyve suları hamur işleri birde etraflarında fır dönüyorlar sorumlulukları vermiyorlar prenses gibi Büyütüyorlar ve sonuç ortada
Cevap
6Cevap
Dur be düşman etme şimdi türk Kürt erkeklerini
Olmayın
Bencede
Demek ki doğru kişi karşına çıkmamış
Sanırım öylr
Baydi valla git İtalyan erkeğiyle evlen sende
Niye dokundu
Dokunmadı şu sorulardan gına geldi hdjddj
Kadını kısıtlamayi erillik sanan vasatlar türedi
Evet kısıtlamak değil korumak ama baskıyla değil ilgiyle sevgiyle
Kürt erkekleri öyle jfksjsns
Öylelerini de adam yerine koyuyorlar işte kızım 😆
Tespitinin ellerinden öpmek lazım 😆
İtalyan erkeği eril diyende ne bilim kendine
Bazıları öyle kaslı yakısıklı fit erkeksi
Yaglı göbekli erkek kadınsıdır hele birde memeleri cıkmıssa
Küçük dostum Almanya 19 senedir yaşıyorum heryere gittim Avrupa'yı gezdim Ruslar da dahil türk erkeği der kıskanç bir varlık Türkler ötekiler sevgilisi kız arkadaşı eşin kız kardeşi ne olursa olsun başkası çok güzel desin onlar sağol der bizim Türkler dalar geçer çok kısa ve öz anlattım çok fazla anlatırsam kusarsin genisliklerini
Orası öyle ama dıs görünüm olarak diyorum kendilerine bakmıyorlar kollar yaglı göbek yaglı
Kadın yaglı olması o kadar göze batmaz ama erkek kaslı olduğunda eril durur
Sakallı olduğunda vesaire bize diyorsunuz yeri geldi her yerimizi eleştiriyorsunuz
Biz kadınlarında kriterleri var
Eleştiren şöyle kaslı olunca adam olmuyorsun adamlık evine bakmakla olur evlenince kaşla kasla olmaz
Evet orası öyle ama birazda kaslı olsa iyi olur şimdi siz erkekler her türlü şeyi istiyorsunuz orası öyle olsun burası temiz olsun bizimde isteme hakkımız var
Ay öyle deme kız bak etek giyerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?