Yok neden olayım , sonuçta o da bir insan , dış görünüş fiziksel bir şey kilo alınır da verilirde bir şekilde halledilir illa , önemli olan uyum ve düşünme yapısı
Kilolu diye önyargılı mısınız belki yüzü çok güzel ve iyi biri? Beni 3 kez reddetti sevdiğim çocouk ve evet ilgim omun hoşuna gidiyor ama tersliyor artık
Bende öyle bir fizikle ilişki yaşamak istemem ve zayıf biride değilim 181 boy 96 kiloyum ama sevenler var zapzayıf olmasına rağmen kilolu seven çok kişi var zevk meselesi
Evet haklısınız teşekkür ederim yani ben kilo vermek istiyorum zaten kendim için de şu an utanıyorum dalga mı geçerler diye? Bir de kendisi dış görünüşe güzelliğe extra önem veren biriyim demişti bana o yüzden ki 3 kez reddetti tersledi beni
Evet aslında güzel bir kızsın diyorlar yüzüm beğeniliyor ve kilo versem güzelleşirim inşallah öyle olur peki sizce o çocuk yani reddeden erkek geri döner mi pişman olupmben değişirsem yani beğenirse?
Sevdiğim biri var teşekkürler ama zayıf olmasını ben sorun etmiyorjm da o bendne rahatsız oluyor mu acaba sen olur muydun 1.67 ve 92 kg bir kız sana aşık olsa?
Peki teşekkürler dürüst olduğunuz için ciddi niye düşünmezsiniz dış görünüşten dolayı mı sırf belki iyi biri veya yüzü güzel biraz önyargılı olmadı mı ama sizin tercihiniz saygı duyuyorum
Ama yani benim takıntılarım yok hoşlandığım kişilerde öyle kaslı olsun falan demem yani bugğne kadar çok zayıf ve kilolu erkeklerden de hoşlandım sevince sorun olmuyor kilo
Erkekler Ne Diyor
Tam aradığım kişi olabilirsin , kilolu olman çok tatlı bence , ben samimi buluyorum kilolulari , 192 82 kiloyum ben de
Anladım yani sorun etmiyorsun sen aşık olurdun kilolu bir kıza? Peki kız sana aşık olsa ve seninle ilgilense rahatsız olur musun?
Yok neden olayım , sonuçta o da bir insan , dış görünüş fiziksel bir şey kilo alınır da verilirde bir şekilde halledilir illa , önemli olan uyum ve düşünme yapısı
Boydan bağımsız olarak zayıf olmasını tercih ederim
Onlarda senden hoşnıyorsa sorun yok
Sağ olun bilmiyorum 3 kez reddetti ve tersledi çok kötüyüm
Yaş, boy, kg ve burcun nedir?
18, 1.67, yengeç.
Kg?
92
46 bedenmisin? İstediğin olur umarım.
Evet istediğin olur derken?
Zayıf uzun boylu erkek olur umarım ama,
Ama?
Sana bakmam boyum 194
Niye
Kısa kız sevmiyorum ailem de yanima hep uzun kız yakıştiriyor
1.67 çok mu kısa
Evet
Tamam sağ olun
Allah gönlüne göre versin
Sağ olun sizin de
Benım sevgilimle aynı
Sevgilimle aynısınız
Siz? Ve sorun ediyor musunuz bu durumu
Cinsellik dısında zorlandığımız alan yok
Hım teşekkürler
Hoşlanabilirsin bunda bir sakınca yok
Yani siz olsanız rajatsız olur muusnız? Kilolu kız sizden hoşlansa?
Duygularına karşılık vermem ama karşı cinsten birinin benden hoşlanması beni onure eder neden rahatsız olayım gayet güzel bir şey sevilmek.
Kilolu diye önyargılı mısınız belki yüzü çok güzel ve iyi biri? Beni 3 kez reddetti sevdiğim çocouk ve evet ilgim omun hoşuna gidiyor ama tersliyor artık
Bende öyle bir fizikle ilişki yaşamak istemem ve zayıf biride değilim 181 boy 96 kiloyum ama sevenler var zapzayıf olmasına rağmen kilolu seven çok kişi var zevk meselesi
Evet haklısınız teşekkür ederim yani ben kilo vermek istiyorum zaten kendim için de şu an utanıyorum dalga mı geçerler diye? Bir de kendisi dış görünüşe güzelliğe extra önem veren biriyim demişti bana o yüzden ki 3 kez reddetti tersledi beni
Kiloyu ver aşkını al
Evet aslında güzel bir kızsın diyorlar yüzüm beğeniliyor ve kilo versem güzelleşirim inşallah öyle olur peki sizce o çocuk yani reddeden erkek geri döner mi pişman olupmben değişirsem yani beğenirse?
Neden dönmesin eğer onun zevklerinin çerçevesi içine girersen tabiki bi şans vermeyi düşünür
Zevk derken neyi kast ettiniz
Fiziksel görünüşe önem veren yazmışsın beğendiği fiziksel görüntüye kavuşursan anlamında yazdım
Anladım teşekkürler haklısınız
Rica ederim
olabilir tabii ki. ne var ki bunda
Sağ olun ben utanıyorum
Boy kilon kac
Boy 1.67 kilo 92 o da boy 1.86 kilo 62
Sevgi varsa karşılıklı iş bitmistir.
Evet haklısınız teşekkürler
ele gelen hatun
1.67 boy 92 kg yim yani fazla kiloluyum
kendin için kilo vermen gerekli
Evet teşekkürler
Güzel
184e 76yım:D
iki. maşallah
ne guzell
uzun boylu zayıftan hoslandigini
Kaç kilosun
185 ve 65 kilo Bi erkek ister misin
Sevdiğim biri var teşekkürler ama zayıf olmasını ben sorun etmiyorjm da o bendne rahatsız oluyor mu acaba sen olur muydun 1.67 ve 92 kg bir kız sana aşık olsa?
Ben ciddi Bi ilişki istemem ama kilolu kızla seks güzel oluyor
Peki teşekkürler dürüst olduğunuz için ciddi niye düşünmezsiniz dış görünüşten dolayı mı sırf belki iyi biri veya yüzü güzel biraz önyargılı olmadı mı ama sizin tercihiniz saygı duyuyorum
Ben kilo ile ilgili değil evlilik düşünmüyorum ondan
Anladım sağ olun kusura bakmayın yanlış anladım
Sorun değil. Zayıf erkekle seks nasıl peki hiç yaptın mı
Hayır ben daha önce hiç cinsellik yaşamadım daha 18 yaşındayım
Anladım
Bazı pozisyonları yapmayacaksın
Ama yani benim takıntılarım yok hoşlandığım kişilerde öyle kaslı olsun falan demem yani bugğne kadar çok zayıf ve kilolu erkeklerden de hoşlandım sevince sorun olmuyor kilo
Öyle sevince hiç sorun olmuyor
Yani bu konularda bilgim yok pek zaten ama sevgiye duygulara önem veriyorum ben
Sevgi gün geliyor bitiyor
O ne demek duygulara önem vermeyen birisiniz bunu mu kast ettiniz
Sevgi saçma Bi şey onu diyorum önemli olan zevk almak
Saygı duyuyorum ama benim hoşlandığım çocuk da 17 yaşında ben 18 kendisi öpüşmek istiyor mesela sevgili olunca öyle şeyler bekleyecek biri mesela
Öpecek sonra ilerisi de olacak gün gelecek bitecek
Çok sert oldu bu ama doğru olabilir yani öpersem peki beni basit mi görür? Bana sevgili olmanın farkı öpüşmek diyordu ama yani ona göre şartmış bu
Takip ettim özelde konuşalım istersen
BEn mesaj atamıyorum siz atar mısınız