Ortalama boy ortalama yakışıklılık herşeyi hallederim erkegi
Yakışıklı uzun boylu sonra hallederim erkegi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
her şey boyla ya da tiple hal olsaydı ülkenin yüzde 50 si dolu yarısı boş olurdu. Kalbin güzelse, sözlerin asla incitmiyor ise ve karşındaki kızı kendi dişil enerjisini özgürce hissettirip, aynı şekilde oda seni erkeği gibi hissettiriyor ise kendine göre dünyanın en iyi ve güzel eşine sahipsindir. Unutma bebeğin yanı herzaman aslanın yanıdır kaslı kadın
Ama bir kısım erkek kadınların sadece boya baktığını iddia ediyorlar 😅
Şiir gibi konuştun gene👍
Kızlar uzun boylu olmayan erkeklere bakmaz asla özellikle yeni nesil kızları (20 yaşındakiler) bakın yeni nesil çiftlere hepsinde erkek 1.80 üstü bunu inkar edenler de asla 20 yaşındaki çiftlerden örnek veremez anca 30 40 yaşındaki dayısını falan der ya da ünlüleri der ama 20li yaşlardaki ünlü zengin olmayan 1.70 1.75 erkeklere hiçbir kız sevgili gözüyle bakmaz bile günümün 10 saati sokakta geçer genç çiftlerin hepsinde erkek 1.80 1.90 babası 1.65 kendi 1.50 kızlar 1.90 erkeklerle el ele geziyor awk
Ha geldi yine abiggg kızlar sadece boya bakar yasa diyen biri😅
@eskiblablaci boy önemli değil yeaa diye mesai yapanların da her sevgilisi 1.80 üstü ne hikmetse
Hep de aynı argumanalr... yahu sizin ne gibi bir reddedilme yaşadınız da bu ozguvensizlikle yaşıyorsunuz.. ne söylesek anlatsak yok sizin sevgililerinin 180😅ülke ülke değil İskandinavya sanki elini atsan 180 çarpıyor ya...
Hep aynı boş manipülasyonlar ülke ortalaması hemcinslerine sor sen ortalaması 1.73 olan ülkede hepiniz 1.80 1.90 adam arıyorsunuz ki yeni nesilde çoğu kızın da erkeğin de sevgilisi yok ne hikmetse azınlık uzunların var bir diğer erkeklerle anca kanka oluyorsunuz sen bir sevgililerinin boyunu yaz bir yiyorsa
Hayatım sen ne istiyorsun
@eskiblablaci tutarlı olun ikiyüzlüğü bırakın 1.80+ erkekler dışında kimseye sevgili gözüyle bakmadığınız halde "olay boy değil yea" diye gezmeyin
Tamam canım ben şahsen 2.30 m altına bacım diyorum 😂oldu mu rahatladin mi
@eskiblablaci 20 25 yaş arası olup da sevgilisi 1.70 lerde olan 10 tane kız say (ünlü olmayacak) desem sayamazsın sevgili olduğun erkeklerin sırasıyla boylarını yaz desem hepsi 1.80 üstü çıkar
Soruya bak ya😅 neymiş 170lerde olan 10 tane kız ismi sayacakmisim😂😂😂😂
@eskiblablaci doğru olmayan şeyi göstermek imkansızdır bendeki de laf olsa
Sen ister üç metre ol seni bu kafayla kimse çekmez...
1.90 isteyen kızların %90'ı 1.50 boylarında ve bu 1.90 ew321"
@Asmodeusss evet bir prenses daha geldi...
prenses değilim gülüm orada klavyem bozulduğu için yazamadım, anlatmaya çalıştığım şey 1.90 erkek isteyenlerin %90'ı 1.50 kızlardan ibaret demeye çalıştım, sadece boyla değil üstüne 1.90 altını erkek olarak görmüyorlar. Merak etme senden fazla bu "1.80 altı zengin erkek istiyorlar" diyenlerle uğraştım prenses :)
@Asmodeusss hay sizin boyunuza ya... kims izin dirdirinizi cekicek sürekli agliyorsunuz sanan da ülke 190 dolu da bir siz kısa kalmissiniz...
Biz Berk ve Şenay!
Bu aslında "öncelikler" meselesi, değil mi? Herkesin çekici bulduğu özellikler ya da ilişki beklentileri farklı olur. Çoğu zaman "her şeyi hallederim" tavrı, güvenilirlik sinyalleri verir ama bazen de biraz bu öz güven romantik çekime ağır basabilir. Öte yandan, "sonra hallederim" yaklaşımı belki estetik bir avantaja dayanıyor ama o da biraz sorumsuz hissettirebilir. Yani gönül işleri, illa bir kutuya sığacak şeyler değil! Başlıyor ve gelişiyor, sen hangisine kayıyorsan o tarağı alıyorsun ✨
Cevap
3Cevap
erkek seçmem
ilkini seçtim ama diğerinin sonra hallederim demesi çok sorun değil başka bir derdi yoksa ikisi de olur
Bacım bir tane seçiyoruz ama ya😅ne demek ikisi de olur gelsin😅
Ortalama dediğin adam aşırı yakışıklı adam kanka
Aşırı da değil de yine eli yüzü düzgün bir foto koydum😅
Kanka emin misin Türkiye'de bundan çok az var
Bi'de o resimdeki model
Ben h
Deli misin tabi sen😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?